• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Kızlar selam. Bende bugün negatif sonucu aldım 😔😔 bu sefer ara vermeden hemen merkez arayışına geçtim ve tekrar baslamak istiyorum. İzmirde onereceginiz doktor merkez var mı kızlar bir de kaç ay dinlenmem lazım
Canim merhaba kasim topiginden biliyorum seni cok üzüldüm.cok gecmis olsun..Ara verme tabi insallah bu kez gelsin saglikla bebisin..
Izmiri hic bilmem ki ama mutlaka bilen cikar.

Kızlar selam. Bende bugün negatif sonucu aldım 😔😔 bu sefer ara vermeden hemen merkez arayışına geçtim ve tekrar baslamak istiyorum. İzmirde onereceginiz doktor merkez var mı kızlar bir de kaç ay dinlenmem lazım
2 ay yeterli ben 3.adetimle baslayacagim kısmetse.. kac yumurta toplqnmisti nasil ilerlediler yas amh falan kac cnm..kacinci tedavindi

Ben ekimde negatif almıştım ilk adette doktor başladı ama bu tedaviden de çok umutlu değilim

Kizlar selam ben Memorial için tahlillerimi yaptırdım haftaya gidecem inşallah ama tahlilllerime baktım kafama bisy takıldı
Amh 9.45 çıkmış yüksek böyle olan varmı yardımcı olabilirmisiz öncesinde 7.2 imiş smdi artmış 😔

Merhaba herkese 13 gun once kalp atışını duymadığımız için kürtaj oldum. Ilk tup bebek deneyimimdi. Tek embriyo oluşmuştu. Sorunlarimiz amh düşüklüğü sperm şekil bozukluğu. 2 ay sonra yani ocak şubatta tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağız. Bu sefer Istanbul düşünüyoruz. Raporlu olacak ve merkeze karar veremiyorum. Yorumlarda olumlu olumsuz bircok merkez var. Sizler nereleri dusunuyorsunuz?
Merhaba:KK200: ;
öncelikle hakkında hayırılısı olsun insşallah gönlünden gecen guzellıklere kavusursun maddi manevi zor bir süreç ama ınsallah sonu güzel olur . ilk tup bebek deneyımım oldugu için karsılastırma yaparak tavsıye veremem ama en azından gıttıgım merkez ve doktor hakkında bılgi vereyım belkı naçizane arastırmalarına yardmcı olur.

28 yasındayım 3. yıllık evlıyım , polikistik over sendorumum var. istanbulda yasıyorum.9 kasımda tedaviye basladım . umut bahçeci prof dr cem çelik i tercıh ettım .
dün yumurta toplama işlemim yapıldı. gelısımlerı ıcın beklıyorum şimdilik.

Merhaba:KK200: ;
öncelikle hakkında hayırılısı olsun insşallah gönlünden gecen guzellıklere kavusursun maddi manevi zor bir süreç ama ınsallah sonu güzel olur . ilk tup bebek deneyımım oldugu için karsılastırma yaparak tavsıye veremem ama en azından gıttıgım merkez ve doktor hakkında bılgi vereyım belkı naçizane arastırmalarına yardmcı olur.

28 yasındayım 3. yıllık evlıyım , polikistik over sendorumum var. istanbulda yasıyorum.9 kasımda tedaviye basladım . umut bahçeci prof dr cem çelik i tercıh ettım .
dün yumurta toplama işlemim yapıldı. gelısımlerı ıcın beklıyorum şimdilik.
Cok methini duydum o doktorun insallah size de iyi gelir.
Kac yumurta toplandı kaci dollendi acaba.insallah bi cok 5.gune gideniniz olur

Kizlar selam ben Memorial için tahlillerimi yaptırdım haftaya gidecem inşallah ama tahlilllerime baktım kafama bisy takıldı
Amh 9.45 çıkmış yüksek böyle olan varmı yardımcı olabilirmisiz öncesinde 7.2 imiş smdi artmış 😔
Polokistik over misiniz...biz hep dusuk amh ile uğraşıyoruz canim yuksek olmasi iyi degil mi

Cok methini duydum o doktorun insallah size de iyi gelir.
Kac yumurta toplandı kaci dollendi acaba.insallah bi cok 5.gune gideniniz olur
inşallah :anneadayı: 22 yumurta toplandı. 10 yumurta döllendi. bugün 1 gün inşallah saglıkla gelır 5. güne kadar.
doktorumdan memnunum merkezden den memnunum çok ilgilendiler.

inşallah :anneadayı: 22 yumurta toplandı. 10 yumurta döllendi. bugün 1 gün inşallah saglıkla gelır 5. güne kadar.
doktorumdan memnunum merkezden den memnunum çok ilgilendiler.
İnşallah yumoşların güzel gelişir bende ilk mustafa bahçeciye gittim ama pandemiden dolayı hasta kabulünü bıraktı yardımcı doktoru lale susanla devam ettik 2 embriyo transfer ettiler tutmadı şimdi remzi abalıdayın bir adet 3. Gün embriyon var bakalım onu transfer için bekliyorum

İnşallah yumoşların güzel gelişir bende ilk mustafa bahçeciye gittim ama pandemiden dolayı hasta kabulünü bıraktı yardımcı doktoru lale susanla devam ettik 2 embriyo transfer ettiler tutmadı şimdi remzi abalıdayın bir adet 3. Gün embriyon var bakalım onu transfer için bekliyorum
tutmamasının nedenını acıkladılar mı sıkıntı neyden kaynaklanıyormus acaba. malesef bu surecler yoruyor ınsanı.

bende rahim dinlendırme yapacaklar 1 ay kadar. pcos olanlarda gereklı bır durummus. zaten yumurta gelistir topla derken cok yıranıyor ınsan taze transferde yapılınca ıyıce panık yapılıyor. en ıyısı dınlenip oyle yaptırmak.

sürecimle ilgili arastırma yaparken bolca blogları forumları okudum. bende tedavi sürecimi yazarak baskalarına yardımcı olmak nıyetındeyım. hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah . beklerken bos durmayıp diyet yapıyorum bı yandan :KK49::halay:fazlalıklar gıtsın diye

Polokistik over misiniz...biz hep dusuk amh ile uğraşıyoruz canim yuksek olmasi iyi degil mi

Evet pko var bende sınırın ustude iyi olurmu acaba ki

sürecimle ilgili arastırma yaparken bolca blogları forumları okudum. bende tedavi sürecimi yazarak baskalarına yardımcı olmak nıyetındeyım. hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah . beklerken bos durmayıp diyet yapıyorum bı yandan :KK49::halay:fazlalıklar gıtsın diye
bende rahim dinlendırme yapacaklar 1 ay kadar. pcos olanlarda gereklı bır durummus. zaten yumurta gelistir topla derken cok yıranıyor ınsan taze transferde yapılınca ıyıce panık yapılıyor. en ıyısı dınlenip oyle yaptırmak.
tutmamasının nedenını acıkladılar mı sıkıntı neyden kaynaklanıyormus acaba. malesef bu surecler yoruyor ınsanı.
Benim de diyet yapmam lazım 10 kilo fazlam var ama iştahımı durrrrr diyemiyorum bir turlu...

Tutmamasinin nedenini söylemiyorlar ki canim embriyo dan sizden yani olumsuzsa bizden..iyiyse onlardan

Şişli Memorial Semra kahramana giden varmı acaba
Simdi değil ama 7 yil once gitmiştim 2 asilama ve 1 tup bebek denemesinden sonra tabi hepsi negatif.....Semra kahramana gittim onu sadece ilk görüşmede gördüm ve ilk denememde kizima kavuştum sukurler olsun...simdixgidemiyorum oraya keske gidebilsem

Back
X