ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

mr
merhaba kızlar ben de bu ay tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum... ancak şubat atamasıyla atandım ve şu an aday öğretmenim.. sizce ben bu ay başlayıp izinlerle bu süreci atlatabilir miyim yoksa yaza bırakmam gerekiyo...bir an önce çocuk istiyorum ama suan kafam çok karışık
mrb canim hos geldim hepimiz burda ayni dertten yakiniyoruz bence zman kaybetmeden hemen basla arkadasim burda hepimiz birbirimizin derdine ortak olduk biran once basla derim hakkimizda hayirlisi olsun

ta
Canımm kötü birşey çıkmasın yeterki olsun sonunda ben artık öyle dua ediyorum hayırlısı değilmiş demeki iki adet geçsin öyle başlayın hormonlar atılsın vücudundan.Dünyanın sonu değilya hala umudumuz var..
tabiiki vár allah hepimizin muradini versin simdi mart ayinami kaldi

dermannuri dermannuri cnm sana bisi sormak istiorn..sadce transfer parasi nekadardi?doktor bana 500.600 tl dio..bide cozme parasi aliolarms guya ole bisi varmis oda 400euro dedi?sence?
canim cozme parasi diyr bişey yokki benim doktor senelik kira aliyor 500 dolar bide transfer edecegi zaman 1000 dolar alıyor cozme pqrasida alirlarsa ohaa yanii cikartiyorlar disari kendi cozulurde

canim cozme parasi diyr bişey yokki benim doktor senelik kira aliyor 500 dolar bide transfer edecegi zaman 1000 dolar alıyor cozme pqrasida alirlarsa ohaa yanii cikartiyorlar disari kendi cozulurde
Bi yasima daha girdim;)
5yil dondurma parasi olarak 1200 tl dediler bana. Ama transferim ertelendi, çözduk diye para istemezler umarim. Ilk deneme olacagi icin transfer ucreti de almazlar sanirim :)

Mira, tek mbriyo ve 5.gun embriyoymus ;)
Sizdeki sorun neydi yahu? Ilk denemende tutturdun sanirim, massallahh allah nazarlar korusunn

Bi yasima daha girdim:KK66:
5yil dondurma parasi olarak 1200 tl dediler bana. Ama transferim ertelendi, çözduk diye para istemezler umarim. Ilk deneme olacagi icin transfer ucreti de almazlar sanirim :)
ilkinda almadilar bendende zaten para verdikte ertelemese banane hem sen 5 sene icinmi 1200 tl verdin ben 500 dolar verdim 1 yil icin sadece seneye tekrar vereceğim

Bugün gittik dr. a kızlar. Çok şükür kese + yolk sac ve içinde minik kalp titreşimlerini gördük. Haftaya ctesi kalp atışı duymaya çağırdı. Ne güzel bir sevgililer günü hediyesi.. Yavrum kalbini yolladı bize :nazar::KK46: her şeyin hayırlısını istiyorum Allahtan :KK16:

Back
X