Canım senin test tarihin ne zamanMaalesef açıklama yok hiç bir zaman garantisi olmuyor dendi 5 AA bile olsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin test tarihin ne zamanMaalesef açıklama yok hiç bir zaman garantisi olmuyor dendi 5 AA bile olsa
Daha ocağa kadar çok var canım, elbet satılır az daha sabretKizlar araba satılmıyor bir turlu o kadar da temiz ve uygun ki fiyat olarakta...satmazdık borclari kapatamayiz ve ocakta gitmem de riske girer![]()
Bu ara başka şeylere düşünemiyorum
Adeti bekliyorum transfer için 3. Gün embiriyosunu doldurdular 1 adet varCanım senin test tarihin ne zaman![]()
Aa nedense benim aklımda transfer oldun diye kaldıAdeti bekliyorum transfer için 3. Gün embiriyosunu doldurdular 1 adet var
Ben daha negatif sonrası adet olmadım 4 gün geçti belki bi mucize olur diye aklımdan geçmiyo değilBu arada negatif sonrası adetimi oldum, pzt doktorla neden tutunma olmadı diye konuşup yeni tedavi planlamaya başlayacağız. Bakalım bu sefer doktor ne dicek![]()
Bir hafta içinde olurum inşallah doktorlar çok bi sebep söylemiyorlar merakla beklicem sizin doktor ne çiçek sebep içinAa nedense benim aklımda transfer oldun diye kaldıadete ne kadar var o zaman, inşallah grupta ilk haberi sen verıcek gibisin
![]()
Ben daha negatif sonrası adet olmadım 4 gün geçti belki bi mucize olur diye aklımdan geçmiyo değil![]()
Hayırlısı olsun canım. Sanırım bende en erken ocakta baslayabilecegimBende kasım ayında tüp bebek yaptırıp hüsrana uğrayanlardanımOcak ayında tekrar düşünüyoruz doktorum en erken Ocak ayı olabilir dedi çünkü.. bakalım hepimizin hakkında hayırlısı bu arada Bursa jinemedde yaptırdım muhtemelen yine Oraya yaptırıcaz
Canım ilaçları bırakınca bende 3.gun ancak olabildim. Bir hafta içinde olmazsan doktoruna haber ver, bana öyle denildi.Ben daha negatif sonrası adet olmadım 4 gün geçti belki bi mucize olur diye aklımdan geçmiyo değil![]()
Bende çok merak ediyorum bakalım ne diyecekler ve yeni tedavi için ne onereceklerBir hafta içinde olurum inşallah doktorlar çok bi sebep söylemiyorlar merakla beklicem sizin doktor ne çiçek sebep için
Canım merhaba benim ilk denemem olacak hem korku var hem heyecan inşallah başarılı sonuç alırız Medicana tüp Bebek merkezinde düşünüyorumMerhaba hosgeldin :)
Nerede.tedavi olacaksın kacinci denemen
Canım üzülme tüp bebek merkezleri kapanmaz bence senin amh kaç .. lütfen canını sıkma amh az yumurta az diye benim de oyle az ama eminim o sağlıklı olan yumurtayı bulacağızKızlar şu an ağlamaktan helak oldum, bilmiyorum ne oldu ama bir anda çok etkilendimdoktorla görüştüm tutmaması için neden yok, ama genetiği kötü olabilir büyük ihtimalle o zaman tutunmuyor embriyo dedi. Rahme baktı herhangi bir sıkıntı yok. Tekrar yumurta toplama yapıcaz ama 2 ay dinlenin, zaten covid çok arttı merkez kapanır mı bilemiyorum dedi. Yeni bir tedavi protokolü belirleyelim size dedi, bunun için Erol Tavmergenle görüşüp donucem dedi. (benim gittiğim merkezde her şeye Erol hoca karar veriyor ama muayeneye ve iletişimi başka doktorla sağlıyorum). Ancak yumurta toplamayı 2 yil önce yaptirmissiniz o zaman 8 tane çıkmış 5 embriyo olmuş. Bu sefer o kadar çok yumurta cikmayabilir dedi. Son iki aydır sayı bakıyorlar ilaçsız bi ay 2-3 diger ay 1-2 yumurta saymislar. Size prp deneyebiliriz bir de embriyolari genetiği yollayabiliriz dedi. Ama genetik için bile min 5 embriyo lazimve maliyetli bir işlem dedi. Ancak bu amh ile zor görünüyor sanırım kızlar. Kızlar çok kötüyüm, ben gene iyi sayıda yumurta gelir diyordum ama sanırım yumurtada zor bulucaz
![]()
Canım amh 0. 6 benim. İlk yumurta toplatinca 8 çıkmıştı ama 2 yıl geçti doktor gene 8 yumurta cikmayabilir dediCanım üzülme tüp bebek merkezleri kapanmaz bence senin amh kaç .. lütfen canını sıkma amh az yumurta az diye benim de oyle az ama eminim o sağlıklı olan yumurtayı bulacağız![]()
Canım benim amh da 6 üzülme Rabbim nasip edecekse 1 yumurtada yetiyor iki tedavi oldum birinde 4 yumurta çıktı 4 de döllendi diğeri 5 yumurta çıktı 3 döllendi yani sayıya çok takılma stres düşmanımız sen kendini bırak tedavineCanım amh 0. 6 benim. İlk yumurta toplatinca 8 çıkmıştı ama 2 yıl geçti doktor gene 8 yumurta cikmayabilir dedi![]()
Ah canım ah nasıl üzüldüm anlatamam. Çünkü 8 iyi sayı, amh kötü olsa da yeter diyordum. Bir daha bu sayı gelmez deyince yıkıldımCanım benim amh da 6 üzülme Rabbim nasip edecekse 1 yumurtada yetiyor iki tedavi oldum birinde 4 yumurta çıktı 4 de döllendi diğeri 5 yumurta çıktı 3 döllendi yani sayıya çok takılma stres düşmanımız sen kendini bırak tedavine
Olan yumurtayı olgunlaştırıyor ama sen stres yapma bak stres kadar sana hiç bişey zarar vermez önemli olan yumurta kalitesi vitaminlerini kullan avakado ananas kabak çekirdeği poripolisli bal badem fındık protein ağırlıklı beslen inşallah çok fayda göreceksinAh canım ah nasıl üzüldüm anlatamam. Çünkü 8 iyi sayı, amh kötü olsa da yeter diyordum. Bir daha bu sayı gelmez deyince yıkıldımnormal dongude 2 3 tane gördü, normalde tup bebek iğneleri daha fazla yumurta mı yapıyor yoksa görülen yumurtayı mi olgunlaştırır peki
Çok sag ol canım. Amin insallah fayda görurum. Mümkünse tup bebek yapmadan 15 20 yumurta toplatip dondurmak istiyorum, en azından kafam rahat eder. Cevabın için çok teşekkürler canımOlan yumurtayı olgunlaştırıyor ama sen stres yapma bak stres kadar sana hiç bişey zarar vermez önemli olan yumurta kalitesi vitaminlerini kullan avakado ananas kabak çekirdeği poripolisli bal badem fındık protein ağırlıklı beslen inşallah çok fayda göreceksin