- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Ayy yarin cumartesi değil demi günleri de karistirdim
Insallah canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yarin cumartesi değil demi günleri de karistirdim
Insallah canim![]()
Ben de 3 aylık aldım 2binden fazla tuttu canım. Bu yolda ne deseler mecburen alıyoruzTesekkurler canim, evet oda var. Bi kac tane verdi 750 liralik vitamin aldim bugun resmen![]()
Ben prowomen kullanıyordum tamam ona devam et o zaman dedi .Birde adetin ilk günü başka bir destek daha ekledi biesteron dhea diye .Omega 3 kullanıyordum zaten birde d vitamini verdi damla olarak onu eski tedavimde de baya kullanmıştım .Ha birde Coraspin verdi bana tsh ilacı bideTesekkurler canim, evet oda var. Bi kac tane verdi 750 liralik vitamin aldim bugun resmen![]()
Ben kullanalı 1 ay oldu cnm orda bulamamıştım ama burdan eczaneden istedik getirrti..bakalim ins etki etmiştir:)))Ben simdi adet oldugumdan bi ay beklemis olucam sanirim, soya ekstresini bulamadim demistin buldun mu. Orda bi eczaneden aldim da tum yazdiklari vardi. Aklima sen geldin :) Bide anlasmali eczane ariyodum. Tedavi baslayinca indirim olsun ilaclarda die. Onu sordum, biz indirim yapioruz dedi oraya devam ederim baslarsak insallah. Beklenen adet gelmez her zaman, yolu gozleniyo ya![]()
Aynen, tek tutsunda göze gelmez bileBen de 3 aylık aldım 2binden fazla tuttu canım. Bu yolda ne deseler mecburen alıyoruz![]()
Anladim canim, kullaniosun die cok yazmamis demekki. Bnde tsh ve prolaktini yeniledim. Bi defa yuksek cikmis ilac yazmayim hmn dedi. Onlarda yuksek cikmadi, whatsaptan sonucu gonderdim. Ilaca baslamicak muhtemelen. Yarin goruscem doktorla.Ben prowomen kullanıyordum tamam ona devam et o zaman dedi .Birde adetin ilk günü başka bir destek daha ekledi biesteron dhea diye .Omega 3 kullanıyordum zaten birde d vitamini verdi damla olarak onu eski tedavimde de baya kullanmıştım .Ha birde Coraspin verdi bana tsh ilacı bide![]()
Insallah❤Ben kullanalı 1 ay oldu cnm orda bulamamıştım ama burdan eczaneden istedik getirrti..bakalim ins etki etmiştir:)))
Anladım canım ya benim tsh ara ara yükselmiş .Bir ara 4 e çıktığı olmuş hatta.Ama önceki tüp bebek doktorum pek önemsemedi ,biazim işimiz değil endokrin bakar dedi .Acaba tüp bebekte tutunmayı etkiler mi bu tsh yüksekliğiAnladim canim, kullaniosun die cok yazmamis demekki. Bnde tsh ve prolaktini yeniledim. Bi defa yuksek cikmis ilac yazmayim hmn dedi. Onlarda yuksek cikmadi, whatsaptan sonucu gonderdim. Ilaca baslamicak muhtemelen. Yarin goruscem
Canım tsh 2.5 altına inmeli mutlaka. Tabii tsh çok yüksek olup normal hamile kalan da var ama tup bebekte düşük olmasını onemsiyorlar. Bir de siz negatifi alınca kaçıncı adetle başlamış oldunuzAnladım canım ya benim tsh ara ara yükselmiş .Bir ara 4 e çıktığı olmuş hatta.Ama önceki tüp bebek doktorum pek önemsemedi ,biazim işimiz değil endokrin bakar dedi .Acaba tüp bebekte tutunmayı etkiler mi bu tsh yüksekliği![]()
Benim dondurulmuş embriyo transferinden sonra 2.adetle başladım canımCanım tsh 2.5 altına inmeli mutlaka. Tabii tsh çok yüksek olup normal hamile kalan da var ama tup bebekte düşük olmasını onemsiyorlar. Bir de siz negatifi alınca kaçıncı adetle başlamış oldunuz
Onu dusurmek onemli die biliorum, tutunmayi tek basina etkilemez tabi. Bide surekli yuksek deilmis, risk almamak icin ilac baslamistirAnladım canım ya benim tsh ara ara yükselmiş .Bir ara 4 e çıktığı olmuş hatta.Ama önceki tüp bebek doktorum pek önemsemedi ,biazim işimiz değil endokrin bakar dedi .Acaba tüp bebekte tutunmayı etkiler mi bu tsh yüksekliği![]()
Kac folikul gordu cnm yazmismiydinBenim dondurulmuş embriyo transferinden sonra 2.adetle başladım canım
Bana direk diger testlerin var ama tsh ve prolaktin bakalım mutlaka dedi.onlar.cok önemliymiş normal olmasi lazim yoksa ilac.baslariz demisti...ilacla düşürülüyor hemen demek ki düşünme hiç onu.Anladım canım ya benim tsh ara ara yükselmiş .Bir ara 4 e çıktığı olmuş hatta.Ama önceki tüp bebek doktorum pek önemsemedi ,biazim işimiz değil endokrin bakar dedi .Acaba tüp bebekte tutunmayı etkiler mi bu tsh yüksekliği![]()
Aynen canım bende öyle düşünüyorum ama sanırım bende bu konuda bir sıkıntı var gibi .çoğu zaman yükselmiş son 1 yıldır .Açıkcası hipotroidi belirtilerinin çoğu var bende .Eklem ağrıları , kuru cilt , depresyon hali vs .Doktorun ilaç vermesi çok iyi olduOnu dusurmek onemli die biliorum, tutunmayi tek basina etkilemez tabi. Bide surekli yuksek deilmis, risk almamak icin ilac baslamistir
Hemşireye birşeyler söyledi ama ben sormadım canım doktora .Ama cumartesi soracağım kaç yumurta toplanır gibisindenKac folikul gordu cnm yazmismiydin
Evet canım haklısın ama prolaktin tekrar istemedi benden neden bilmiyorum .Bakalım cumartesi ne olacak çok merak ediyorumBana direk diger testlerin var ama tsh ve prolaktin bakalım mutlaka dedi.onlar.cok önemliymiş normal olmasi lazim yoksa ilac.baslariz demisti...ilacla düşürülüyor hemen demek ki düşünme hiç onu.
Merhaba cnm hosgeldin..insallah ilk denemenizde kavuşursunuz meleğinize.kızlar merhaba bizde tüp bebeğe karar verdik eşimin sayı hareket ve morfoloji sorunu bende de amh yüksekliği var. Bahçeci ve Acıbadem arasında kaldık önerebileceğiniz doktor var mı?
İstanbulmu ankarami?kızlar merhaba bizde tüp bebeğe karar verdik eşimin sayı hareket ve morfoloji sorunu bende de amh yüksekliği var. Bahçeci ve Acıbadem arasında kaldık önerebileceğiniz doktor var mı?
Ayy ne guzel sayılar oype ise cok cok guze canimSağda 2+6 sol 2+4 mü bilmem ne dedi hemşireye ama ben anlamadım![]()
İstanbul düşünüyorum kendim sakaryadayımİstanbulmu ankarami?