• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Bi de tamam hadi transferi yapmasınlar ama o kadar igne ilac yeyipte opunun olmama ihtimali cok kotu...
Yok canım olmaz. Kasım aralık grubundan bir arkadaşın opu günü pozitif çıktı testi, arkadaşa kabul edersen anestesizi olmadan opu yaparız demişler oda kabul etmiş. Yani en kötü anestezi alamazsınız

Özel olduğu için kapanmayacahi yönünde tahminlerim. Bir de tek bir işlem yapan merkezler bunlar, genel hastanede değil pandemi hastanesi yapsınlar. Bence kapatmazlar
Bakalım ya ben uçakla gidicem ama 1 gün kalicam onuda ayarlarım bı şekilde kağıt magit alıp. Ama hastane kapanırsa tabi brklicez mrcbur

Ben de cok gitmek istiyorum kizlar o kadar hazırlıkta yaptik arabayi sattik falan yaşım da geçiyor benim yazi beklemek korkutuyor ya hic rezerv kalmazsa...bilemiyorum kafam çok cok karışık.. korksak ta gidecegiz sanirim..

.Bu adetle bi kontrol edeyim seni demişti karnim cok ağrıyor baslar en geç yarına..genetik test yapacaklardı bi de.bi cok vitamin verdi ise yaramış mi diye bakacakti...ocakta da tedaviye başlayacaktık bu corina mahvetti planlari

7 yıla gidiyorum evlenince yaş değil geçen sene önde.. maalesef. 25imde olsam umursamam. Ama 4ncu denemedeyim sürekli kayıplar umutlar
Gerçekten öyle kuzum, bir de toplumsal baskılar iyice yıpratıcı oluyor. Eşimin iş yerinden geçmiş olsuna arayanlar yengede çocukta sıkıntı var mı diye soruyor, durumumuzu bilmedikleri için. Eşim diyor şuana kadar hiç bana sorulmuyordu. Böyle sorunca insan kötü hissediyormuş

Gerçekten öyle kuzum, bir de toplumsal baskılar iyice yıpratıcı oluyor. Eşimin iş yerinden geçmiş olsuna arayanlar yengede çocukta sıkıntı var mı diye soruyor, durumumuzu bilmedikleri için. Eşim diyor şuana kadar hiç bana sorulmuyordu. Böyle sorunca insan kötü hissediyormuş
Artık benim esimede aynen soruluyor..
Cocuksuzluk sırıtıyor artık bariz..
Herşeyi gectm kimin ne düşündüğü umrumda değil de hiç tadamamış olmak yarida kalması umutlarının çok zor.
Kalbi duran bebeğimi özlüyorum bazen.

Back
X