- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Canim havuz yöntemi uygulayabilirsiniz sana..nenjadsr cok yumurta o kadar sans demek insallah sayın cok olurnozamana kadar da bol vitamin takviyesi verirlerKızlar şu an ağlamaktan helak oldum, bilmiyorum ne oldu ama bir anda çok etkilendimdoktorla görüştüm tutmaması için neden yok, ama genetiği kötü olabilir büyük ihtimalle o zaman tutunmuyor embriyo dedi. Rahme baktı herhangi bir sıkıntı yok. Tekrar yumurta toplama yapıcaz ama 2 ay dinlenin, zaten covid çok arttı merkez kapanır mı bilemiyorum dedi. Yeni bir tedavi protokolü belirleyelim size dedi, bunun için Erol Tavmergenle görüşüp donucem dedi. (benim gittiğim merkezde her şeye Erol hoca karar veriyor ama muayeneye ve iletişimi başka doktorla sağlıyorum). Ancak yumurta toplamayı 2 yil önce yaptirmissiniz o zaman 8 tane çıkmış 5 embriyo olmuş. Bu sefer o kadar çok yumurta cikmayabilir dedi. Son iki aydır sayı bakıyorlar ilaçsız bi ay 2-3 diger ay 1-2 yumurta saymislar. Size prp deneyebiliriz bir de embriyolari genetiği yollayabiliriz dedi. Ama genetik için bile min 5 embriyo lazimve maliyetli bir işlem dedi. Ancak bu amh ile zor görünüyor sanırım kızlar. Kızlar çok kötüyüm, ben gene iyi sayıda yumurta gelir diyordum ama sanırım yumurtada zor bulucaz
![]()