ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

kızlar merhaba. ben de medicana çamlıcada ömer faruk vanlıoğlu ile tedaviye başladım. bugün tedavinin 6.günü. işaretleme de bugüm yapıldı. 375 gonal/f yapıyorum. ama yumurtalar çok nazlı dedi doktorum bugün. 1 solda 8,5 mm 2 tane de sağda 8 ve 8,5 mm. gelişir mi acaba? canım sıkıldı biraz. 2 yıl evvel eurofertil de 2 kez denedik, ikisinde de yumurtalar kalitesiz olmuştu. şimdi sizden de medicanaya gidenler olduğunu okuyunca paylaşmak istedim. çok heyecanlıyımmm
canım inşallah tedavin hayırlı olur.. Ömer hoca da ben tedavi oldum hamileyim.. doktor çok uyu fakat yardımcısı canan hanim çok kaprisli.. doktor bilgili ina güven.. yumurta için ise daha erken daha 8 günün var gelişir sabret canım.

ayrıca bana önereceğiniz bişeyler var mı bu aşamada?
Sana yumurtalarin icjn incir öneriyorum.. günde yarım kilo ye bak nasıl gelişiyor o yumurtalar. hemen hu akşam yemeye başla. birde hakiki bal varsa bulup onu ye.. valla benim yumurtalar da aşırı cvp veriyordu.. ben incir falan yemedim. günde 125 doz ile 45 yumurtam oldu.. sen dert etme bal ve incir bol ye buyur canım..

Sana yumurtalarin icjn incir öneriyorum.. günde yarım kilo ye bak nasıl gelişiyor o yumurtalar. hemen hu akşam yemeye başla. birde hakiki bal varsa bulup onu ye.. valla benim yumurtalar da aşırı cvp veriyordu.. ben incir falan yemedim. günde 125 doz ile 45 yumurtam oldu.. sen dert etme bal ve incir bol ye buyur canım..
süper, ben de incir kanatıp içtim tedavi başlamadan önce, şimdi ne yapayım diye düşünüyordum. tamamdır. Allah razı olsun, sende medicana da yaptıranlardansın sanırım. memnunsum dimi?

ven ilk tedavimi hisar hastanesinde yaptırmıştım. 2. medicana çok şükür ikisindede hamile kaldım. kalp atımı ni da duydum inşallah seninde tedavin güzel sonuçlanir canım..haberlerini bekliyorum..inciri kaynatmadan ye lop lop ye canım :)

ven ilk tedavimi hisar hastanesinde yaptırmıştım. 2. medicana çok şükür ikisindede hamile kaldım. kalp atımı ni da duydum inşallah seninde tedavin güzel sonuçlanir canım..haberlerini bekliyorum..inciri kaynatmadan ye lop lop ye canım :)
çook teşekkür ederim. tamam bu akşam bsşlıyorum yemeye. İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına bebişini. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin

bugün doktor 5.5 haftalık dedi. 23 nisanda transferim oldu nasıl hesap yaptı anlamadım :)
Canım benimde 22 nisanda transferim oldu benimde 5.5 hafta en son adet gördüğün tarihten hesaplıyorlar.bugün kahverengi renginde bir kanamam oldu doktor Protestan kapsül ve proluton depot iğne verdi. 18 mayıstada kontrole çağırdı bugün çok üzüldümama ikizlerim olucak yüce Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın .

Kanamam kahveye dondu cok cok az gelio silince oda isallh tamamen biter kasiklarimda cok hafif agrilarim oluo isallah bisi olmaz
Canım ben bugün keseyi görmek için doktora gittim . Muayene olmadan önce lavaboya gittim kasıklarımda Sancı da var .hafif bir kanamam olmuş çok korktum doktor ikiz gebeliğin var dikkat etmen gerekiyor dedi tüp bebek tedavilerinde genelde oluyormuş . Bol bol istirahat ve yanında Progestan tablet ve proluton depot iğne verdi . Sen peki hangi ilaçları kullanıyorsun. Şimdi kanaman nasıl oldu. Hatta bugün işe başlamıştım ama tekrar rapor aldım. Çok korktum

Kızlar kahverengi bende de olmuştu hatta 9.haftaydi sanırım 3gun sürdü çok şükür hala bebekler iyiler korkmayın inşallah ;)

Kızlar kahverengi bende de olmuştu hatta 9.haftaydi sanırım 3gun sürdü çok şükür hala bebekler iyiler korkmayın inşallah :KK66:
Yüce Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın . Çok zor bir süreç yaşadım annemi iki sene önce kaybettim hemen arkasından üç ay sonra evlendim yaklaşık iki Yıldır tedaviyle uğraşıyoruz kısmet bu zamanaymış. Birden kanamam gelince çok korktum. Allah isteyen tüm herkese bu güzel Duyguları yaşatsın . Sadece Sabırlı olmamı gerekiyor.

Canım benimde 22 nisanda transferim oldu benimde 5.5 hafta en son adet gördüğün tarihten hesaplıyorlar.bugün kahverengi renginde bir kanamam oldu doktor Protestan kapsül ve proluton depot iğne verdi. 18 mayıstada kontrole çağırdı bugün çok üzüldümama ikizlerim olucak yüce Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın .
Kanama ara ara olabilirmiş ama yoğun olarak değil. Bende haftada bir o iğneyi vurunuyorum. Jel verdi benim doktor. Bende bugün keseyi gördüm. Küçücük daha yaa. 10 gün sonrada kalp atışı dedi. Sen çok dikkat et kendine. Peki senin ikizler aynı kesedemi oluşacak ayrı ayrı mı merak ettim

Bugün bi video seyrettim. Burdan nasıl paylaşabilirim? 12 dakikalık. Muhteşem ötesi

kızlar merhaba. ben de medicana çamlıcada ömer faruk vanlıoğlu ile tedaviye başladım. bugün tedavinin 6.günü. işaretleme de bugüm yapıldı. 375 gonal/f yapıyorum. ama yumurtalar çok nazlı dedi doktorum bugün. 1 solda 8,5 mm 2 tane de sağda 8 ve 8,5 mm. gelişir mi acaba? canım sıkıldı biraz. 2 yıl evvel eurofertil de 2 kez denedik, ikisinde de yumurtalar kalitesiz olmuştu. şimdi sizden de medicanaya gidenler olduğunu okuyunca paylaşmak istedim. çok heyecanlıyımmm
cnm meraba bende faruk beyin hastayim yarin benimde isaretlenmem var hayirli olsun faruk hoca iyi bir doktor

Kanama ara ara olabilirmiş ama yoğun olarak değil. Bende haftada bir o iğneyi vurunuyorum. Jel verdi benim doktor. Bende bugün keseyi gördüm. Küçücük daha yaa. 10 gün sonrada kalp atışı dedi. Sen çok dikkat et kendine. Peki senin ikizler aynı kesedemi oluşacak ayrı ayrı mı merak ettim
ayrı keselercanım ya seninki

Back
X