• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Eger bir sıkıntı çıkarsa ki insallah çıkmaz normal değerlere ulaşmadan tedavi baslanmiyor ya cnm..aslında once yaptıysan daha iyi mi olur du
Birde yarın Ankara’ya gideceğiz , bulunduğum yerde yaptıracak özel hastane yok malesef .Devlet hastaneleri de randevu vermiyor

Ayyy adam araba almak için
Merhaba kızlar.. Ben de ocakta tüp bebek yaptırcam kısmetse.. İlk olacak Zeynep kamilde deniycem bakalım.. Amh 0.808 ve yarım rahimim.. Üstüne bir de tsh yüksekliği var..
Merhaba insallah ilk denemede olur cnm..tsh takma kafana dengelerler.amh degerin de fena değil yas kac

Benim denemem 1.şık canım. Ama daha iyi olduğu düşüncesinden değil, doktor odaklı tedaviye başlayacağım için.
Peki iletişim sıkıntısı çektiniz mi?
Labratuvar ayni labratuvar cnm hangi dr daha cok içine siniyorsa onun sec..toplamayı falan merkezlerde yapiyor nasil olsa yani bence 2 senin de hic farkı yok onemli olan doktorun içine sinmesi
Çok sag ol canım 😘 benim durumumda, amh çok az sperm çok az, kabaratuvarin doktordan daha önemli olduğunu düşündüğüm için hep merkezde çalışan bir doktor mu secsem diyorum. Ama özel çalışan bir doktor daha mı ilgilenir? Bu arada ozelde çalışan bir doktoru secsem ortalama 2 bin TL daha fazla vericem.

Canım hiç öyle birşeyden bahsetmedi bana asistanı .Zannetmiyorum kötü olacağını prolaktin hep normal çıkıyor benim inşallah öyle olur
Canım senin için çok heyecanlıyım 😍😍 bakalım doktor ne diyecek 😘😊 bu arada benim aylarca prolaktin normalken en son tedaviye başlamadan önce cosmustu, bende ilaç kullandim

Canım senin için çok heyecanlıyım 😍😍 bakalım doktor ne diyecek 😘😊 bu arada benim aylarca prolaktin normalken en son tedaviye başlamadan önce cosmustu, bende ilaç kullandim
Yaa inşallah benim yükselmez , daha önceki tedavimde doktor hiç bakmadı prolaktine vs.3 ay önceki sonuçlar vardı onlara göre başlamıştı 🤷‍♀️

Yaa inşallah benim yükselmez , daha önceki tedavimde doktor hiç bakmadı prolaktine vs.3 ay önceki sonuçlar vardı onlara göre başlamıştı 🤷‍♀️
Aaaa oluyormuymus oyle benim 4 tedavinin 3 ünde normal cikti 1 tanesinde yuksek cikti düşürmeden baslanmadi..
Aygul hoca da diğer degerler değişmez cok.ama prolaktin ve tsh bakalim dedi..

Peki iletişim sıkıntısı çektiniz mi?

Çok sag ol canım 😘 benim durumumda, amh çok az sperm çok az, kabaratuvarin doktordan daha önemli olduğunu düşündüğüm için hep merkezde çalışan bir doktor mu secsem diyorum. Ama özel çalışan bir doktor daha mı ilgilenir? Bu arada ozelde çalışan bir doktoru secsem ortalama 2 bin TL daha fazla vericem.
Daha çok başında olduğum için tedavinin henüz bir sıkıntı yok canım

Aaaa oluyormuymus oyle benim 4 tedavinin 3 ünde normal cikti 1 tanesinde yuksek cikti düşürmeden baslanmadi..
Aygul hoca da diğer degerler değişmez cok.ama prolaktin ve tsh bakalim dedi..
Bilmiyorum ki belki de baktılar kan aldıklarında benim haberim yoktu canım

Merhaba cnm ne yaptınız gittiniz mi ankaraya saat kaçta randevu yarin
Merhaba canım .Evet çok şükür Ankara’ya geldik çok yorulduk ama 😞Yarın 11 buçukta randevum .Sözde Bugün adet günümdü, stres mi yaptım ne yaptıysam gelen giden yok 🤷‍♀️

Merhaba canım .Evet çok şükür Ankara’ya geldik çok yorulduk ama 😞Yarın 11 buçukta randevum .Sözde Bugün adet günümdü, stres mi yaptım ne yaptıysam gelen giden yok 🤷‍♀️
Olsun.olsun adetten önce bi gormus olur hem isteyecegi birsey varmi bi konuşursunuz zaman kazanmış olursunuz cnm bence daha iyi boyle olmasi

Olsun.olsun adetten önce bi gormus olur hem isteyecegi birsey varmi bi konuşursunuz zaman kazanmış olursunuz cnm bence daha iyi boyle olmasi
Öyle mi diyorsun canım 🙂Zaten yarın eşimde sperm testi Verir herhalde , o salı gidecek artık yumurta toplamaya gelecek

Back
X