• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Esime genetik test yaptirmistik bu kez benden de istedi doktor hastanede yaptirilmiyormus minik bi merkez var ozel orda yapılıyormuş ta iste baska çaremiz yok oraya gideceğim...kromozomlarda bi sıkıntı yoksa pgt ye gerek görmeyiz dedi en son dr bana da
Bizde eşime genetik test yaptırdık kromozom analizi ve delesyon için sperm azlığından dolayı .Doktor bendende kromozom analizi istedi buradaki doktor ama Şişli deki doktor gerek yok sana dedi sadece trombofoli panelini istedi ben yine de ikisinde yaptıracağım zaten 1 buçuk aya anca çıkar sonuçlar .Çarşmaba gününe randevumuz var bakalım genetik bölümünde

Bizde eşime genetik test yaptırdık kromozom analizi ve delesyon için sperm azlığından dolayı .Doktor bendende kromozom analizi istedi buradaki doktor ama Şişli deki doktor gerek yok sana dedi sadece trombofoli panelini istedi ben yine de ikisinde yaptıracağım zaten 1 buçuk aya anca çıkar sonuçlar .Çarşmaba gününe randevumuz var bakalım genetik bölümünde
Burda genetik bölümü yok ben ozelde yaptiricam malesef..

Yaptir canim hersey elinde olsun hic soru işareti kalmasın aklınızda..

Baskılamak içindir
Bana verilmedi acaba kolaylastiriyormu baskilayinca.. amh filan normalmi çikolata kisti filan varmı?

Hiç muane etmedi doktor . Amh burda devlet hastanesinde baktirmistim onu söyledim düşük 0.29. Birde adet kanamalarim azalmıştı onu söyledim. Kist falan da yok

Karar verebiliriz mi
Evet canım buraki yorumlarında değerlendirdim Memorial e randevu aldım haftaya salı bı gidecem 17 Kasım'da tahlil istediler bu hafta onalri yaptırırım bakalım bu ay ben bı ovulasyon deneyecem bide dedim bı deniyim

Kizlar hastaneden aradılar simdi esim test vermisti baya duzelmis...

Morfoloji % 1
Ileri hareketli 0
Sayi 17 milyon idi en son

3 ay proxeed kullqndi bi de saracoglundan bi karisim almisti.onu

Bu sonuc
Morfoloji %2
İleri hareket %52
Sayi 53 milyon olmuş baya artirmis esim doğal yolla olacak kadar olmus diyor :KK70:

9750 idi memorial 10500 olmus ocakta da gelebilir dedi

750 tl bizler için önemli . Bu tedaviler maddi manevi yorucu gerçekten. Eşim merkezi aradı konuştu zaman gelecek olursa bize söylediğiniz fiyat artacak mi diye sordu. Evet dediler iğne kullanmaya baslasaymisisz o zaman artmazmis . Bakalım doktorla konuşacağız ona göre belki yılbaşından önce başlarız tedaviye. Ilaclarin fiyatlarida artar büyük ihtimal yılbaşından sonra

Morfoloji % 1
Ileri hareketli 0

Bu sonuc
Morfoloji %2
İleri hareket %52
Sayi 53 milyon olmuş baya artirmis esim doğal yolla olacak kadar olmus diyor :KK70:

Maşallah gayet güzel . Benim eşim de 6 yıl önce 300 bindi . Şimdi 100 bine düşmüş

Morfoloji % 1
Ileri hareketli 0

Bu sonuc
Morfoloji %2
İleri hareket %52
Harika bir haber çalışmalara başlayın :emir_bebek:

Takviye kullanmayınca direk düşüyor bizde de canim..morfoloji kotu işte onu düzeltmek cok zor sanirim

Biz ilk defa takviye kullanıyoruz. Diger denemem izmirde smyrna da olmuştu hiç takviye kullanmamistik. Baştan savma gibiydi tedavi şimdi anlıyorum. Ama Allahım nasip etti mi oluyor oğlum ilk deneme de oldu

Morfoloji % 1
Ileri hareketli 0

Bu sonuc
Morfoloji %2
İleri hareket %52
Saraçoğlu dan hangi karışımı aldınız acaba

Back
X