• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Sagol canim🤩 evet evet esime söyledim sen transferdeyken hemen almaya giderim ben dedi...bir de ananas kabak çekirdeği 🤭
Ananas sadece iki gun yenilirse iyiymis dun az yedim bugunde yicem tmm. Havuc suyu muzlu sut iciorum bide dut uzum kurusu badem ceviz karistirdim. Kabak cekirdegini unutmustum bak iyi oldu hatirlattigin😂

yatarak gelmeyi iyi yapmışsın bende yatarak gelip evdede uzanmıştım hem kendimi iyi hissetmiştim
Aynen iyiki oyle yapmisim bnde otursam gitti dustu derdim habire frene basa basa arabada bi hal olurdum dur kalk😂

ananas 2 gün demek bunu bilmiyodum ben yememiştim :)
Kimi doktorlar zararli kimisi de faydali dio ya, bnde burdaki kizlardan ogrendim fazla yemek hem kanda skinti yapabiliyomus hemde rahimde kasilma yapiomus. Az yendiginde de faydasi oluyomus

Su transferden sonra odaya gelene kadar bile yatağa alirlarken azıcık hareket bile rahatsız ediyor insani cwnim...Ayy.karnim kasildi birsey olmus mudur azcık oturdum birsey olmus mudur diye diye yiyorm kendimi🤭🤭

Arabada yatarak gelirim o yuzden sagol cnm🥰

Su transferden sonra odaya gelene kadar bile yatağa alirlarken azıcık hareket bile rahatsız ediyor insani cwnim...Ayy.karnim kasildi birsey olmus mudur azcık oturdum birsey olmus mudur diye diye yiyorm kendimi🤭🤭

Arabada yatarak gelirim o yuzden sagol cnm🥰
maşallah Allahın izniyle inşallah birşey olmamıştır :dua:

canım çok erken hiç kafanı takma yokmus gibi düşün ama bol bol uzan çok ayakta dolaşma
Canimmm merhaba nasil olsun biraz yattım biraz oturdum derken aksam oldu...

Gene belirti aramaya başladım ben yok yapmayacağım dedim ama olmuyor 🤭🤭

canım çok erken hiç kafanı takma yokmus gibi düşün ama bol bol uzan çok ayakta dolaşma
Canim gene bugun bol bol yattım esim evdeydi de yarin zor olacak...Esim yok ise gidecek ben de kizla evde kahvaltı hazırla odev yaptır derken zor yatarım..

Back
X