ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

İnşaallah çok sevindim canım,1 mi 2 embriyo transver olucak.benim yumurtalar çarşamba toplanacak 5 tane olmuş iyice büyüsün diye 3 günlük başka igne daha verdi pazartesi çatlama ignesi vurucam herşeyin hayırlısını istiyorum yaradandan. Hepimiz için inş
Teşekkür ederim canım biz hiç konuşmadık dr.la embriyo konusunu ama ben çoğul gebelik istemiyorum o riske girmek istemiyorum benim için büyük sıkıntı olur oyüzden bana sorduğunda tek embriyo transferi isteyecegim.seninde saglikla toplansin Yumoşların inşallah sayısı çok da önemli değil ona takılma 15 tane olur tutmaz 1tane olur tutar bence nasip bu heyecanla bekliyorum sonuçlarını :)

Teşekkür ederim canım biz hiç konuşmadık dr.la embriyo konusunu ama ben çoğul gebelik istemiyorum o riske girmek istemiyorum benim için büyük sıkıntı olur oyüzden bana sorduğunda tek embriyo transferi isteyecegim.seninde saglikla toplansin Yumoşların inşallah sayısı çok da önemli değil ona takılma 15 tane olur tutmaz 1tane olur tutar bence nasip bu heyecanla bekliyorum sonuçlarını :)
çoğul gebeliğin riski ne olablir arkadaşla herş ey normalse..ben ikiz üçüz isterim diye düşünmüştüm olursa

çoğul gebeliğin riski ne olablir arkadaşla herş ey normalse..ben ikiz üçüz isterim diye düşünmüştüm olursa
Canım ben sağlık la ilgili riskten bahsetmiyorum biz ikiz çocuğa bakmakta çok zorlaniriz bizim için gerçekten çok zor olur rabbim sana ikiz üçüz nasip ertsin inşallah

Teşekkür ederim canım hayırlısı inş:)

Yarın transfer yapılacak arkadaşlar inşallah hayırlısı olsun moralinizi bozmayın sakin olun hayırlı haber bekliyoruz hepinizden..

Yarın biraz ondan sonra tam olduğum adet ağrılarım başladı büyük ihtimal tutmadı içimden iğneleri bile yapmak gelmiyor napcam bilmiyorum

Yarın biraz ondan sonra tam olduğum adet ağrılarım başladı büyük ihtimal tutmadı içimden iğneleri bile yapmak gelmiyor napcam bilmiyorum

Canım sakın moralini bozma. Iğnelerine devam et ve istirahat et. Bende de çok kasık ağrıları oldu hatta 9. 10. Ve test günü 11.gün sabah yataktan hastalandım kesin diye kalktım ama birsey yoktu. Sonucum pozitif çıktı.

Sakin ol canım benim hala Kasiklarima ağrılar giriyor ve goguslerim de ki ağrı ve hassasiyeti anlatamam..lütfen sakin ol umudunu yitirme Allah nasip ettiyse eğer hiçbir şey olmaz zaten kendini çok dinleme..

Canım sakın moralini bozma. Iğnelerine devam et ve istirahat et. Bende de çok kasık ağrıları oldu hatta 9. 10. Ve test günü 11.gün sabah yataktan hastalandım kesin diye kalktım ama birsey yoktu. Sonucum pozitif çıktı.
Ben daha önce defalarca hamile kaldım sizi üzmek istemem ama hamileliklerimde hep belirti göğüslerin aşırı şişmesi ama adet ağrısı olmaz hiç şimdi yine test aldım hiç birşey yok tek çizgi

Back
X