- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Kacinci gun embriyosuydu kan değerine gore hamilesiniz 2 gun sonra tekrwrlarsinArkadaşlar merhaba tüp bebek yaptırdım bende bugün 10.gün kan verdim değer 31 cıktı son adet tarihim 12 ekimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci gun embriyosuydu kan değerine gore hamilesiniz 2 gun sonra tekrwrlarsinArkadaşlar merhaba tüp bebek yaptırdım bende bugün 10.gün kan verdim değer 31 cıktı son adet tarihim 12 ekimdi
Kullanıyorum herşeyi. Doktorun diyecegi genetik test yapalım embriyoya ama ben istemedim. Son kez denicemPihti icin igne kullanıyormusun ne diyor doktor kayıp icin..hangi merkeze gidiyorsun
Insallah bu son olsun bebisin sağlıkla gelsin canim.Kullanıyorum herşeyi. Doktorun diyecegi genetik test yapalım embriyoya ama ben istemedim. Son kez denicem
Tam net değil ama ben de ocak ya da şubatta başlayacağım inşallahEvet canlar Kimler ocak şubat tup bebeğe baslayacak hadi gelin :)
Hayirli olsun şimdiden canim hosgeldin.Tam net değil ama ben de ocak ya da şubatta başlayacağım inşallah
Adana Bülent Haydardedeoğlu'nun kliniğinde başlayacağım canım. 2. Tüp bebek denemem. 35 yaşındayım. 6 yıllık evliyim. Öncesinde sebepsiz infertilite idi kendi şehrimde. Sağ tüpüm hidrosalpenks sebebiyle alındı. Adanada Bülent Beyle görüştük. İlk denememde sadece tek embriyom olduğu için dna hasar testi istedi.yüzde 30 hasar çıktı. Eşim 3 ay takviye kullanacak. Hasar düştüyse tüp bebeğe başlayacağız. Ben de çok uzun yazdımHayirli olsun şimdiden canim hosgeldin.
Hangi merkezde olacak ilk denemem mi yas kaç probleminiz neydi
.ay cok mu sordum![]()
İnşallah kuzum inşallah hepimiz bu sefer güzel haberleri alırızYaa hadi hayirli olsun şimdiden canim merakla bekliyorum gelişmeleri.. guzel olacak bu kez çok guzel![]()
5.gün embriyosu canımKacinci gun embriyosuydu kan değerine gore hamilesiniz 2 gun sonra tekrwrlarsin
Ayyyy o günleri görürüz hep beraber bulantıydi agriydi dert yanarız insallahİnşallah kuzum inşallah hepimiz bu sefer güzel haberleri alırız![]()
Super canim tebrikler ederim hamilesin iste5.gün embriyosu canım
Senin bulantın oluyormu hamileliginde..Ayyyy o günleri görürüz hep beraber bulantıydi agriydi dert yanarız insallah![]()
![]()
![]()
Hayirli olsun tedavin insallah bu son olsun bebisli olsun insallah canimAdana Bülent Haydardedeoğlu'nun kliniğinde başlayacağım canım. 2. Tüp bebek denemem. 35 yaşındayım. 6 yıllık evliyim. Öncesinde sebepsiz infertilite idi kendi şehrimde. Sağ tüpüm hidrosalpenks sebebiyle alındı. Adanada Bülent Beyle görüştük. İlk denememde sadece tek embriyom olduğu için dna hasar testi istedi.yüzde 30 hasar çıktı. Eşim 3 ay takviye kullanacak. Hasar düştüyse tüp bebeğe başlayacağız. Ben de çok uzun yazdım![]()
Çok teşekkür ederim canım inşallah artar değerim bana biraz düşük gibi geldi korkuyorumSuper canim tebrikler ederim hamilesin istekat kat artsin degerin insallah
Yok benim bulantım hic olmadi cok sukur diye sevinirken pat diye sekerim cikti dusuk tehlikem cikti 3 ay yattım sekerim cok cok fırladı fena bi hamilelik geçirdim kizimda canim. ama hepsi unutuluyor hepsiSenin bulantın oluyormu hamileliginde..
Ben benim bulamaz diyordum ama benimde bulantili kusmali geçiyor razıyım ama![]()
Gec tutunma olmuştur erkendir daha belli olmaz ki ama degerin tuttuğunu gösteriyor...20 25 40 larda çıkan cok duydum ben canim insallah artacak degerinÇok teşekkür ederim canım inşallah artar değerim bana biraz düşük gibi geldi korkuyorum
Ne kadar değişik bı bulantı. şekerler sabun kokuyordu..Yok benim bulantım hic olmadi cok sukur diye sevinirken pat diye sekerim cikti dusuk tehlikem cikti 3 ay yattım sekerim cok cok fırladı fena bi hamilelik geçirdim kizimda canim. ama hepsi unutuluyor hepsi![]()
Ben şuana kadar hiç hamile kalamadım maalesefYok benim bulantım hic olmadi cok sukur diye sevinirken pat diye sekerim cikti dusuk tehlikem cikti 3 ay yattım sekerim cok cok fırladı fena bi hamilelik geçirdim kizimda canim. ama hepsi unutuluyor hepsi![]()
Tabi yaa o bile güzel demi. insan herseye katlaniyor yoklugu daha zorNe kadar değişik bı bulantı. şekerler sabun kokuyordu..
Yediklerim ayran tadindaydi.. enteresanmis hamilelik bulantisi.. ama razıyım bebeğim benle kalsin
Çok.sukur kucağına almışsın![]()
Öyle gerçekten.. ogururken bile karnımı tutuyordumTabi yaa o bile güzel demi. insan herseye katlaniyor yoklugu daha zor