• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Ben de cok gitmek istiyorum kizlar o kadar hazırlıkta yaptik arabayi sattik falan yaşım da geçiyor benim yazi beklemek korkutuyor ya hic rezerv kalmazsa...bilemiyorum kafam çok cok karışık.. korksak ta gidecegiz sanirim..

.Bu adetle bi kontrol edeyim seni demişti karnim cok ağrıyor baslar en geç yarına..genetik test yapacaklardı bi de.bi cok vitamin verdi ise yaramış mi diye bakacakti...ocakta da tedaviye başlayacaktık bu corina mahvetti planlari
Valla çok zor bir karar canım. Allah yardımcımız olsun 😔😔 ben başlamaya karar verdim zaten en az 2 ay sonra başlayacağız 😊

Anestezi almadan nasil olur ki🙄
Canım ben anestezi almadan toplattim yumurta. Anestezi alabilirdim ben tercih etmedim. Yumurta toplatma çok zor bir işlem değil, hafif bir sinek ısırığı kadar acı veriyor her seferinde. Bende 8 yumurta olduğu için çok zorlanmadı beni. Bir de sakinleştirici gibi birsey vurdular rahat geçti. Sadece yumurta toplamadan önce yumurtaliklarinizi 2 3 kere tentürdiyot ile sıliyorlar o biraz zorlamisti.

Kalcadan da mi oluyormuş o ben onu da gobekten vurmuştum.. Ama aygul hoca kişiye özel program uyguluyormus vardır bir bildiği hadi guzel haberlerle canimmm🥰
İnşallah Canım aynen kalçadan açıkçası muayene güzel dedi ama foliküller arası eşitsizlik var biraz dedi cumartesi günkü kontrol gidişatı belirleyecek dedi . Biraz moralim bozuldu , sordum kötü birşey mi diye hayır iyi herşey sen kafana takma ben diğer tedavilerinden daha iyi daha kaliteli yumurtalar elde etmek istiyorum dedi

Ya kizlar birsey soracağım..ovulasyon testi yapiyorum ya 5 ve 6 gun once kıpkırmızı 2 cizgi vardi sonrasında 1 kez daha test yaptim tek cizgi vardi...bugun gene yaptim koyu 2 cizgi cikmis adet gunum aslinda bugun cok vitamin kullanıyorum onların etkisi olabilir mi ki yoksa gene mi yumurta çatlıyor ama adet gunum anlamadim birsey

• Beğen
Reactions: H M
Geçen ay yumurta toplandığı gün kalçadan bir iğne yaptılar diklafon du sanırım ağrı kesici daha önce 2018 de bel fıtığı ameliyatı olmuştum patlamıştı ve siyatik sinirimi sıkıştırmıştı sağ bacagımda his kaybı olmuştu zamanla diğer sinirler ölü sinirlerin görevini üstlendi toparlamıştım bu iğne aynı bacagıma yapıldı bir ayı geçti ama kalçamdaki uyuşma ve sızı geçmedi vururkende acımıştı buda geçermi acaba ne yapsam yaa

Ya kizlar birsey soracağım..ovulasyon testi yapiyorum ya 5 ve 6 gun once kıpkırmızı 2 cizgi vardi sonrasında 1 kez daha test yaptim tek cizgi vardi...bugun gene yaptim koyu 2 cizgi cikmis adet gunum aslinda bugun cok vitamin kullanıyorum onların etkisi olabilir mi ki yoksa gene mi yumurta çatlıyor ama adet gunum anlamadim birsey
2.yumurtlama da olabilir. Bazen de adete yakın lh yükselirmiş. O yüzden olabilir canım

Geçen ay yumurta toplandığı gün kalçadan bir iğne yaptılar diklafon du sanırım ağrı kesici daha önce 2018 de bel fıtığı ameliyatı olmuştum patlamıştı ve siyatik sinirimi sıkıştırmıştı sağ bacagımda his kaybı olmuştu zamanla diğer sinirler ölü sinirlerin görevini üstlendi toparlamıştım bu iğne aynı bacagıma yapıldı bir ayı geçti ama kalçamdaki uyuşma ve sızı geçmedi vururkende acımıştı buda geçermi acaba ne yapsam yaa
Hiç bilgim yok maalesef canım. Ilık suyla masaj iyi gelir mi acaba

Doktora göre değişiklik oluyor canım. Sen hiç endişe etme. Sanki o daha iyi diye duymuştum. Yanılıyor da olabilirim
Yaa doktor foliküller arası eşitsizlik bilmem neden bahsedince moralim bozuldu 😔Sıkıntı olsa ben başlamam zaten dert etme dedi ama bilemedim Ya acaba bende pko felan mı var

Yaa doktor foliküller arası eşitsizlik bilmem neden bahsedince moralim bozuldu 😔Sıkıntı olsa ben başlamam zaten dert etme dedi ama bilemedim Ya acaba bende pko felan mı var
Amh kaçtı canım? Kuzum biliyorum elinde değil ama elinden geldiğince sakin ol ki güzel ilerlesin. Başlamış olmak büyük gelişme. Güzel olacak, sen hiç tasalanma ❤️

a
Amh kaçtı canım? Kuzum biliyorum elinde değil ama elinden geldiğince sakin ol ki güzel ilerlesin. Başlamış olmak büyük gelişme. Güzel olacak, sen hiç tasalanma ❤️
inşallah canım ister istemez stres yapıyorum .Amh bir kere ölçüldü 4,37 çıkmıştı .Diğer tedavimde Doktor rezervin çokiyi demişti ama 10 yumurta toplandı başlangıçta 20 küsür folikül vardı hepsi büyümedi eşit olarak .Fakat doktor iyi demişti .Belki de sorun bu bilemiyorum

a

inşallah canım ister istemez stres yapıyorum .Amh bir kere ölçüldü 4,37 çıkmıştı .Diğer tedavimde Doktor rezervin çokiyi demişti ama 10 yumurta toplandı başlangıçta 20 küsür folikül vardı hepsi büyümedi eşit olarak .Fakat doktor iyi demişti .Belki de sorun bu bilemiyorum
Evet amh güzelmiş. İnşallah bu sefer güzel yumoşların olur.

Canım son tedavimde benimde öyle idi. Iki tedavimde hep 8 yumurta sayiyordu doktor son tedavimde 16 tane saydı. Eşit değil demişti. Pko ile alâkası yok onun. C.tesiyi bekle bakalım belki hepsi eşit büyüsün diye vermis olabilir

Canım son tedavimde benimde öyle idi. Iki tedavimde hep 8 yumurta sayiyordu doktor son tedavimde 16 tane saydı. Eşit değil demişti. Pko ile alâkası yok onun. C.tesiyi bekle bakalım belki hepsi eşit büyüsün diye vermis olabilir
Olabilir canım en iyisini yapmaya çalışıyorum dedi doktor .Cumartesi günü çok önemli dedi ama bakalım ne olacak 🤷‍♀️

Back
X