- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
Amin canım, hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaİnşallah bu defa tutunur yavrun sana canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım, hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaİnşallah bu defa tutunur yavrun sana canım![]()
Canım üzüldüm senin adınaneden öyle olduğuna dair doğru düzgün bir şey de demiyorlar malesef. Hangi takviyeleri kullanıyorsun peki
Anladim 10 da 2 oldu yani bakalim simdi kac olacak insallah cok daha fazla olur..10 da 7 döllenmişti canım .7 embriyonun 7 Side 3.güne gitti .4 ü iyi kalite 3 ü orta kalite .En iyi kalite 3.gün embriyosu 1 adet donduruldu .Geri kalaN 6 adet embriyonun 2 si 5.güne ulaştı fakat geriden geldiği için bi r gün daha beklediler ve 1 tane 6.gün embriyosu 5bb kalitede donduruldu
Merhaba canim hosgeldin..dondurulmuş kalmasi büyük şans.. insallah sıkı sıkı tutunur bu kez meleginSelam hanımlar, herkese hayırlı tedaviler, pozitif sonuçlar dilerimben de ocak ya da şubatta ikinci transferimi olacağım, ilki eylülde oldu, düşük yaptım maalesef. İnşallah ikincide kucağıma almak nasip olur. Dondurulmuşum var 1 transfer isteyeceğim yine
Gerçekten çok pahalıymış canım, ben aylardır folik asit kullanıyorum içinde herşey var ama vitaminler falan.. bu aldıkların tam olarak neler canım yani ne işe yarıyor?Kızlar merhaba, bunu doktorunuza sormanız daha iyi tabii. Ancak bana verilen takviyeleri yazayım, prowomen şase günde 1vtane tok, biesteron hap yemekle beraber günde 1 kez, teatrio günde 1 olucak şekilde tok alıyorum. İlaçlar çok pahalı, 3unu tanıdığım eczaneden gelişine 750 ye aldım
Hadi ya eminmisinKızlar yilbasinda kapanma olacak yazmışlar. Haberiniz var miii
Canım dün bir arkadaş yazmış kapanacak diye. Çok korktum ama yılbaşı tatilini kasdetmis. 3 yada 4 günlük bir eve kapanma olacak ya onu. Şükür öyle birsey yok galiba. Inşaallah olmazda. Çok panik olunca yazdım kusura bakmayınHadi ya eminmisin
Deme öyle şeyler kızCanım dün bir arkadaş yazmış kapanacak diye. Çok korktum ama yılbaşı tatilini kasdetmis. 3 yada 4 günlük bir eve kapanma olacak ya onu. Şükür öyle birsey yok galiba. Inşaallah olmazda. Çok panik olunca yazdım kusura bakmayın![]()
Sıfırdan mi baslicaksin sendeBende bir heyecanla ocağı bekliyorum![]()
Bende 4ncu işte canim.Evet canım nasip olursa 4.ye başlayacağım. Senin dondurulmuştu değil mi ? Rabbim sana tutunmayı nasip etsin insaallah![]()
Insaallah canım bir umutla bekliyoruz. Rabbim insaallah guzellestiriyordur. Inşaallah tutunur sana bebeğin insaallahhhhBende 4ncu işte canim.
Aynen dondurulmuş benimde son artık bitiyorlar dondurulmuslarim.. nasib.nabalim inşallah bu sefer tutunur sağlıkla gelirler annesine![]()
Seninde inşallah hepimizin olur.Insaallah canım bir umutla bekliyoruz. Rabbim insaallah guzellestiriyordur. Inşaallah tutunur sana bebeğin insaallahhhh![]()
Ben her transferimde adetten sonra kullandım.Kızlar transfer öncesi prednol kullanan oldu mu ?Bağışıklık baskılayıcı galiba 5 gün boyunca kullanacağım .Daha önceki transferlerimde kullanmamıştım
İnşalllah işe yarar bu sefer .Birde ben bağışıklık serumu istemiştim ama daha belli değil bakalımBen her transferimde adetten sonra kullandım.
Denememis olmassin hiç olmassa canimİnşalllah işe yarar bu sefer .Birde ben bağışıklık serumu istemiştim ama daha belli değil bakalım