- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
doktorunda nasıl istemezki onu halla halla benimki 2 günde bir betayla baktır diyoBen crinone kullanıyorum canım yarın gidip kan testi yaptıracağım tekrar ona da baksınlar dur söyleyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorunda nasıl istemezki onu halla halla benimki 2 günde bir betayla baktır diyoBen crinone kullanıyorum canım yarın gidip kan testi yaptıracağım tekrar ona da baksınlar dur söyleyim
Gunde kac progestan aliosun cnm ?bugun hapada başladım canım progestan 200 hem jel hem hap bakalım pazartesi tekrar yaptıracam eğer yükselmezse bunlara ek kalçadan iğne olacam hamile kalmak bi dert karnında tutmak başka dert offff
pazartesine kadar 200 lükten sabah akşam 1 tane içeçem tahlil normal çıkarsa 1 taneye düşürecem aynıysa iğne ekleyecekGunde kac progestan aliosun cnm ?
Anldm cnm ins iyi ckar sonucun icini ferah tutpazartesine kadar 200 lükten sabah akşam 1 tane içeçem tahlil normal çıkarsa 1 taneye düşürecem aynıysa iğne ekleyecek
Kimin başına gelirse o anlar kolay yoldan çocuk sahibi olanlar anlayamaz yaşadıklarımızın zorluğunu..Bende söyledim abla benimi bekliyodun dedim anlamıyorum seni dedi nevar yani dedi sevinmen laxım dedi ben tedavi oluyorum sen gözüme sokar gibi çocuk yaptın dedim insanın kardeşi bile bencil oluyo bazenbizimkilerde aynı büyük ablam 13 yıl yapmadı küçük ablam 11 yıl şimdi aralarında 15 gün biri 5 aylık biri 4,5 aylık bi anda peşpeşe kaldılar sanki beni bekliyorlardı ama ben yüzlerine dedim benimi bekliyordunuz aldığım cevap daha komik destek olmak istedik gülermisin ağlarmısın
inşallah canım ya düşük çıkarsa hem onun stresi zaten hergün iğne yapıyorum bi iğne daha ekleyememAnldm cnm ins iyi ckar sonucun icini ferah tut
aynen öyle ya bide demiyorlarmı bizimde zor oluyor 2 3 ay denedik diyorlar deli oluyorum sıcak yataklarında hamile kalıyorlar bizim şeyimiz milletin elinde oyuncak oldu ama onlarınkide zormuşKimin başına gelirse o anlar kolay yoldan çocuk sahibi olanlar anlayamaz yaşadıklarımızın zorluğunu..Bende söyledim abla benimi bekliyodun dedim anlamıyorum seni dedi nevar yani dedi sevinmen laxım dedi ben tedavi oluyorum sen gözüme sokar gibi çocuk yaptın dedim insanın kardeşi bile bencil oluyo bazen
aynen öyle ya bide demiyorlarmı bizimde zor oluyor 2 3 ay denedik diyorlar deli oluyorum sıcak yataklarında hamile kalıyorlar bizim şeyimiz milletin elinde oyuncak oldu ama onlarınkide zormuş
Kimin başına gelirse o anlar kolay yoldan çocuk sahibi olanlar anlayamaz yaşadıklarımızın zorluğunu..Bende söyledim abla benimi bekliyodun dedim anlamıyorum seni dedi nevar yani dedi sevinmen laxım dedi ben tedavi oluyorum sen gözüme sokar gibi çocuk yaptın dedim insanın kardeşi bile bencil oluyo bazen
Aynen öyle valla yok benimki diyo tutçakmı diye denedim bir seferde tuttu iyi dedim ne mutlu sanaaynen öyle ya bide demiyorlarmı bizimde zor oluyor 2 3 ay denedik diyorlar deli oluyorum sıcak yataklarında hamile kalıyorlar bizim şeyimiz milletin elinde oyuncak oldu ama onlarınkide zormuş
Hadi hayirli sonuclar olsun canim.Rabbim yardimcin olsun :)sureyst: 39414837 .!.:kontrolden geliyorum kızlar şimdi gonal f 'e başlayacağım bu akşam p.tesi yine kontrol.rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
kontrolden geliyorum kızlar şimdi gonal f 'e başlayacağım bu akşam p.tesi yine kontrol.rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
Ya sorma aynen bi dünya para döküyoruz daha da nekadar gidicek belli değil...bide milletin çoluk çocuk yok ne bulsanız onu yersiniz temizlediğin günlerce kirlenmez 2 kişi çalışıyorsunuz para biriktirmişsinizdir demeleri yokmu şu harcadığımız paraları gözlerine sokacaksın.ayy ayy çok doluyum çokk
Anladım yok boşa gitmesin dolapta öylece duruyor diye dedim ben kayseri deyim pahalı çünkü 900lük yazdılar 700tl eğer ücretli yaptiriyorsan diye düşündümankarayadayım canım ama akşam alacağız eczaneden
millet çok biliyorda halla hallabide milletin çoluk çocuk yok ne bulsanız onu yersiniz temizlediğin günlerce kirlenmez 2 kişi çalışıyorsunuz para biriktirmişsinizdir demeleri yokmu şu harcadığımız paraları gözlerine sokacaksın.ayy ayy çok doluyum çokk
hakkaten ne mutlu ona bende adlarını buldum bizimkilere diyorum sizinkiler bedava kıymetsiz bebek benimki paralı kıymetli bebek hatta ablamın düşme tehlikesi vardı gitti annem diyo düşük tehlikem var annemde demiş düşsün seninki bedeva dermanınki düşmesin onunki paralı çok gülmüştüm onaAynen öyle valla yok benimki diyo tutçakmı diye denedim bir seferde tuttu iyi dedim ne mutlu sana
Genetik özellik taşımayan çıkar inşallah ikimiz içinde ama işte heveslenip olmaz ise diye tegirginim bakalım bende de pıhtılaşma var ayrıcarahat ol canım bizdede genetik problem var pgt testi yapılmadan transferi uygun görmüyorlar ilk 2 denememde bu sebepten transfer yapılmadı.3.denememde 3 embriyodan 1 i genetik özellik taşımıyordu onu transfer ettiler oda düşünle sonuçlandı.4.denememe başladım bende bakalım hayırlısı hepimiz içinde
hakkaten ne mutlu ona bende adlarını buldum bizimkilere diyorum sizinkiler bedava kıymetsiz bebek benimki paralı kıymetli bebek hatta ablamın düşme tehlikesi vardı gitti annem diyo düşük tehlikem var annemde demiş düşsün seninki bedeva dermanınki düşmesin onunki paralı çok gülmüştüm ona
Anladım yok boşa gitmesin dolapta öylece duruyor diye dedim ben kayseri deyim pahalı çünkü 900lük yazdılar 700tl eğer ücretli yaptiriyorsan diye düşündüm