- 16 Mayıs 2014
- 387
- 248
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebegim düştü![]()
Kızlar benden çok akinti gelio böyle su gibi altim hiç kuru kalmio nerdeyse sizde de varmı normalmi veya crimino jelden dolayı mi ?
Cnm kesinlkle sikayetci ol dava yao bisi yap..nasil doktormus bu ya cok sinirlendm bende inan..nolir uzulme...yasadgn cok zor bir durum..obur tarafta bunun acisi cikacak ondan...ikincide para kazanmak icin yalms resmen..bisi yap bence senin gbi baskalarida yasamsn en azindan cnm..Kızlar hepinizden Allah razı olsun,beni sizden başka kimse anlayamaz.Cuma günü progestan bırak dedi hamile deyilsin dedi bırakmasaydım bebegim tutunurdu.nasibi yokmuş bu dünyada minigimin.birdahakine Allah nasip eder inş hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım.
Canim ya ama bensana adet olana kadar hamile gi bi düşün diye hsy allah ya çok üzüldüm kesinlikle davacı olmalısın once gidip olanları söyleyip hasap sor mutlaka canım geri zekalı ay içimden iyi bir küfür ettim yani doktora. Neyse sen nasılsın daha iyimidin canımKızlar hepinizden Allah razı olsun,beni sizden başka kimse anlayamaz.Cuma günü progestan bırak dedi hamile deyilsin dedi bırakmasaydım bebegim tutunurdu.nasibi yokmuş bu dünyada minigimin.birdahakine Allah nasip eder inş hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım.
Sagol canım iyi olmaya çalışıyorum duygularım yerle bir nasıl bir duygu varla yok arasında bilmiyorum ama iyi olmam şart çocuklarım içinCanim ya ama bensana adet olana kadar hamile gi bi düşün diye hsy allah ya çok üzüldüm kesinlikle davacı olmalısın once gidip olanları söyleyip hasap sor mutlaka canım geri zekalı ay içimden iyi bir küfür ettim yani doktora. Neyse sen nasılsın daha iyimidin canım
Çok sagol canım ilgin için evet ahirette sorucam onlara öptüm.Cnm kesinlkle sikayetci ol dava yao bisi yap..nasil doktormus bu ya cok sinirlendm bende inan..nolir uzulme...yasadgn cok zor bir durum..obur tarafta bunun acisi cikacak ondan...ikincide para kazanmak icin yalms resmen..bisi yap bence senin gbi baskalarida yasamsn en azindan cnm..
Kan geldi mi şüphesi tuvalete her gittiğinde olacak canım. Ama düşünmemeye çalış. 3. ayım bitecek bende de hala tuvalete giderken aynı şüphe oluyor . Ki bende hiç kanama lekelenme olmadığı halde.. Allah her şeyin hayırlısını versin canım. Güzel haberlerini bekliyoruzmasum_cat Değiştiriyorum canm da korkuyorum hep kan mi geldi diye şükür gelmedi iki gün kaldı evde stres tavan yaptı :)
İnsallahh canmKan geldi mi şüphesi tuvalete her gittiğinde olacak canım. Ama düşünmemeye çalış. 3. ayım bitecek bende de hala tuvalete giderken aynı şüphe oluyor . Ki bende hiç kanama lekelenme olmadığı halde.. Allah her şeyin hayırlısını versin canım. Güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Perşembe günü canm az kaldı bilmiyorum dün çok midem bulandı halsizim kabizim ilaç içiyorum içimi bozuyo karnım agriyo yatiyom dolaniyom biraz çok yürüyünce kasiklarim agriyo bi gün iyiyim bi gün kötü belli olsa ona göre davrncam suan kafamda buz oturuyom başım agriyo ayaklarım titriyomesa54 canım korkma benden 2gun kahverengi akıntı oldu daha cuma günü öyle Sakin ol inşallah bebis seninledir test ne zaman?
Çok sagol canımsın,evet saglıgım daha önemli çok kanamam var yüzümde hiç renk kalmadı demir için takviye alıyorum sancılarım biraz azaldı .biz kadınlar okadar fedakarki olup olmayacagını bilmeden bile anne olma duygusu var isterki 3 ,5 çocugun olsa bile.Annem diyor kızım var 2 oglun Allah onlara ömür versin.3.çocugu düşünme diyor ben kimseyi duymuyorum.Yaşım 30. Ve 1 tane daha istiyoruz eşimle ben Genç yaşta Anne oldum herşey çok çabuk gelişti.Yeniden Anne olursam herşeyi gününce yaşayıp hatırlamak istiyorum.Onlar için neler yaşıyoruz.Cennet Anne'lerin ayakları altında hadisi şerif öyle buyuruyor.Türkiye izin yapıcaz 6. Aydan sonra hemen gelip tedaviye başlayacagız.Çocuklarıma küçük kardeş olur.yine olmazsa Allah'ın takdiri canım.Yaradan seni ve bebekleri korusun,Allah'a emanet olun:)Kojol kuzum demiştim ben hissediyorum var diye ayy çok üzüldüm nasibi yokmuş yavrunun inan çok şükür Rabbim sana birşey olmadı içinde olup zehirlese falan ayy Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz davacı da ol bence çok üzme kendini yavrularinla mutlu bir ömür dilerim olursa diğeri için de hayırlısı olsun inşallah
Amin,çok teşekkür canım buradaki herkes içtenlikle yazıyor buna çok inanıyorum.İnşaallah hamileligin güzel ve sıkıntısız geçer.Güzel günler bizim için.Sende Allah'a emanet ol topik arkadaşlarım:):):)Allah hakkinda hayirlisini versin iyi haberlerini almak isterimKojol . Sende kendine iyi bak. Dinlen, tatilini yap
![]()
Güle güle arkadaşım bol bol dinlen herşey gönlünce olsunAmin,çok teşekkür canım buradaki herkes içtenlikle yazıyor buna çok inanıyorum.İnşaallah hamileligin güzel ve sıkıntısız geçer.Güzel günler bizim için.Sende Allah'a emanet ol topik arkadaşlarım:):):)
Canim masallah oncelikle.. insallah 5._6.gune de gidersin ki bu kdr yumosla gidersin bence. Opu nun ertesi gununde anlarsin ohss olup olmadigini. Benimde opu gunu 11bin civariydi E2.Canim mrb senin ohss ile ilgili yazını takip ettim sanırım 1 nisan da transfer olacaksın.. inşallah hersey yolunda gider.. bende bugün opu oldum ve 45 yumurta çıkmış.. 3 gün önce 9630 e2 çıktı öğün gonal vurulma defi 1 gün sonra 1920 çıktı öğünde vurulma dedi.. 1 gün sonrada çatlatma gonapeptyl iğnesi oldum bugunde toplandi yumoşlarım.. sence ohss olur muyum sen tecrübelisin canım..
canım aynı sorunlar var ikimizde de.. Eşimin sayı 1 milyon hiç hareketli yoktu.. bende pko luyum ama hamile kalmaya asla engel bi durum değil.. bizim ikinci deneme.. ilkinde 2. gün transferi yaptılar şans eseri tuttu 2 aylıkken kalbi durdu kurtajla aldılar.. 1 yıl ara verdik tekrar başladık ama doktor bey iğne dozunu ayarlayamadi malesef 9600 olunca e2 o gün gonal vurulmadik. ertesi günde çatlatma iğnesi ovitrelle kesinlikle vurma defi ignemi değiştirdi.. gonapeptyl diye bir iğne ile catlamayi yaptirdi nitekim toplandı yumurtalar.. cumartesi toplandı şişkinlik migdemde hissediyorum ama onun dışında bi sıkıntım yok.. Perşembe transfer yapacağız dediler yani 5. gün transferi olacak ama tabi hala korkuyorum ohss olmaktan.. bir sorun daha var perşembe den sonra 1 hafta kalıyor adet olmama.. Acaba sıkıntı olur mu adetten sonra mı transfer istesek bilemiyorum ya.. sen sanırım adet sonrası transfer olacaksın değil mi canım?Canim masallah oncelikle.. insallah 5._6.gune de gidersin ki bu kdr yumosla gidersin bence. Opu nun ertesi gununde anlarsin ohss olup olmadigini. Benimde opu gunu 11bin civariydi E2.
8 gun icinde toparlandim ben, normal halime anca döndum.
Yarin transferim var. 5. Ve 6.gune gelen 1.kalite embriyolarim var ama sanirim tek trnsfer olacak. 13 gun sonra buyuk gun benim icin
Sizdeki sorun neydi? Ben pkoyum ,esimde morfoloji 1 di. Su an kan degerlerim de normal. Insallah tutacak. Allah bizleri caresiz birakmasin.