Canım senin de yumurta rezervi azdı demi, umarım yanlış hatırlamıyorumOyle dusunme guzel dusun, bak yarilamissin bile az kalmis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin de yumurta rezervi azdı demi, umarım yanlış hatırlamıyorumOyle dusunme guzel dusun, bak yarilamissin bile az kalmis![]()
Hamdolsun canım. Inşaallah hepimizin pozitif olsun insaalllahhhhHop daha dur yeni transfer oldun hemen negatif düşünme, yasaklıyorum olumsuz düşünmeniolucak inşallah, bak ne güzel 5.gune gelmiş embriyolar ve transfer edilecek kadar güzel embriyolarin. Daha ne olsun
![]()
![]()
Amh.dusukluguyle ugrasan benim canim..0.5 idi en son...ama 0.5 iken 6 yumurta görülüyordu..Su an 4 yumurta görülüyor gene dustu sanirimCanım senin de yumurta rezervi azdı demi, umarım yanlış hatırlamıyorumeğer öyleyse amh kaçtı senin ve kac tane şu an yumurta gözüküyor ve hangi iğneleri kullandın
biraz fazla soru sordum kusura bakma canım. Bende düşük amh ile mücadele ediyorum da
![]()
Tek embriyo canım 3. Gün dondurulduMaşallah ne çok yumurtan çıkmışgüzel güzel dollenip embriyo olurlar inşallah canim
çok yumurta olduğu için biraz ağrın olur tabii senin, geçmiş olsun
Hayırlısı olsun canımçift embriyo mu senin ve kaçıncı gün embriyosu
![]()
İnşallah canım oğlumuda yolladım anneme bu sefer biraz daha sakin geçireyim diyeAyy canim yaa insallah bu kez guzel sonuclananacak![]()
Benimde amh 6 yumurta sayım 5 i geçmedi ilk tedavide de 4 tü zamana karşı bir telaşta oluyorAmh.dusukluguyle ugrasan benim canim..0.5 idi en son...ama 0.5 iken 6 yumurta görülüyordu..Su an 4 yumurta görülüyor gene dustu sanirim
Evet benimde dusuk. Ilk olcumde 0.22ydi yanlis oldugunu dusunup tekrarladilar 1.76 cikti. Simdi gttigim doktor ikisinin ortasinda bi degerdesin muaneye gore dedi. 2 ay vitamin takviyeleri oldum. Her iki tarafta 3er 4er yumurtan var su an dedi, az once ciktim muaneden. Menegon75 kullaniyorum gunluk 300 luk. 2 gundur cetrotide eklendi.Canım senin de yumurta rezervi azdı demi, umarım yanlış hatırlamıyorumeğer öyleyse amh kaçtı senin ve kac tane şu an yumurta gözüküyor ve hangi iğneleri kullandın
biraz fazla soru sordum kusura bakma canım. Bende düşük amh ile mücadele ediyorum da
![]()
Her ay birer tane nasi eksiliyo ki anlamadim. Bende tedaviye baslayalim dedigi gun daha cok sayiyoduk simdi 3er 4er var dedi her iki tarafta. Yani cogalmamis sanki ztn baslangicta 7 yumurtam vardi. Insallah kalitesi bari artmistir. Yumurta toplama gunu belli olur herseyAmannnn kizlar düşünmemeye çalışıyorum artik...Ne umutlu ne de umutsuzum doktor söylüyor ben gidiyorum igne oluyorum iste...
3 ay önce 6 yumurta vardi 2 ay önce 5..gecen ay 4 idi..neyse bu ay da 4 idi basladik...demek ki azalma var ve artmayacak dedi Aygül hoca...Neyse bugun ilk kontrol vardi o 4 taneden 2 tanesi büyüyor 1 tanesi de geriden geliyor yani en fazla 3 yumurta olacak...onlar da dollenip te 5.gune giderlerse ya da giden olursa.. transfer olacak ta tutacak ta ne bileyim bir tuhafım iste![]()
Ben de anlamadım kiHer ay birer tane nasi eksiliyo ki anlamadim. Bende tedaviye baslayalim dedigi gun daha cok sayiyoduk simdi 3er 4er var dedi her iki tarafta. Yani cogalmamis sanki ztn baslangicta 7 yumurtam vardi. Insallah kalitesi bari artmistir. Yumurta toplama gunu belli olur hersey
Benim de amh düşük.. bugün başladım ilaçlara, bakalım kaç tane toplanacak, az yumurta olunca stresi farklı oluyor.. 6-7 çıkar demişti doktor geçen reglimde..Ben de anlamadım kiiste yarınki trdavimde de 6 toplandi ama 1 tanesi bana kalmisti...simdi 2 3 var gene 1 tane kalırsa çokta fark olmayacak
Hayırlı olsun hadi inşallah sağlıkla gelir artıkEki Görüntüle 2777624
Beklemedeyim dualarınıza talibim inşallah sıkı sıkı tutunur
Hayirlisi bakalim, girdik bi yola Rabbim guzelnsonuclandirsin insallahBen de anlamadım kiiste yarınki trdavimde de 6 toplandi ama 1 tanesi bana kalmisti...simdi 2 3 var gene 1 tane kalırsa çokta fark olmayacak
Insallah canimEki Görüntüle 2777624
Beklemedeyim dualarınıza talibim inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğim
Amh.dusukluguyle ugrasan benim canim..0.5 idi en son...ama 0.5 iken 6 yumurta görülüyordu..Su an 4 yumurta görülüyor gene dustu sanirim
Rastlantı eseri amh'i düşük kadınlar grubu olmuş resmen. Bende de doktor 3 sayiyor. 4 5 tane yumurtaya razı geliyorum, inşallah çıkar diye dua ediyorum kızlar. Yaşım 27benim, bende ki zaman baskısı çok yoğun. Doktorda fazla oyalama deyip duruyor, zaten tabloda ortadaBenimde amh 6 yumurta sayım 5 i geçmedi ilk tedavide de 4 tü zamana karşı bir telaşta oluyor
Hayırlısı olsun canımEvet benimde dusuk. Ilk olcumde 0.22ydi yanlis oldugunu dusunup tekrarladilar 1.76 cikti. Simdi gttigim doktor ikisinin ortasinda bi degerdesin muaneye gore dedi. 2 ay vitamin takviyeleri oldum. Her iki tarafta 3er 4er yumurtan var su an dedi, az once ciktim muaneden. Menegon75 kullaniyorum gunluk 300 luk. 2 gundur cetrotide eklendi.
Canım bebişi almışsındır diye düşünüyorumEki Görüntüle 2777624
Beklemedeyim dualarınıza talibim inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğim