• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Ya zaten ilk gorusmede baya sağa sola 2 ser kez bakti hepsi 7 dedi...bu kez öylesine bir kez bakti sağda 4 solda 1 dedi..az daha baksa vardi bence :KK70:
🤣🤣valla canım bak 10 dedi 11 çıktı benden hiç belli olmaz gerçi olgunlar mı onu bilmem ama .Hiç canını sıkma o bi 7 olur yine

Allah Allah taze transfer mi dediler sana
Evet kuzum ben taze istiyorum dedim doktor da tazeye uygunsun dedi .Ama istersen histereskopi yapalım dedi önümüzdeki ay transfer olursun dedi .Daha öncesi negatif transferlerim olduğu için birde o doktor polip görmüştü aygül hoca görmedi .Ultrason felan temiz ama histereskopi yapabiliriz dedi ama ben istemiyorum

Evet kuzum ben taze istiyorum dedim doktor da tazeye uygunsun dedi .Ama istersen histereskopi yapalım dedi önümüzdeki ay transfer olursun dedi .Daha öncesi negatif transferlerim olduğu için birde o doktor polip görmüştü aygül hoca görmedi .Ultrason felan temiz ama histereskopi yapabiliriz dedi ama ben istemiyorum
Heyecanla haber bekleyecrgiz iste bundan sonrası cok heyecanli insallah hepsi olgun cikwr ve de dollenmistir.
Karşılaştırmak.icin aklımızda bulunsun memorial labratubarini cok merak ediyorum da..onceki tedwvinde 10 da kac dollenmisti canim kaça gitmislerdi

Herkese merhaba☺️ Tedavi olan bütün yol arkadaşlarıma rabbimden kolaylıklar diliyorum. Ben de şu an dinlendirme sürecindeyim sadece 1 tane embriyom kaldı dondurulacak 7 den 1 e düştü 😕 Ocak veya şubatta transfer olacağım ama tutmama ihtimaline karşı yumurtalarımın daha kaliteli olması için hangi takviyeleri kullanmalıyım. Kullanan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim 🥰

Herkese merhaba☺️ Tedavi olan bütün yol arkadaşlarıma rabbimden kolaylıklar diliyorum. Ben de şu an dinlendirme sürecindeyim sadece 1 tane embriyom kaldı dondurulacak 7 den 1 e düştü 😕 Ocak veya şubatta transfer olacağım ama tutmama ihtimaline karşı yumurtalarımın daha kaliteli olması için hangi takviyeleri kullanmalıyım. Kullanan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim 🥰
Bu sorunun cevabına ben de talibim canım, benim de 1 adet kaldı sonrası için neler yapacağımız önemli

Benim de 6 da 1 olmustu :( o da tutmadı insallah seninki tutunur canim
Simdi yeni tedaviye baslayacagim..1 aydır takviye kullanıyorum ama iste ise yarıyor mu yaramıyor mu ancak tedavide belli olacwk

Benim de 6 da 1 olmustu :KK43: o da tutmadı insallah seninki tutunur canim
Simdi yeni tedaviye baslayacagim..1 aydır takviye kullanıyorum ama iste ise yarıyor mu yaramıyor mu ancak tedavide belli olacwk
Canım üzüldüm senin adına 😕 neden öyle olduğuna dair doğru düzgün bir şey de demiyorlar malesef. Hangi takviyeleri kullanıyorsun peki

Planim osekilde ama iyi ve fiyat olarakta makul biyee ariyorum.anadolu sigortanin tupbebek paketi var dogum dahil 10.500 e geliyor ama istanbulda bahcelievler medikal parkta geciyormus acaip karisigim hastanede tup bebek yapan varmi
Canım ben şu an medicalpark Bahçelievler de tedavi görüyorum

Benim de 6 da 1 olmustu :KK43: o da tutmadı insallah seninki tutunur canim
Takviye olarak ne kullanıyorsun canım?

Heyecanla haber bekleyecrgiz iste bundan sonrası cok heyecanli insallah hepsi olgun cikwr ve de dollenmistir.
Karşılaştırmak.icin aklımızda bulunsun memorial labratubarini cok merak ediyorum da..onceki tedwvinde 10 da kac dollenmisti canim kaça gitmislerdi
10 da 7 döllenmişti canım .7 embriyonun 7 Side 3.güne gitti .4 ü iyi kalite 3 ü orta kalite .En iyi kalite 3.gün embriyosu 1 adet donduruldu .Geri kalaN 6 adet embriyonun 2 si 5.güne ulaştı fakat geriden geldiği için bi r gün daha beklediler ve 1 tane 6.gün embriyosu 5bb kalitede donduruldu

Selam hanımlar, herkese hayırlı tedaviler, pozitif sonuçlar dilerim 🤗🍀 ben de ocak ya da şubatta ikinci transferimi olacağım, ilki eylülde oldu, düşük yaptım maalesef. İnşallah ikincide kucağıma almak nasip olur. Dondurulmuşum var 1 transfer isteyeceğim yine

Ocaktaki başlayacaksın sende
Belli değil canım. Ocakta kontrol edicek ama şubatı bulabilir gibi geldi. Doktor yumurtalarim kaliteli olsun diye takviye verdi. Onların etki etmesi de 2 3 ay bulucak sanırım

inşh kuzum dediğim gibi sabit bir sayı yok her ay değişken olabiliyor.hiç gerilmeee 1tane yer hepimize
İnşallah güzel gelir benim sayımda 😊

• Muhteşem
Reactions: H M
Selam hanımlar, herkese hayırlı tedaviler, pozitif sonuçlar dilerim 🤗🍀 ben de ocak ya da şubatta ikinci transferimi olacağım, ilki eylülde oldu, düşük yaptım maalesef. İnşallah ikincide kucağıma almak nasip olur. Dondurulmuşum var 1 transfer isteyeceğim yine
İnşallah bu defa tutunur yavrun sana canım🥰

Bu sorunun cevabına ben de talibim canım, benim de 1 adet kaldı sonrası için neler yapacağımız önemli

Kızlar merhaba, bunu doktorunuza sormanız daha iyi tabii. Ancak bana verilen takviyeleri yazayım, prowomen şase günde 1vtane tok, biesteron hap yemekle beraber günde 1 kez, teatrio günde 1 olucak şekilde tok alıyorum. İlaçlar çok pahalı, 3unu tanıdığım eczaneden gelişine 750 ye aldım

Back
X