- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
hadiya kaç çıktıkiKizlarr malesef o sonuc dogruymus olmadi...haber verim dedm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadiya kaç çıktıkiKizlarr malesef o sonuc dogruymus olmadi...haber verim dedm..
çok üzüldüm canım ya anlatamam sanki ben negatif aldım gibi hislerimde yanılmazdım ama offfffBi ay dinlen dedi doktor obur aya kaldi anliyacaginoz...varmis bundda bi hayir
Insallah cnm su an agliyorum ama gececek atlaticam insallah...0.600 cikti..çok üzüldüm canım ya anlatamam sanki ben negatif aldım gibi hislerimde yanılmazdım ama offfff
üzülme ama dondurulmuşlarla başarı daha yüksek inşallah 2, de tutar canım ya
üzülme cnm tekrar denersin yıllardır bende negatif sonuc alıyorum zamanı geldiğinde mutlu son olacak emin ol.. yılmak yok yola devammKizlarr malesef o sonuc dogruymus olmadi...haber verim dedm..
Dcu um canim benim uzulme,bunlar ilk denemelerimiz pozitif cikmasi kadar negatif olmasi da dogal. Kuzenim 7 yil aradan sonra 3.tup bebek denemesinde hamile kaldi. Oglu 5 yasinda simdi. Dilerim allah cok bekletmez bizleri,icimzdeki umudu kaybettirmez.. sen opudan 5gun sonrami transfer olmustun? Transferin ertelenmedi dimi? Insallah tez zamanda pozitif haberlerin olur, bizim de martta transfer..Insallaj kizlar iyi dileklerinz icin tesekkirler...hep hayrlisini dilem..vakti zamani gelmemis henuz yapicak bisi yok..
2 gün önceki kaçtıKızlar 365e yükselmiş düşük mu gidiyor sizce
2 gün önceki kaçtı
Canımm kötü birşey çıkmasın yeterki olsun sonunda ben artık öyle dua ediyorum hayırlısı değilmiş demeki iki adet geçsin öyle başlayın hormonlar atılsın vücudundan.Dünyanın sonu değilya hala umudumuz var..Bi ay dinlen dedi doktor obur aya kaldi anliyacaginoz...varmis bundda bi hayir
Canım bence yaza bırak izin olayı sıkıntı olabilir..merhaba kızlar ben de bu ay tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum... ancak şubat atamasıyla atandım ve şu an aday öğretmenim.. sizce ben bu ay başlayıp izinlerle bu süreci atlatabilir miyim yoksa yaza bırakmam gerekiyo...bir an önce çocuk istiyorum ama suan kafam çok karışık
Dcu cnm kendini uzme sakin. Herseyin hayirlisi. Bende negatif alinca cok uzulmustum ama mecburen hemen toparladim kendimi. Sende oyle yap, onumuzde daha cok zaman var kafani dinle biraz yuruyus iyi geliyo.Kizlarr malesef o sonuc dogruymus olmadi...haber verim dedm..
Canım bence yaza bırak izin olayı sıkıntı olabilir..
Iyim cnm agladm ama simdi iyim esim ailem saolsin yanmdalar...destekleri tam.az once kayinvalidem agladimi duyunca dedi sen ahlarsan hastalanrsan ne yapalm bi bebegi sen onemlisin bizim icin dedi...sansliyim bu konuda herkes yanmda saolsunlar..Dcu cnm kendini uzme sakin. Herseyin hayirlisi. Bende negatif alinca cok uzulmustum ama mecburen hemen toparladim kendimi. Sende oyle yap, onumuzde daha cok zaman var kafani dinle biraz yuruyus iyi geliyo.
Cnm 3.gun transferm oldu..simdide bi ay dinlen dedi martta olacak benmde sonuna dogru buyuk ihtimalle..ayni zamanlarda bekleriz senle.insallah olacak er yada gec...Dcu um canim benim uzulme,bunlar ilk denemelerimiz pozitif cikmasi kadar negatif olmasi da dogal. Kuzenim 7 yil aradan sonra 3.tup bebek denemesinde hamile kaldi. Oglu 5 yasinda simdi. Dilerim allah cok bekletmez bizleri,icimzdeki umudu kaybettirmez.. sen opudan 5gun sonrami transfer olmustun? Transferin ertelenmedi dimi? Insallah tez zamanda pozitif haberlerin olur, bizim de martta transfer..