- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
Proxeed yerine bu ay maxıgo verdi Bülent bey o daha etkili geldi bizeBence de gerek yok ki hiç yok değilmiş cok şükür...takviye kullaniyor mu eşin proxeed plas kullandi da esim baya iyi geldi sayiya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Proxeed yerine bu ay maxıgo verdi Bülent bey o daha etkili geldi bizeBence de gerek yok ki hiç yok değilmiş cok şükür...takviye kullaniyor mu eşin proxeed plas kullandi da esim baya iyi geldi sayiya
Bizde eşime genetik test yaptırdık kromozom analizi ve delesyon için sperm azlığından dolayı .Doktor bendende kromozom analizi istedi buradaki doktor ama Şişli deki doktor gerek yok sana dedi sadece trombofoli panelini istedi ben yine de ikisinde yaptıracağım zaten 1 buçuk aya anca çıkar sonuçlar .Çarşmaba gününe randevumuz var bakalım genetik bölümündeEsime genetik test yaptirmistik bu kez benden de istedi doktor hastanede yaptirilmiyormus minik bi merkez var ozel orda yapılıyormuş ta iste baska çaremiz yok oraya gideceğim...kromozomlarda bi sıkıntı yoksa pgt ye gerek görmeyiz dedi en son dr bana da
Burda genetik bölümü yok ben ozelde yaptiricam malesef..Bizde eşime genetik test yaptırdık kromozom analizi ve delesyon için sperm azlığından dolayı .Doktor bendende kromozom analizi istedi buradaki doktor ama Şişli deki doktor gerek yok sana dedi sadece trombofoli panelini istedi ben yine de ikisinde yaptıracağım zaten 1 buçuk aya anca çıkar sonuçlar .Çarşmaba gününe randevumuz var bakalım genetik bölümünde
Baskılamak içindir
Bana verilmedi acaba kolaylastiriyormu baskilayinca.. amh filan normalmi çikolata kisti filan varmı?
Bı bildigi vardır sanırım inşallah şifa olurHiç muane etmedi doktor . Amh burda devlet hastanesinde baktirmistim onu söyledim düşük 0.29. Birde adet kanamalarim azalmıştı onu söyledim. Kist falan da yok
Bı bildigi vardır sanırım inşallah şifa olur![]()
Evet canım buraki yorumlarında değerlendirdim Memorial e randevu aldım haftaya salı bı gidecem 17 Kasım'da tahlil istediler bu hafta onalri yaptırırım bakalım bu ay ben bı ovulasyon deneyecem bide dedim bı deniyimKarar verebiliriz mi
Vallah bende götürecem artık canımBen en son 2 yil once yaşadığım yerde cektirmistim onu kabul etti istemedi doktorlar.
9750 idi memorial 10500 olmus ocakta da gelebilir dediInşallah. Ocak ayında zam gelecek demiş arkadaş burda. Ne kadar zam gelir acaba . Şimdi 9000 yumurta takibi ve transfer .kaç olur acaba
9750 idi memorial 10500 olmus ocakta da gelebilir dedi
Kizlar hastaneden aradılar simdi esim test vermisti baya duzelmis...
Morfoloji % 1
Ileri hareketli 0
Sayi 17 milyon idi en son
3 ay proxeed kullqndi bi de saracoglundan bi karisim almisti.onu
Bu sonuc
Morfoloji %2
İleri hareket %52
Sayi 53 milyon olmuş baya artirmis esim doğal yolla olacak kadar olmus diyor![]()
Takviye kullanmayınca direk düşüyor bizde de canim..morfoloji kotu işte onu düzeltmek cok zor sanirimMaşallah gayet güzel . Benim eşim de 6 yıl önce 300 bindi . Şimdi 100 bine düşmüş
Harika bir haber çalışmalara başlayınKizlar hastaneden aradılar simdi esim test vermisti baya duzelmis...
Morfoloji % 1
Ileri hareketli 0
Bu sonuc
Morfoloji %2
İleri hareket %52
Sayi 53 milyon olmuş baya artirmis esim doğal yolla olacak kadar olmus diyor![]()
Ya doğal yolla 10 yılda hamile kalamadım ki 2 ay da mi olqcakHarika bir haber çalışmalara başlayın![]()
Takviye kullanmayınca direk düşüyor bizde de canim..morfoloji kotu işte onu düzeltmek cok zor sanirim
Bende inanıyorum :) bu koronada tedavi de olanlar ilaçların etkisiyle doğal kaldı biz hariçYa doğal yolla 10 yılda hamile kalamadım ki 2 ay da mi olqcakEsim cok inaniyor olacağına ama
![]()
He yaa sorma bi kez.bari doğal yolla kalsaydım umudum olurdu da hic olmayınca umudum yok tup bebekten baska..ama eşimin umudu bitmediBende inanıyorum :) bu koronada tedavi de olanlar ilaçların etkisiyle doğal kaldı biz hariç
Erkekler nedense inanıyor buna canım. Benim eşim de garibim 3 yıldır olmamış, hala yumurtlama dönemlerini değerlendirmeye çalışıyorHe yaa sorma bi kez.bari doğal yolla kalsaydım umudum olurdu da hic olmayınca umudum yok tup bebekten baska..ama eşimin umudu bitmedi![]()
Saraçoğlu dan hangi karışımı aldınız acabaKizlar hastaneden aradılar simdi esim test vermisti baya duzelmis...
Morfoloji % 1
Ileri hareketli 0
Bu sonuc
Morfoloji %2
İleri hareket %52