• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Canım benimde ilk muaynem şubattı 11 yumurta vardı sonra ki muaynede 9 dedi eylülde ölü oldum 4 yumurta çıktı negatif sonuçlandı bu tedavimdede 5 yumurta vardı ve sperm durumumuz çok kötü tesede 15 adet zor çıktı
Canım sizde azospermi mi var ve tese zor muydu? Benim eşimde sperm çıkışı var ama çok çok az, belki tese yaptırırız diye düşünüyoruz da merak ettim

Canım sizde azospermi mi var ve tese zor muydu? Benim eşimde sperm çıkışı var ama çok çok az, belki tese yaptırırız diye düşünüyoruz da merak ettim
Tesede sperm çıkmadığı için patalojiye parça yolladılar

Harika bak gordun mu gene nerden baksan sayi 10 en az :KK9: daha da arkadan gelen olacak mutlaka
İnşallah canım en azından 8 tane Olgun yumurtam olursa çok güzel olacak 🙂Bakalım doktor dedi başta dediğimiz sayıya gelecek gibi dedi .Bugün yine kan verdim estradiol testine göre randevum verilecek çarşamba ya da perşembe ye

Yarin ankara memorial ile görüşmeye gideceğim ve büyük ihtimalle orda baslayacagim canim
Merhaba bende geçen ay tedaviden çıktım şubata yında tekrar denemek istiyoruz bende ankaradayım görüşmeye gittiniz mi? Doktor nasıldı, tadavi ücreti nasıl, birde rapor geçerlimi bilgi verirseniz sevinirim, araştırıp düşünmekten piskolojim bozulacak artık:(

Kızlar ilaç kullanmadan adetin ikinci günü e2. 24 çıkmıştı ilaçları kullandıktan 5 gün sonra yani Bugün 707 çıkmış nasıl acaba ?

Merhaba bende geçen ay tedaviden çıktım şubata yında tekrar denemek istiyoruz bende ankaradayım görüşmeye gittiniz mi? Doktor nasıldı, tadavi ücreti nasıl, birde rapor geçerlimi bilgi verirseniz sevinirim, araştırıp düşünmekten piskolojim bozulacak artık:KK43:
Canım aygül hoca çok tatlı bir kadın.Ama çok fazla hastası var ve çok yoğun .Bunu göze alarak git.Biraz bekliyorsun gidince ama herşey düzenli .Hemşireler de gayet güleryüzle.Lab. İyi mi onu tam bilmiyorum iyi diye düşünüyorum artık Opu dan sonra göreceğiz onu , embriyolarım 5.güne giderse iyi diyebilirim .Rapor geçmiyor malesef canım .Şu am tüp bebek ücreti 10.400 , muayene ücreti 600 lira .Ama ocakta yine artabilir

Canım aygül hoca çok tatlı bir kadın.Ama çok fazla hastası var ve çok yoğun .Bunu göze alarak git.Biraz bekliyorsun gidince ama herşey düzenli .Hemşireler de gayet güleryüzle.Lab. İyi mi onu tam bilmiyorum iyi diye düşünüyorum artık Opu dan sonra göreceğiz onu , embriyolarım 5.güne giderse iyi diyebilirim .Rapor geçmiyor malesef canım .Şu am tüp bebek ücreti 10.400 , muayene ücreti 600 lira .Ama ocakta yine artabilir
anladım teşekkür ederim cevabınız için araştırma içerisindeyim bende.

Ah canım sorma. Düşük oldu kese görmeyi beklerken. İnşallah ocak ayı adetini bekliyorum dondurulmuş embriyo transferi için. Aranıza geldim bende😊
Bende Ocak ayında kısmetse 😍 eğer aksilik olmassa. Dondurulmuş olucam

Kızlar Bugün daha iyiyim .Nasipte varsa her türlü olcak diye düşünüp kendimi mutlu etmeye çalışıyorum .Olmazsa yaza birdaha deneriz diye kendimi avutuyorum .Sağolsun eşim hep yanımda .Annemlerde kalıyorum onlarda baya destek oluyorlar bana .Sizde çok destek oldunuz , teşekkür ederim hepinize 🙂
İyi ol tabi canım🌹 Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin son olsun inşallah 🤲

Kızlar sağda 2 tane 13 mm civarı 2 tane 10 civarı 1 tane 8 mm yumurtam var .Solda 2 tane 13 civarı 2 tane de 10 civarı yumurtam var .Arkadakiler büyümeye başlamış
Ya maşallah oturdun ağladin bı suru deli kız 🥰
Her zaman pozitif olmakta fayda var nasip herşey olacağına vsricak canim🤗

Back
X