• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Kızlar ikinci hesabım olduğu için belki beni banlarlar , Kazen Abiye mesaj attım ama bakalım inşallah banlanmam .Bilginiz olsun
Ne kadar sevindim anlatamam aklımızı aldın valla..
Gelismede o kadar güzel olmuş ki yaaa cok sevindim canim benim cokkkk..

Hey kızlar bana bakın bi 🙂Ben transfer hariç 3.gün ve 4.gün test yapmıştım .Biraz bekleyince çok çok hafif bir çizgi çıkmıştı erken gebelik testleri bu arada ama çok hafif .Ama ben çatlatmanın etkisi diye düşündüm , bugün sabah yine yaptım anında çizgi belirdi hala silik ama düne göre daha koyu ve hemen çıktı .Bugünde iğne yapılan günü saymazsam 12.gün .

Hey kızlar bana bakın bi 🙂Ben transfer hariç 3.gün ve 4.gün test yapmıştım .Biraz bekleyince çok çok hafif bir çizgi çıkmıştı erken gebelik testleri bu arada ama çok hafif .Ama ben çatlatmanın etkisi diye düşündüm , bugün sabah yine yaptım anında çizgi belirdi hala silik ama düne göre daha koyu ve hemen çıktı .Bugünde iğne yapılan günü saymazsam 12.gün .
Ayy sanırım hamilesin 😍😍 5.gun embriyosu 5. Günde kendini bazen gösteriyor 😇 inşallah hamilesindır canım insallah bebekler seninledir 🤲🤲

Atsana testine bakalım 😊

Ayy sanırım hamilesin 😍😍 5.gun embriyosu 5. Günde kendini bazen gösteriyor 😇 inşallah hamilesindır canım insallah bebekler seninledir 🤲🤲
E944C3C0-5A05-4DC1-B9C4-3B7007D63E6D.jpeg
Ben normalde daha net görüyorum çıplak gözle ama dün fotoğrafta bile belli olmuyordu

Canim o çatlatma vs etkisi bende hiiiic olmadi yani inanki o cizgi çıkarmıyor...gebelik o gebelikkkkkk :KK9: :KK36: :KK200: ayyy hadi insallah Allahimmm

Eki Görüntüle 2745341 Ben normalde daha net görüyorum çıplak gözle ama dün fotoğrafta bile belli olmuyordu
Ayyy bak gordun mu nereye niyet ettin Aygül hocaya geldin kısmetin oradaymış demkki ne cok sevindim bilemezsin 😍😍 Merkezden memnun olmana da cok cok sevindim gönül rahatlığıyla biz de gidebiliriz

Ayyy bak gordun mu nereye niyet ettin Aygül hocaya geldin kısmetin oradaymış demkki ne cok sevindim bilemezsin 😍😍 Merkezden memnun olmana da cok cok sevindim gönül rahatlığıyla biz de gidebiliriz
Memnun kaldım canım özellikle embriyo ilerlemesi konusunda çok iyi .Bence senin çok daha fazla 5.güne embriyon gidecek ve tutacak kızına kardeş gelecek Allah’ın izniyle 🙂

Memnun kaldım canım özellikle embriyo ilerlemesi konusunda çok iyi .Bence senin çok daha fazla 5.güne embriyon gidecek ve tutacak kızına kardeş gelecek Allah’ın izniyle 🙂
Insallah canim 7 dedi 5 gordu en son ama insallah gene bi 6 falan olursa🥰🥰 İstanbul memorialden de ben çok memnun kalmıştım 6 da 4 5 e gitmisti..burda da 2 tane gider insallah en az..ayyy seni görünce simdi cok cok heyecan yaptim😍😍

Back
X