- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
Darısı gebelik testine inşallahDun ovulasyon testim çift cizgi ve cok koyu cikti ilk kez...o bile olsa.coft cizgi gördüğüm için çok mutluyum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı gebelik testine inşallahDun ovulasyon testim çift cizgi ve cok koyu cikti ilk kez...o bile olsa.coft cizgi gördüğüm için çok mutluyum![]()
Kuzum bulaşırsa illaki bir yerden bulaşır. Seyahat yasağı gelmezse erteleme derim. Ben 1 yıldır bekliyorum. Şimdi pişmanım ara verdiğime.Aslında vakalar bu kadar artmışken tüp bebeğe başlamak da pek mantıklı değil ama illa ki bulaşır hastaneden .Ben bu şartlarda İstanbul a gidemem , seyahat yasağı da gelebilir![]()
Insallah canim ne bileyim olur mu kiDarısı gebelik testine inşallah
Ben de yaza kalırsa diye korkuyorum beklemek istemiyorum hicKuzum bulaşırsa illaki bir yerden bulaşır. Seyahat yasağı gelmezse erteleme derim. Ben 1 yıldır bekliyorum. Şimdi pişmanım ara verdiğime.
Bakalım 1 aya belli olur canım nasıl olacağı , ona göre gideceğiz inşallah kapanmazsa merkezler .İnşallah 2 aya vakalar düşerKuzum bulaşırsa illaki bir yerden bulaşır. Seyahat yasağı gelmezse erteleme derim. Ben 1 yıldır bekliyorum. Şimdi pişmanım ara verdiğime.
Aynen öyle cok iyi oldu canim daaa piyasa cok yuksek simdi de alacak temiz araba bulamiyoruz![]()
Vay tebriklerDun ovulasyon testim çift cizgi ve cok koyu cikti ilk kez...o bile olsa.coft cizgi gördüğüm için çok mutluyum![]()
Off cok zor bir karar buAslında vakalar bu kadar artmışken tüp bebeğe başlamak da pek mantıklı değil ama illa ki bulaşır hastaneden .Ben bu şartlarda İstanbul a gidemem , seyahat yasağı da gelebilir![]()
Sperm sayımız baya az ama değişeceğini sanmıyorum fakat ben çok sabırsızım hemen olsun bitsin hamile kalayım istiyorumOff cok zor bir karar bubenim elimin altında fena olmayan merkezler var, ondan ist gitmek için zorlamadim. Ancak tabii bir cok şeyi değişkeni düşünmeniz gerekiyor. Yumurta rezer sıkıntınız yoksa sperm sayınız cok cok az değilse, kapanırsa da üzülmeyin. Sizin için 3-5 aylık zaman kaybı çok hayati olmaz en azından
![]()
Sperm sayımız baya az ama değişeceğini sanmıyorum fakat ben çok sabırsızım hemen olsun bitsin hamile kalayım istiyorum![]()
Hadi inşallah hayirlisiysa olsun şu zamanda en güvenilir bu gibi ama 1 aya kadar yasakta gelebilirKızlar merhaba ben son anda karar değiştirdim .Pandemi muhtemelen iyice artacak ara tatilde de , şu anda da İstanbul a gitmem zor , kalacak yer yok dışardan yemek yemek gerekecek , eşimin de bu yıl yeterince izni yok .O yüzden ailem Ankara’da olduğu için Ankara Memorial Aygül Hanıma karar verdik .Ailem orda , eşimin sürekli yanımda olmasına gerek olmayacak .Kalacak yer ve yemek sıkıntı olmayacak .Pazartesine randevu aldık , adetimin 3.günü ve 2.günü olur muhtemeln .Eğer doktorda başlamakta sıkıntı göremezse bu ay başlayacağız inşallah .Dualarınızı beklerim![]()
Transfer den önce coraspin başladım ben hep iğneyi transferden sora baslaidm.benimde 2 genim heteroKızlar pıhtılaşma test sonucum çıkmış , Genetik doktoru ilk 3 ü önemli onlar normal diğerlerinin düşüklerle felan alakası yok dedi .Gerçi ben transferden sonra oksapar kullanmaya başlamıştım ama bilemedim bunların bebeğin tutunmasıyla alakası var mdıır ?Transferden önce mi kan sulandırıcıya başlamak lazımdı acaba?
Kuzum benim hayırlı olsun. Yeni kararın çabucak mutluluğunu getirsinKızlar merhaba ben son anda karar değiştirdim .Pandemi muhtemelen iyice artacak ara tatilde de , şu anda da İstanbul a gitmem zor , kalacak yer yok dışardan yemek yemek gerekecek , eşimin de bu yıl yeterince izni yok .O yüzden ailem Ankara’da olduğu için Ankara Memorial Aygül Hanıma karar verdik .Ailem orda , eşimin sürekli yanımda olmasına gerek olmayacak .Kalacak yer ve yemek sıkıntı olmayacak .Pazartesine randevu aldık , adetimin 3.günü ve 2.günü olur muhtemeln .Eğer doktorda başlamakta sıkıntı göremezse bu ay başlayacağız inşallah .Dualarınızı beklerim![]()
Bu testi tutunma olmayınca mı istediler canım. Ben yaptırmadım böyle bir testTransfer den önce coraspin başladım ben hep iğneyi transferden sora baslaidm.benimde 2 genim hetero
Anladım canım transferden önce kullanmadım ben açıkçası kan sulandırıcı türeviTransfer den önce coraspin başladım ben hep iğneyi transferden sora baslaidm.benimde 2 genim hetero
Yasağa kadar ne kadar yapabilirsek canım , bakalım doktor ne diyecekHadi inşallah hayirlisiysa olsun şu zamanda en güvenilir bu gibi ama 1 aya kadar yasakta gelebilir![]()
Benm 3 transferimdee pozitif olduBu testi tutunma olmayınca mı istediler canım. Ben yaptırmadım böyle bir test