• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Screenshot_2020-11-16-11-52-23.webp

Şimdi benim durumda böyle 3. Günden sonra gelişmiyor era testi ve rahim çizdirme yaptırsam bi faydası olurmu acaba

Ya Rahime de gerekliyse yaptir bricok seyi ama yumurta ve sperm de labaratuvarda iyi teknikler uyguluyormu yani
Takviye vs aldinizmi
Eşim şubattan bu yana Bülent erolda iğne ilaç tedavisinde bende vitaminleri kullanıyorum ekimde transfer oldum tutmadı ilaçların etkisi geçmesin diye şaetlarımızı zorladık kasıma yeni tedavi başladık durum böyle oldu ilkinde daha iyiydi 7. Güne kadar yaşamıştı ama anca blast olmuştu

Eşim şubattan bu yana Bülent erolda iğne ilaç tedavisinde bende vitaminleri kullanıyorum ekimde transfer oldum tutmadı ilaçların etkisi geçmesin diye şaetlarımızı zorladık kasıma yeni tedavi başladık durum böyle oldu ilkinde daha iyiydi 7. Güne kadar yaşamıştı ama anca blast olmuştu
Anladım inşallah hakkında hayırlısı olur🤲
Nasipte öte yol yok elinden geleni yapıyorsun se

Ben de sordum ama kabul etmedi doktorum canim herkese yapilmiyormusmus
Ya bahçecide bütün ödemeleri yaptıktan sonra yumurta toplanıp işleme alınıyorsun şimdi bubembriyoda gelişimi durmadan donduralım der gibi oldu 7 hücreli 8 olmamış belli blast olamayacak memorial da teyzem tedavi olduğunda bi odada ekrandan embriyosunu gösterip durumunu anlatmışlardı kabul ederseniz transfer edeceğiz dedi kabul ettiler ve ödeme yaptılar

Ya bahçecide bütün ödemeleri yaptıktan sonra yumurta toplanıp işleme alınıyorsun şimdi bubembriyoda gelişimi durmadan donduralım der gibi oldu 7 hücreli 8 olmamış belli blast olamayacak memorial da teyzem tedavi olduğunda bi odada ekrandan embriyosunu gösterip durumunu anlatmışlardı kabul ederseniz transfer edeceğiz dedi kabul ettiler ve ödeme yaptılar
Daha mantıklıymış. Kaçıncı denemen canım

Back
X