- 9 Mayıs 2013
- 173
- 99
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım,inşaallah seninde pozitif haberlerini alırız:)Güle güle arkadaşım bol bol dinlen herşey gönlünce olsun
canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.. sakin tedirgin olma adet ağrısına benzer ağrı bebeğin tam tutunma safhasında oluyor... test tarihinden sonra kesiliyor.. sen rahatca istirahat et Allah yüzünü güldürdürsun.. nerde tedavi oldun cnmHepinize iyi geceler kizlar Allahim yardimciniz olsun hepinizin transferim 5.gunu bugun ama arada giren adet sancilarim oluyo oda bacagima vuruo korkuorum adet mi oluyorum tecrubeli olan arkadaslar yardim edin lutfn
canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.. sakin tedirgin olma adet ağrısına benzer ağrı bebeğin tam tutunma safhasında oluyor... test tarihinden sonra kesiliyor.. sen rahatca istirahat et Allah yüzünü güldürdürsun.. nerde tedavi oldun cnm
Canim senin karisikmis birazcanım aynı sorunlar var ikimizde de.. Eşimin sayı 1 milyon hiç hareketli yoktu.. bende pko luyum ama hamile kalmaya asla engel bi durum değil.. bizim ikinci deneme.. ilkinde 2. gün transferi yaptılar şans eseri tuttu 2 aylıkken kalbi durdu kurtajla aldılar.. 1 yıl ara verdik tekrar başladık ama doktor bey iğne dozunu ayarlayamadi malesef 9600 olunca e2 o gün gonal vurulmadik. ertesi günde çatlatma iğnesi ovitrelle kesinlikle vurma defi ignemi değiştirdi.. gonapeptyl diye bir iğne ile catlamayi yaptirdi nitekim toplandı yumurtalar.. cumartesi toplandı şişkinlik migdemde hissediyorum ama onun dışında bi sıkıntım yok.. Perşembe transfer yapacağız dediler yani 5. gün transferi olacak ama tabi hala korkuyorum ohss olmaktan.. bir sorun daha var perşembe den sonra 1 hafta kalıyor adet olmama.. Acaba sıkıntı olur mu adetten sonra mı transfer istesek bilemiyorum ya.. sen sanırım adet sonrası transfer olacaksın değil mi canım?
Valla içimden hep hamile sin gibi gelio hadi bakalım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruzYarın büyük gün sabah erkenden kan vericem bakalım hakkımda hayırlısı iki gündür başım catliyo allah hayiretsin
Hepinize iyi geceler kizlar Allahim yardimciniz olsun hepinizin transferim 5.gunu bugun ama arada giren adet sancilarim oluyo oda bacagima vuruo korkuorum adet mi oluyorum tecrubeli olan arkadaslar yardim edin lutfn
Iyiyizz :) bugun ikili test için kan verdim ssk da siz naptınız testlerinizi kimse birsey demiyorr :)Kizlarrrr nerelerdesiniz herkes iyimii
Kafana takiyosun ya canm. Bide oynak hormonlardan. Hayirlisi olsun insalhYarın büyük gün sabah erkenden kan vericem bakalım hakkımda hayırlısı iki gündür başım catliyo allah hayiretsin
Senin adina cok sevindimm. Hadi hayirlisi. Ense kalinligi ölcümü yapildi mi sende? Bana. 12. ci haftaya randevu verdiler.Biz de ptesi günü gideceğiz ikili test ve cinsiyetini öğrenmek için. Hayırlısı
cnm mrb yazini okudum sanirim ohss olmusun bende oldum daha oncede burda basima gelenleri hep yazdim anlattim hayatim bende en berbat gunlerimi yasadim 10 gun acilerde yerlerde surundum 11 gun yatis yapildi banada hastanede cok zor gunlerdi ne yatabildim ne yuruye bildim ne saga ne sola donebildim kabizlik ve idrara cikamama da cabasi idi acildekilere ciglik cigliga yalvardim ben bisey yapun die off cok sukur ki gecti gitti transferim iptal edildi benmde 2ci aya girdim bende bugun doktora kontrole gittim adet olmak icin hap vermisti 10 gun icinde olursun die ama olmadim baska yazdi 7 gunluk bir hap sonrasinda regl olunca rabbim nasip ederse transfere gdicem benmde ilk denemem bende hic hamile kalmadim bu arada senden 55 yumurta toplanmis dogru okudum dimi off maasallah yinede bunyen saglammis benim olsaymis ne olurmusum bilemedim simdi rabbm hakkimizda hayirlisini versin arkadasim ins rabbim emeklerimizin mukafatini verir bizlereCanim senin karisikmis biraz
Ben sabah oldum transferimi , iki tane koydular. 10 gun sonra adet olmam gerekiyordu. Suren normal gibi seninde.
Ben kendimi soyle ozetleyeyim ki sen ohss olup olmadigini anla.
Ben opu gunun ertesi 38 bedenden 42 bedene ciktim, kiyafetlerime sigamadim hamile kiyafetleri aldim, nefes alamiyordum gogsumde batma oluyordu, geceleri oturarak uyuyordum. 5 gunde bi lawb. cikiiodum kabiz da olmustum, dik duramayip kambur durdugum icin belim gunsonunda feci agriyordu, ayakkabilarimi giymek icin bile egilemiyordum.. cok uzulup aglamistim halime,cektigim acıya. opu gunu e2 12.000 di. Transferimi 2ay sonra bugune ertelediler. 55 yumurta topladilar benden 45 le yola basladik. Simdi 12 daha 5.sinif ebriyolarimiz var cok sukur. Sonuclar iyi ama o bir haftalik surede ne cektigimi bir ben bir de Allah bilir. Ve ben bu haldeyken hergun 1.5 saat yolculuk cekiyordum ayakta, insan kalabaliginda.
Yani bunlara bakilinca ohss un dibine vurdum, hayatimin ennn berbat gunleriydi diyebilirim. 10 gunde normale döndüm ben. Anlattigina gore sende birsey yok.
Dogru zamani doktorlar bilir. transferim iyi ki opu zamaninda olmamis diyorum. Simdi daha gucluyum, moralim yerinde, simdi aklima bile gelmiyor hatta. Cok daha iyiyim o gunlere gore. Olumlu_olumsuz tum sonuca da hazirim.gerisi Allah a kalmis. Bence dusunme, doktorlar en iyi zamani bilir. Onlar ne derse biz onu yapiyoruz , zaten onlara uymaktan baska da caremiz yok.
Kafani bosalt. Bak senin ne guzel tutmus, ben de ilk deniyorum ve daha once hic hamile kalmadim. Bence senin yine tutar. Gonlunu ferah tut sennn![]()
cnm mrb yazini okudum sanirim ohss olmusun bende oldum daha oncede burda basima gelenleri hep yazdim anlattim hayatim bende en berbat gunlerimi yasadim 10 gun acilerde yerlerde surundum 11 gun yatis yapildi banada hastanede cok zor gunlerdi ne yatabildim ne yuruye bildim ne saga ne sola donebildim kabizlik ve idrara cikamama da cabasi idi acildekilere ciglik cigliga yalvardim ben bisey yapun die off cok sukur ki gecti gitti transferim iptal edildi benmde 2ci aya girdim bende bugun doktora kontrole gittim adet olmak icin hap vermisti 10 gun icinde olursun die ama olmadim baska yazdi 7 gunluk bir hap sonrasinda regl olunca rabbim nasip ederse transfere gdicem benmde ilk denemem bende hic hamile kalmadim bu arada senden 55 yumurta toplanmis dogru okudum dimi off maasallah yinede bunyen saglammis benim olsaymis ne olurmusum bilemedim simdi rabbm hakkimizda hayirlisini versin arkadasim ins rabbim emeklerimizin mukafatini verir bizlere
Niye bugün çıkmıyor normalde 2 saatte çıkar bunun sonucu bir arıza falan mı var acsbaacsba.herne olursa olsun güzel hbr.lerle gelirsin Inşallah :)Kan verdim sonuç bugün cikmayabilirmis![]()
hadi rabbim buyuk guzel haberler alirsin ins benm transfer bu ay olucak benim adet tarihim cok gecti die dr gittim adet olmam icin hap verdi kullandim yine olmadim dun yine gittim bu sefer daha kuvvetli bir hap verdi 7 gun kullanicam ins adet oldugum gibi baslicaz ilk kez boyle hap kullandigim halde regl olmadim doktora sorsum nie olmadim ilk kez kullanmiyorum ben bu hapi die bazen boyle durumla karsilasabiliyoruz dedi muayne ettiginde kanama goruyorum ama sanirim biraz surucek degince ben hemen regl olmak istiyorum dedim 7 gunluk bir hap verdi iste bekliyorum simdi de aman ne yapiyim gec olsun guc olmasin bu arada benden de 14 yumurta toplandi 5i dollendi 5 ci gun embriyosu doktorum dun senn embriyolarin cok kaliteli a sinifindan dedi cok mutlu oldum ( maasallah bebislerime)Amin canim aminn.. 55 ewet, o yuzden okdr acı cektim galiba, keske15 falan olsaymis. Ama allah buyuk, kimseye tasiyamayacagi yuku vermez. Transferimi oldum, hersey yolunda. 5 gun raporluyum. 12 sinde de sonuc alcam insallah. Insalah cok sukur sonuna geldik. Senin transfer nezmn?
Massallah canim. Bence stres yaptin kendine, benimde ilacla mutlaka gelirdi. Tup bebege baslayacagim zaman 4 gun gecikti ve 3 gun surdu. Dedim herhalde iptal edecekler. Neyseki toplandi. 13 yumurtam daha var iyi kalitede olan. Dun gittim iki transfer yapariz dediler, 2tane cozduk. Ama dedim ben tek istiyorum. Cozduk artik, tekrar dondursak kalitesi bozulacak deyince iyi dedim siz bilirsiniz.. hayirlisi olsun artik hakkimizda.,hadi rabbim buyuk guzel haberler alirsin ins benm transfer bu ay olucak benim adet tarihim cok gecti die dr gittim adet olmam icin hap verdi kullandim yine olmadim dun yine gittim bu sefer daha kuvvetli bir hap verdi 7 gun kullanicam ins adet oldugum gibi baslicaz ilk kez boyle hap kullandigim halde regl olmadim doktora sorsum nie olmadim ilk kez kullanmiyorum ben bu hapi die bazen boyle durumla karsilasabiliyoruz dedi muayne ettiginde kanama goruyorum ama sanirim biraz surucek degince ben hemen regl olmak istiyorum dedim 7 gunluk bir hap verdi iste bekliyorum simdi de aman ne yapiyim gec olsun guc olmasin bu arada benden de 14 yumurta toplandi 5i dollendi 5 ci gun embriyosu doktorum dun senn embriyolarin cok kaliteli a sinifindan dedi cok mutlu oldum ( maasallah bebislerime)
canım transferden sonra ohss olduysan hamilesin en büyük belirtiisi bende oldum karnımda sıvı birikmiş cok zordu ne yiyebildim ne içebildim 36 beden 40 oldum karnm kocaamndı 6 aylık gibi ama sonunda mutlu haberi ögrendım inşallah sende mutlulukla dönersın gecer 8 yada 10 güne kadarSabah acildeydim şimdi hastanedeyim karın içi sivim artmış 1,5 saat sonra gebelikte belli olcak istanbldaki drum muhtemelen pozitif dedi ya bakalım
ense kalınlığı ölçümü, ikili tarama , cinsiyet vs. hepsi ptesi günü bakılacak. ayrı ayrı değil canım.. 6 nisanı bekliyoruz sabırsızlıkla...Senin adina cok sevindimm. Hadi hayirlisi. Ense kalinligi ölcümü yapildi mi sende? Bana. 12. ci haftaya randevu verdiler.