• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Kızlar merhaba ben son anda karar değiştirdim .Pandemi muhtemelen iyice artacak ara tatilde de , şu anda da İstanbul a gitmem zor , kalacak yer yok dışardan yemek yemek gerekecek , eşimin de bu yıl yeterince izni yok .O yüzden ailem Ankara’da olduğu için Ankara Memorial Aygül Hanıma karar verdik .Ailem orda , eşimin sürekli yanımda olmasına gerek olmayacak .Kalacak yer ve yemek sıkıntı olmayacak .Pazartesine randevu aldık , adetimin 3.günü ve 2.günü olur muhtemeln .Eğer doktorda başlamakta sıkıntı göremezse bu ay başlayacağız inşallah .Dualarınızı beklerim 🙂
Ay hadi hayırlısı olsun 🤩🤩
Yasağa kadar ne kadar yapabilirsek canım , bakalım doktor ne diyecek
Canım kapansada tedaviye başladıklarını bitirip kapatırlar bence

🤣 🤣 Sırf bu nedenden arabamı satamiyorum ben ya 😅😀😀
Nakit ihtiyacın yoksa hiç satma cnm.valla al sat.cok zor.oluyor...günlerdir bakıyoruz bugun nihayet kazalı ama en temizi bi araba bulduk sabah ankaraya gidiyor esim expere sokup adamın anlattığı gibiyse alacak...
Borclari kapattık tedavi parası da ayırdık araba da alırsak tamamdir🙏🙏

Kızlar merhaba ben son anda karar değiştirdim .Pandemi muhtemelen iyice artacak ara tatilde de , şu anda da İstanbul a gitmem zor , kalacak yer yok dışardan yemek yemek gerekecek , eşimin de bu yıl yeterince izni yok .O yüzden ailem Ankara’da olduğu için Ankara Memorial Aygül Hanıma karar verdik .Ailem orda , eşimin sürekli yanımda olmasına gerek olmayacak .Kalacak yer ve yemek sıkıntı olmayacak .Pazartesine randevu aldık , adetimin 3.günü ve 2.günü olur muhtemeln .Eğer doktorda başlamakta sıkıntı göremezse bu ay başlayacağız inşallah .Dualarınızı beklerim 🙂
Aaaaaa canim demek aynı yerde olacağız 😍 Aygül hocadan memnun kalirsin diye düşünüyorum gercektrn zor hastalarla ugrasiyor..mutlaka haber bekliyorum merakla

Merhaba hanımlar geçen yıl ocak ayında tüp bebeğe başlayacaklar diye konu açmıştım şimdi bu başlığı görünce duygulandım inşallah hepiniz bebişleriniz ile bitirirsiniz bu zorlu süreci.💞

Erkek faktörü ile uğraşan varsa umut olması açısından da şuraya bir not düşeyim.🤗
Bizde sayı, hız, ve morfoloji sorunu vardı ilk denemede çok şükür tuttu darısı sizlere de kısmet olsun.💐

Bahçeci tüp bebek merkezinde canım doktorum Cem Çelik ile tedavi oldum.💚

Rabbim dileyen isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏
Cok teşekkürler canım saglikla sihhatle gelsin kuzum insallah..darısı da bize olsun

Çok sevindim inşallah işin rast gider v

Nakit ihtiyacın yoksa hiç satma cnm.valla al sat.cok zor.oluyor...günlerdir bakıyoruz bugun nihayet kazalı ama en temizi bi araba bulduk sabah ankaraya gidiyor esim expere sokup adamın anlattığı gibiyse alacak...
Borclari kapattık tedavi parası da ayırdık araba da alırsak tamamdir🙏🙏
🤩🤩 Ay çok güzel haberler bunlar. Masallah canım. Allah gönlüne göre versin, inşallah bebeğin sana gelsin artık 😊😊💐

Esimin de umudu var :KK70: 17 milyon idimorfoloji 1 simdi en son ki testte 53 milyon morf.2 cikti ne bilem.10 yıldır olmayan bu ay mi olacak:KK70:
🤣 🤣 Kız belli mi olur kader kısmet 😂 o kadar herşeyi hazırladın, belki supriz yapar seninki 😊 sizin sayılar çok iyi maşallah 🤩 morfolojiden gol yediniz herhalde 😅

🤩🤩 Ay çok güzel haberler bunlar. Masallah canım. Allah gönlüne göre versin, inşallah bebeğin sana gelsin artık 😊😊💐
Sagol canim benim evet rahatladık baya cnm cok bunalmistik kredi kartları el borcu üstüne de negatif tedavi olunca...rahatladık sukurler olsun..
Tabi 1 tedavilij para ayırdık pozitif olur insallah yoksa neyi satmaya başlarız bilmem :KK70:

Aaaaaa canim demek aynı yerde olacağız 😍 Aygül hocadan memnun kalirsin diye düşünüyorum gercektrn zor hastalarla ugrasiyor..mutlaka haber bekliyorum merakla
Ay inşalalh kuzum pazartesi görüşeceğiz bakalım , muhtemelen adetin Ya 3 ya da 2.günü olur diye düşünüyorum .Transfer sonrası bu 2.adetim olacak inşallah başlar ya Burdaki doktor başlarız demişti

Back
X