• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Artık benim esimede aynen soruluyor..
Cocuksuzluk sırıtıyor artık bariz..
Herşeyi gectm kimin ne düşündüğü umrumda değil de hiç tadamamış olmak yarida kalması umutlarının çok zor.
Kalbi duran bebeğimi özlüyorum bazen.
İnşallah kapanmaz da başlarsın canım benim. ❤️

• Beğen
Reactions: H M
Başka özel hastanelere de soracağım bakalım canım ne diyecekler
Cnm bu testi yumurta toplamadan once ve sonrasinda mi istenio. Benim de persembeye randevum var, hemen baslar mi vitaminler mi verir gidince gorucem bakalm

Evet aygul hocaya
Daha bizden istemediler testi ama opudan önce eşinden ve senden istiyorlarmış bide transfer öncesi senden istiyorlar .Tam detayları yarın söylerler heralde .Eğer yumurtalarında sorun yoksa beklenmeyebilir , benim eşimde sorun var ama uzun süredir takviye kullandığı için gerek görmedi başlayabiliriz sende de bir sıkıntı görmedim yumurtalıklar felan iyi dedi

Daha bizden istemediler testi ama opudan önce eşinden ve senden istiyorlarmış bide transfer öncesi senden istiyorlar .Tam detayları yarın söylerler heralde .Eğer yumurtalarında sorun yoksa beklenmeyebilir , benim eşimde sorun var ama uzun süredir takviye kullandığı için gerek görmedi başlayabiliriz sende de bir sıkıntı görmedim yumurtalıklar felan iyi dedi
Ne guzel hersey guzel gider umarim.
Ben 2bucuk ay once testlerimi yeniledim, tsh yuksek cikmis. Belki onu dusurmek icin bekler mi die dusunuyorum.
Bide sekreterle konusunca 1bucuk ay civari onden hazirlik yapioruz demisti. Sizi takipteyim :)
Bilerek gitmek daha iyi olur

Ne guzel hersey guzel gider umarim.
Ben 2bucuk ay once testlerimi yeniledim, tsh yuksek cikmis. Belki onu dusurmek icin bekler mi die dusunuyorum.
Bide sekreterle konusunca 1bucuk ay civari onden hazirlik yapioruz demisti. Sizi takipteyim :)
Bilerek gitmek daha iyi olur
Evet canım şöyle söyleyim benim tsh bu ay 2.8 çıktı geçen aylarda 3 olduğu olmuştu doktor düşük doz ilaç verdi ve başlamamızda bir sakınca yok dedi .Belki seninde hemen başlanır

Evet canım şöyle söyleyim benim tsh bu ay 2.8 çıktı geçen aylarda 3 olduğu olmuştu doktor düşük doz ilaç verdi ve başlamamızda bir sakınca yok dedi .Belki seninde hemen başlanır
Insallah hayirlisi bakalim, ilk defa yuksek cikti oda ztn. Eskilerle kiyaslarsa dedigin gb olabilir

Kızlar 11 buçukta randevum vardı bu saatte anca çıktık.Eşim test felan verdi .Önce doktor muayene etti gayet iyi herşeyin dedi bu adetinle başlayabiliriz dedi .Yalnız ben hala adet olmadım🤷‍♀️EŞİMin testi acele bakılması gerektiği için 45 dk da çıktı sonuç .NORMalde 100 bin civarı çıkardı ml de .Bu Sefer 400 adet çıktı ml de .Ama hareket toplamda %50 hareket çıktı .İlk defa b ve a hareket gördük .Ve normalde%1hareket çıkardı .Sayı düşmüş ama , hareket artmış doktor önemli olan hareket dedi .Acaba incelemeyi farklı mi yapıyor bu labaratıarlar anlam veremedim .yoksa400 bin yazacaklardı da 400 adet mi yazdılar ?Coraspirin, tsh hafif yüksek olduğu için ona da ilaç verdi , Bemix ampül yaptırdık Bugün,bir kaç Güne başlayacağım 🙂
Hayırlısı olsun çok sevindim canım inşallah bu sefer pozitif olur :)

Back
X