Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım benim amh 0.6. Sen hiç moralini bozma lütfen. Bak benim 7 tane bile yumurtam yok. Sakın ol, zor bir süreç biliyorum ama olabildiğince kötü ve olumsuz şeylere kulağını tıka. Hatta bence hiç araştırma bile yapma akışına bırakEvet, amh degerim sinirda 1.06, bundan gittigim butun doktorlar tup bebek diyince bi anda bu noktada buldum kendimi, sudan cikmis balik gibiyimDoktor da olumlu konusuyor ama iste sayi da onemli gibi.. insan heralde bu surecte herseyden bir sey cikarmaya calisiyor. Sizinde mi amh dusuklugu var? Yas kac? Umarim
1 yumurtayla da olsa olur hayirlisi ile
Canım igneyle sayı artmıyor ne yazık kisenin amh degerın düşük mü? Amh değeri düşük kadınlarda az yumurta çıkıyor canım. 7 çok iyi sayı bu arada, benim 7 tane yumurtam olsa çok sevinirim
sen içini karartma 7 iyi bir sayı düzgün labaratuvar ile 5. güne inşallah gider embriyolar
Ay seni çok merak ettim. Hiç yazmadın ne alemdesin diye merak ediyordum ki tedaviye basliyormussunYarin ben de güzel haberler alirim insallah
Merhabalar, ben doktordan geldim. Solda 7 tane, sağda 4 tane 16mm ve geriden gelen 11-14mm arasında yaklasik 10 tane yumurtam varmış. Doktorum E2 değerime bugün bakmadı çarşamba tekrar gideceğim ozaman bakacak ve büyük ihtimal cuma günüde toplama işlemi yapılacağını soyledi. Şimdilik çok şükür herşey yolunda gidiyor. Sizlerden de inşallah güzel haberler alirizDün doktorum izinli olduğu için farklı bir doktor arkadaşına muayane oldum sonuçları telefonda konuştuk beraber. Ben ona da dile getirdim yükselen e2i gördükçe ohss ten korktuğumu. Tam olarak bu yüzden o da ohss e karşı normalden farklı bir çatlatma iğnesi olacağımı söyledi. Şuan ben de rahatladım valla :) benim de ilk etapta yumurtalar oluştu ama işte büyümeye karşı dirençli çıktılar. Normal işleseydi süreç geçtiğimiz hafta sonu opu olacaktım ben aslında. Doktorum bunun da pko olduğum için beklediği birşey olduğunu söyledi. Daha doğrusu sonradan itiraf etti ki beklediğinden bir tık daha dirençliymişhakkımızda hayırlısı bakalım yarın ikimiz için de
Çarşambaya kadar ilaca devam edeceksin değil miMerhabalar, ben doktordan geldim. Solda 7 tane, sağda 4 tane 16mm ve geriden gelen 11-14mm arasında yaklasik 10 tane yumurtam varmış. Doktorum E2 değerime bugün bakmadı çarşamba tekrar gideceğim ozaman bakacak ve büyük ihtimal cuma günüde toplama işlemi yapılacağını soyledi. Şimdilik çok şükür herşey yolunda gidiyor. Sizlerden de inşallah güzel haberler aliriz![]()
Evet çarşambaya kadar 225mm gonal f ve cetrotide vurmaya devam edeceğimÇarşambaya kadar ilaca devam edeceksin değil mi
Ah canim basim oyle bulanmisti ki uğraşmaktan hic giremedim..Ay seni çok merak ettim. Hiç yazmadın ne alemdesin diye merak ediyordum ki tedaviye basliyormussunhadi hayırlı haberlerle gel yarın inşallah canım
![]()
Belki daha once yazmissinizdir ama goremedim, Ankara’da nereye yaptiriyorsunuz? Doktorunuz kim merak ettim? Ben de Ankara’dayimHemsire sali sabah 10 da gel dedi bugun gitmedim kizlar..bira,dan yola çıkacağız ankaraya sabah ta hastaneye geçeceğiz
Insallah canim hayirli olsun tedavinHerkese selamlar
Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım. Bugün iğnelerimin 6. Günüydü salı günü kontrolüm var inşallah hepbirlikte güzel haberler alırız ve bebişlerimize kavuşuruz
Cok guzel, insallah herbiride kalitelidir guzel ilerlesinler insallahMerhabalar, ben doktordan geldim. Solda 7 tane, sağda 4 tane 16mm ve geriden gelen 11-14mm arasında yaklasik 10 tane yumurtam varmış. Doktorum E2 değerime bugün bakmadı çarşamba tekrar gideceğim ozaman bakacak ve büyük ihtimal cuma günüde toplama işlemi yapılacağını soyledi. Şimdilik çok şükür herşey yolunda gidiyor. Sizlerden de inşallah güzel haberler aliriz![]()
Baska sehirde olmasida zormus baksana. Gelince varmi tanidik kaldiginiz yer. Sana ne dicek bakalim insallah guzel haberlerle gelHemsire sali sabah 10 da gel dedi bugun gitmedim kizlar..bira,dan yola çıkacağız ankaraya sabah ta hastaneye geçeceğiz
çok sevindim canım benim. Hayırlı olsun tedavin. Güzel sonuçlansın inşallahKizlar 2 gun gecikmeyle bugun adet oldum. Doktoru aradim hemen. Simdi yanindan ciktim. Basliyoruz tedaviye, hadi bismillah
Muanede yumurtalar cok guzel dedi, karsimda bnde gordugumden yumurtalar cogalmis mi dedim. Dolu doluydu ekran. Bu kiz gele gide herseyi ogrenmis evet hemde cok guzel olmuslar dedi. Insallah hersey guzel gider. Simdi ilaclari almaya gidiorum, sali kontrol var
Islerin yoluna girer insallah.
Yarin gidebilirsen daha iyi olur. Ben ilk gun gttim klomene baslattilar. Bugunde ignemi oldum. 3.gun gec olabilir sanki
Merhaba canım ben de şimdi çıktım doktordan valla. Sen tam benim cumartesi günkü durumda gibisin. Benim çok şükür bugün sağ-sol 15er tane olgun yumurtam varmış. Bugün çatlatma iğnemi oluyorum, çarşamba sabah 9da opu olacak. Dünden beri inanılmaz şiştim. Ayaklarımın altı ve parmaklarım karıncalanıyordu. Karın bölgemde sürekli bir baskı var. Bugün girer girmez bunları söyleyince daha ultrasona bakmadan çarşamba gidiyoruz desene dedi gülerek. 15 sağda 15 solda yaklaşık 20mm den 30ar santimlik yumurtataların var normal ve beklediğimiz hatta istediğimiz birşey artık 21. Günde dedi :) inşallah Cuma günü sen de aynı hayırlı haberleri alırsın canım. Benim bu ilk denemem. Heycanlandım baya bakalım, inşallah herşey yolunda giderMerhabalar, ben doktordan geldim. Solda 7 tane, sağda 4 tane 16mm ve geriden gelen 11-14mm arasında yaklasik 10 tane yumurtam varmış. Doktorum E2 değerime bugün bakmadı çarşamba tekrar gideceğim ozaman bakacak ve büyük ihtimal cuma günüde toplama işlemi yapılacağını soyledi. Şimdilik çok şükür herşey yolunda gidiyor. Sizlerden de inşallah güzel haberler aliriz![]()
Memorial Aygül Demirol canim..sen neredesinBelki daha once yazmissinizdir ama goremedim, Ankara’da nereye yaptiriyorsunuz? Doktorunuz kim merak ettim? Ben de Ankara’dayim
Annem ve kayinvalidem var eltim görümcem teyzem varBaska sehirde olmasida zormus baksana. Gelince varmi tanidik kaldiginiz yer. Sana ne dicek bakalim insallah guzel haberlerle gel
Çok sevindim senin adına hayırlısıyla güzel haberleride aliriz insallahMerhaba canım ben de şimdi çıktım doktordan valla. Sen tam benim cumartesi günkü durumda gibisin. Benim çok şükür bugün sağ-sol 15er tane olgun yumurtam varmış. Bugün çatlatma iğnemi oluyorum, çarşamba sabah 9da opu olacak. Dünden beri inanılmaz şiştim. Ayaklarımın altı ve parmaklarım karıncalanıyordu. Karın bölgemde sürekli bir baskı var. Bugün girer girmez bunları söyleyince daha ultrasona bakmadan çarşamba gidiyoruz desene dedi gülerek. 15 sağda 15 solda yaklaşık 20mm den 30ar santimlik yumurtataların var normal ve beklediğimiz hatta istediğimiz birşey artık 21. Günde dedi :) inşallah Cuma günü sen de aynı hayırlı haberleri alırsın canım. Benim bu ilk denemem. Heycanlandım baya bakalım, inşallah herşey yolunda gider![]()
Amin inşallah güzel sonuçlar aliriz hepimizCok guzel, insallah herbiride kalitelidir guzel ilerlesinler insallah![]()
Allah bağışlasın canım. Allah tekrar tattırır inşallah aynı duyguyu. Benim cumartesi pek bişeyim yoktu dediğin gibi hafifti. Ne olduysa dün akşamki iğnelerden sonra oldu. An itibariyle oturup kalkmak bile zor oldu. Artık gonal f ve merional yok. Bugün her zamanki saatte akşam 7de son bir cetrotide olacağım. 2 saat sonra da 2 doz birden Gonapeptyl. (ohss için verdiği farklı çatlatma iğnesi)Çok sevindim senin adına hayırlısıyla güzel haberleride aliriz insallahsenin ohss belirtileri baya belirgin cikmis artık benim belirtilerde başladı ama seninki kadar değil çok hafif hissediyorum. Bende doktora söyledim sanki yavaştan şişmeye başladığımı hissediyorum ve idrar yaparken hafif ağrım oluyor diye ama beklediğimiz birşey normal dedi
Benim aşılamayla 7 yaşında 1 kızım var artık kardeş istiyoruz bundada 2 defa aşılama denedik ama olmadı. Bizimde bu ilk tüp bebek olacak hayırlısıyla. Bu arada çatlatma iğnesi hangisini verdi sana başka ilaç falan verdi mi?