- 22 Ağustos 2015
- 29.698
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.667
- 598
Hadi inşallah sana can olaacakk kadar olsundaKızlar 11 yumurtam toplandı .Bakalım kaç tanesi olgun , kaç tanesi döllenecek
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah sana can olaacakk kadar olsundaKızlar 11 yumurtam toplandı .Bakalım kaç tanesi olgun , kaç tanesi döllenecek
![]()
Ocaktaki başlayacaksın sendeBeni de yumurta sayıları çok geriyor. Benimde hep 2-3 gözüktü bakalım ocakta kaç gozukucek. İnsallah kaliteli gelsin yumurtalar![]()
inşh kuzum dediğim gibi sabit bir sayı yok her ay değişken olabiliyor.hiç gerilmeee 1tane yer hepimizeBeni de yumurta sayıları çok geriyor. Benimde hep 2-3 gözüktü bakalım ocakta kaç gozukucek. İnsallah kaliteli gelsin yumurtalar![]()
Nasil gecti opunuz zorlandinizmi 11 cok ii bir sayi masallah insallah ,gelisimleride guzel olurKızlar 11 yumurtam toplandı .Bakalım kaç tanesi olgun , kaç tanesi döllenecek
![]()
Güzel geçti canım sıkıntı yoktu .İnşallah bakalım bundan sonraki süreç önemli , merakla bekliyorumNasil gecti opunuz zorlandinizmi 11 cok ii bir sayi masallah insallah ,gelisimleride guzel olur
11 tane toplanmış kuzum ama kaçı olgun kaçı döllenecek bakacağızBugün öğretmen hanımın yumurta toplaması vardı demi? Acaba kaç yumurta çıktıhayırlı haberlerle gelsin inşallah
![]()
Cok sukur insallah guzel sonuclar olur,bu arada bug7n yada dun tekrar kan tahlili yaptilarmi acabaGüzel geçti canım sıkıntı yoktu .İnşallah bakalım bundan sonraki süreç önemli , merakla bekliyorum
Merhaba canim hosgeldin...insallah sımsıkı tutunur sana .kqcinci denemen olacakSelam güzel anneler ben de kısmetse Şubat ayında başlayacağım tedaviye, 1 adet dondurulmuşum var onu deneyeceğim inşallah olur![]()
Harika sayi xok iyi maşallah canim..yarin haber verecekler mi.11 tane toplanmış kuzum ama kaçı olgun kaçı döllenecek bakacağız![]()
10 hic olmadi da ben de 6.tane falan çıksa bariAzalmaz cnm her ay sayı değişir 7-5 baska ay 10 olabilir.azalmış gibi düşünme
Canım bana normalde ilk ölçümde 10 adet saydı ama foliküller arası eşitsizlik var demişti .Bazıları çok önde felan diğerleri küçükmüş yani .Ama çok şükür büyümüşler .Gerçekten bak hiç belli olmuyor bu işler öndeki denemede 18 folikül saydı doktor ama 10 tanesi büyüdü olgun oldu eee Buda aynı oldu .Üzüldüğümle kaldım yani her ay değişiyor ve Aygül Hoca işini bilen bir doktor hiç merak etme sen .Ki yaşına göre gayet iyi folikül sayın .Ya yarın aramaları laızm normalde ama pazartesi arayacağız dediler sanki anlamadımHarika sayi xok iyi maşallah canim..yarin haber verecekler mi.
Bana da geçen ay 7 demisti dun gittim 5 dedisana da oyle demisti demi
daha ne istiyn cnm diğer forumda 1yumurta için bekleyen bacılar vr bak ne gzl yumoşların vr10 hic olmadi da ben de 6.tane falan çıksa bari
Teşekkür ederimMerhaba canim hosgeldin...insallah sımsıkı tutunur sana .kqcinci denemen olacak
Canim ayni durumdayız benim de 2.denemeden olan bir kızım var 2.icin uğraşıyoruz...donmus doğmamış sayarsak 5.denememe baslayacagim ben de ocaktaTeşekkür ederimbu 5. Denemem olcak Bi kızım var tüp bebek o da 2. Denemede olmuştu allah bağışlarsa
Hepimizin bebişleri sımsıkı tutunsunlar inşallah
Allah Allah taze transfer mi dediler sanaaysunayy kuzum bana hemşire biesteron dhea ya devam et dedi ama sonuçta yumurtalarım toplandı niye hala devam etmek gerek anlam veremedim .
Haklisin bacim da iste...2 tane transfer olsun da baska birsey istemiyorum yani 2 blasti bulursak yeterdaha ne istiyn cnm diğer forumda 1yumurta için bekleyen bacılar vr bak ne gzl yumoşların vr![]()
İnşlhh bulursun kuzummmHaklisin bacim da iste...2 tane transfer olsun da baska birsey istemiyorum yani 2 blasti bulursak yeter![]()
Ya zaten ilk gorusmede baya sağa sola 2 ser kez bakti hepsi 7 dedi...bu kez öylesine bir kez bakti sağda 4 solda 1 dedi..az daha baksa vardi benceCanım bana normalde ilk ölçümde 10 adet saydı ama foliküller arası eşitsizlik var demişti .Bazıları çok önde felan diğerleri küçükmüş yani .Ama çok şükür büyümüşler .Gerçekten bak hiç belli olmuyor bu işler öndeki denemede 18 folikül saydı doktor ama 10 tanesi büyüdü olgun oldu eee Buda aynı oldu .Üzüldüğümle kaldım yani her ay değişiyor ve Aygül Hoca işini bilen bir doktor hiç merak etme sen .Ki yaşına göre gayet iyi folikül sayın .Ya yarın aramaları laızm normalde ama pazartesi arayacağız dediler sanki anlamadım