• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Kızlar şimdi benim en küçük 12 lik folikül vardı en büyük 18 Bugün ki kontrolde .Yarında kontrol var , yarına kadar yine büyüyecekler .Mesela Opu olurken her folikülüm eşit olmasına gerek yok dimi , mesela 16 lık folikül de olgun çıkabilir dimi ?
Eşit olmazlar zaten cnm 16 18 hepsini toplarlar .olgun cikarsa da hepsini işleme alırlar yarin az cok belli olur 🙏

Ya diğerinde tam doktorun söylediği sayıda olgun çıkmıştı canım ama boyutlarını bilmiyorum .Bakalım artık yarını bekleyeceğiz büyüme durumuna göre Opu ya karar verilecekmiş .Birde her olgun yumurta kaliteli yumurta mı demek acaba
Gercekten cok cok merakla bekliyorum haberlerini😍

İnşallah canım , bence cumartesi Opu olur gibi ama emin olamıyorum .Ama doktor baya titiz inceliyor gibi geldi bana 🥰
Aygul hocanın en çok ta hani instagramdan takip ediyorsun sen de demi.hani orda yazıyor ya uzun uzun sperme su yapildi yumurtaya bu yapildi..tutunsun diye su işlemler yapildixdiye bizlere de yapılacak mi ücrete dahil mi ki

Aygul hocanın en çok ta hani instagramdan takip ediyorsun sen de demi.hani orda yazıyor ya uzun uzun sperme su yapildi yumukrtaya bu yapildi..tutunsun diye su işlemler yapildixdiye bizlere de yapılacak mi ücrete dahil mi ki
Evet canım takip ediyorum tabi ki dahil olması laızm ücrete yani Benim görüşüm öyle tabi

Ayyy dolu dolo olsun insallahhhhh hepsi bebis olsunlar :KK9: bugun muayene varmiydi ne durumdasin
Evet canım yaklaşık 10 küsür yumurta saydı .Zaten e2 değerim de 1911 çıkmış canım 9-10 yumurta çıkacak bu değere göre.Yapabileceğimizin en iyisini yaptık dedi aygül hoca 🙂

Evet canım yaklaşık 10 küsür yumurta saydı .Zaten e2 değerim de 1911 çıkmış canım 9-10 yumurta çıkacak bu değere göre.Yapabileceğimizin en iyisini yaptık dedi aygül hoca 🙂
Hadi bakalim, en kalitelisinden olsunlar insallah :)
Bu e2 degeride onemli demi, yumurta toplama islemi ona gore belirleniyo. Benim ilk denemem olcak ya yeni yeni ogreniorum😁

Hadi bakalim, en kalitelisinden olsunlar insallah :)
Bu e2 degeride onemli demi, yumurta toplama islemi ona gore belirleniyo. Benim ilk denemem olcak ya yeni yeni ogreniorum😁
Yumurta toplamamı önce söylediler canım , yani doktor cumartesi olacak dedi .Çatlatma iğnemi de 22 de yapacağım bu akşam .Benim eskisinde e2 değerlerini hiç hatırlamıyorum , daha doğrusu söylememişlerdi .Burda da Opu tarihini felan verdiler en son kan aldılar .Ama önemliymiş yumurta kalitesi , doluluğu hakkında Bilgi veriyormuş

Back
X