- 22 Ağustos 2015
- 29.698
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.660
- 598
Yok erken şuan tabi 8nci gün hiç olmasaaBana kalsa Bugün veririm ama eşim çok erken diyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok erken şuan tabi 8nci gün hiç olmasaaBana kalsa Bugün veririm ama eşim çok erken diyor canım
Yenimi başlayacaksınız merhabamerhaba kızlar rabbim isteyen herkese arattırmadan tez vakit hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...benimde randevum 5 ocakta bahçecide çok heyecanlıyım 6 yıldır uzak kaldım deneyim ve bilgilendirmelerinizi bekliyorummmm...
Aynen kan versem bu sefer sürekli test verme gereği duyacağım kendimi biliyorum.En iyisi sabretmekYok erken şuan tabi 8nci gün hiç olmasaa
Hadi inşallah bu kez mutlu haber alacaksın... testin de silik değil... sanki ben sizi hatırlıyorum amaEki Görüntüle 2746002
Buda bu sabah ki testim daha doğrusu 4 buçukta tuvalete uyandım öyle yaptım
Eski kullanıcı adım öğretmenhanımdı .O hesap şimdi Pasif.Belki hatırlıyor olabilirsinizHadi inşallah bu kez mutlu haber alacaksın... testin de silik değil... sanki ben sizi hatırlıyorum ama![]()
Aynen sabret bakalım Rabbim sağlıkla nasip etsinAynen kan versem bu sefer sürekli test verme gereği duyacağım kendimi biliyorum.En iyisi sabretmek
merhabalar hastananeniz hakkında bilgi alabilir miyim nasıl memnun musunuz doktorunuz kim ve fiyatı nedirCanım ben şu an medicalpark Bahçelievler de tedavi görüyorum
Yenimi başlayacaksınız merhaba![]()
evet inşallah nasipse düşük amh ve 40 yaş hayırlısı hakkımızda ama merkez konusunda hala kararsızımYenimi başlayacaksınız merhaba![]()
amin canım hayırlısı olsun hangi merkezde tedavi gürüyorsunSlm kızlar kısmetse ocak ta ikici transferimi olacağım allahım isteyen herkese versin:)
amin canım hayırlısı olsun hangi merkezde tedavi gürüyorsundok
Aaaa çizgi varrrrEki Görüntüle 2745341 Ben normalde daha net görüyorum çıplak gözle ama dün fotoğrafta bile belli olmuyordu
Hoş geldiniz? İnşallah başarılı bir tedavi süreci olur. Çocuğunuz var mı?amin canım hayırlısı olsun hangi merkezde tedavi gürüyorsu
doktor kadir savan'da canım ama işlemleri taksim tüp bebek merkezinde yapıyor embriyo
hoşbulduk canım hayır hiç hamilelik olmadı 16 yıllık evliyim 2 aşılama 3 tüp bebek hepsi negatifHoş geldiniz? İnşallah başarılı bir tedavi süreci olur. Çocuğunuz var mı?
İnşallah bu defa güzel sonuçlar elde edersin canım. Tedaviler daha gelişti.hoşbulduk canım hayır hiç hamilelik olmadı 16 yıllık evliyim 2 aşılama 3 tüp bebek hepsi negatif(