• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Hadi bakalım ocakta yeni pozitifler göreceğiz hayırlısıyla
Insallah canim benim..inan kendim pozitif görmüş kadar sevindim insallah saglikla ilerler hersry yolunda gider 🥰🥰

Ben kizimda 6.gun kan testinde öğrenmiştim 5.gun bile gitsem çıkarmış bence sen de erken gidebilirsin baksana cok net görünüyor cizgi😍

Insallah canim benim..inan kendim pozitif görmüş kadar sevindim insallah saglikla ilerler hersry yolunda gider 🥰🥰

Ben kizimda 6.gun kan testinde öğrenmiştim 5.gun bile gitsem çıkarmış bence sen de erken gidebilirsin baksana cok net görünüyor cizgi😍
İnşallah canım ya seninde taze transfer miydi o zaman ?Yarın da pozitif görürsem kan veririm belki 🙂

Insallah canim 7 dedi 5 gordu en son ama insallah gene bi 6 falan olursa🥰🥰 İstanbul memorialden de ben çok memnun kalmıştım 6 da 4 5 e gitmisti..burda da 2 tane gider insallah en az..ayyy seni görünce simdi cok cok heyecan yaptim😍😍
Gider gider bak benim 4 döllenen embriyomdan 2 tanesi iyi kalite gitti bence bu laboratuvar farkından

Gider gider bak benim 4 döllenen embriyomdan 2 tanesi iyi kalite gitti bence bu laboratuvar farkından
Bence de labratuvar vallahi doktordan onemli..zaten araştırırken bi bayanla konuşmuştum 8 dollenen yumurtamdan 5 tanesi 5.gu e gitti demisti...yariyariya gidiyor demek ki labratuvarlari cok iyi bak senin de oyle oldu hadi insallah darısı bizlere🥰

Bence de labratuvar vallahi doktordan onemli..zaten araştırırken bi bayanla konuşmuştum 8 dollenen yumurtamdan 5 tanesi 5.gu e gitti demisti...yariyariya gidiyor demek ki labratuvarlari cok iyi bak senin de oyle oldu hadi insallah darısı bizlere🥰
Aynen inşallah seninde öyle olacak hayırlısıyla 🙂

En com merak ettiğim konudur...belirtin varmi hic canim
Canım aslında pek belirtim yok olanlarda ilaçlardan olabilir .Ama 3 ve 4.gün ayaklarım çok üşüdü , hiç ısınmadı birde dün akşam yani 5.günü sağ kaşığıma çok fena sancı girdi , batma tarzında .Onun dışında ara ara karnım ağrıyor tabi bunlar belirtiyse

Canım aslında pek belirtim yok olanlarda ilaçlardan olabilir .Ama 3 ve 4.gün ayaklarım çok üşüdü , hiç ısınmadı birde dün akşam yani 5.günü sağ kaşığıma çok fena sancı girdi , batma tarzında .Onun dışında ara ara karnım ağrıyor tabi bunlar belirtiyse
Test filan yaptinmi nabtin 🥳

674E87E6-D500-4D05-A9EC-69B705C86F02.webp

Buda bu sabah ki testim daha doğrusu 4 buçukta tuvalete uyandım öyle yaptım

Back
X