• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

merhaba bende aygül hocaya gidiyorum bu toplamda 5.denemem aygül hocayla 4.olacak 3.denememde gebelik oldu 20.haftada kaybettim bebeğimi temmuzda dondurulmuş embriyolarımla tekrar denedim olmadı şimdi sıfırdan başlıyoruz pazartesi gittim rahim filmi ve tahliller istedi ona göre tedaviyi planlıycaz inşallah bu sefer sonuna kadar herşey güzel gider Allah isteyen herkese sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bulup kaybetmek çok zor kimsenin başına vermesin

merhaba bende aygül hocaya gidiyorum bu toplamda 5.denemem aygül hocayla 4.olacak 3.denememde gebelik oldu 20.haftada kaybettim bebeğimi temmuzda dondurulmuş embriyolarımla tekrar denedim olmadı şimdi sıfırdan başlıyoruz pazartesi gittim rahim filmi ve tahliller istedi ona göre tedaviyi planlıycaz inşallah bu sefer sonuna kadar herşey güzel gider Allah isteyen herkese sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bulup kaybetmek çok zor kimsenin başına vermesin
İnşallah bu tedaviniz ile evladınıza kavuşursunuz ❤️

Rabbim sabir versin canim, insallah bu defa hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz.

Kız ne yaptın tedavi için?buay başlıyordun degilmi
Evet canim baslayacagim kısmetse..
Adetim başlayınca gidecegim belim karnim ağrıyor tüm sinyaller var bugün olmasa yarin baslar carsamba ya da perşembe giderim gibi görünüyor

Evet canim baslayacagim kısmetse..
Adetim başlayınca gidecegim belim karnim ağrıyor tüm sinyaller var bugün olmasa yarin baslar carsamba ya da perşembe giderim gibi görünüyor
Hadi kolay gelsin hayırlı olsun şimdiden bol bol yumoslarin olsun

Evet bende bir embriyom var dondurulmuş Şubat gibi transfer olacağım inşallah ☺️ Ama bir tanecik olduğu için allah korusun olmazsa tekrar ne yapılabilir diye araştırıyorum işte şimdiden 🙈 şimdilik eşim imprily ve evicap e vitaminini kullanıyor bende omega 3 kullanıyorum. Bakalım rabbim hepimizin muradını versin 🙏🏻😇
Benim bir arkadaşım 2 kalite tek yumurta tek döllenme tüple hamile kaldı Kızı 1,5 yaşında şimdi

Herkese iyi akşamlar diliyorum,
Bende bu ay şişli memorial Hastanesi'nde Ocak ayi adetimle başlayacağım bakalım. Tabi Uygun görürse yücel şahinle ile başlayacağız. Kasımda bir tedavi uygulandı ama embriyo kalmadı transfer yok sar başa 🤦🏼‍♀️ inşallah bu sefer olsun 🙏 yücel beyden pozitif gören var mi?

Benim bir arkadaşım 2 kalite tek yumurta tek döllenme tüple hamile kaldı Kızı 1,5 yaşında şimdi
Yaaa işte rabbimin mucizesi normalde 2. Kalite embriyoları dondurmuyorlar bile ama allah ol desin yeterki 🙏🏻 Ne mutlu ona. rabbim bana ve isteyen tüm anne adaylarına da nasip etsin inşallah 🙏🏻😇

Aralık 14 te laparoskopik ameliyat oldum iki tüpümde alındı. Doktorum eğer ameliyatın kaplı olursa sonraki regl döneminde yumurta toplama işlemine başlayabiliriz demişti. Bende periyodumu bekliyorum ama bir ay daha beklesem mi yoksa toplatmaya hemen başlasam mı kararsız kaldım. Bi yandan hemen olsun istiyorum bi yandan biraz beklesemde dikişlerim düşse diyorum, bilemedim 🙄

Aralık 14 te laparoskopik ameliyat oldum iki tüpümde alındı. Doktorum eğer ameliyatın kaplı olursa sonraki regl döneminde yumurta toplama işlemine başlayabiliriz demişti. Bende periyodumu bekliyorum ama bir ay daha beklesem mi yoksa toplatmaya hemen başlasam mı kararsız kaldım. Bi yandan hemen olsun istiyorum bi yandan biraz beklesemde dikişlerim düşse diyorum, bilemedim 🙄
Geçmiş olsun bende 1 ay önce tüpümü aldırdım diğer tüpüm de zaten dış gebelikle alınmıştı. Ben laporoskopi den önce yumurta toplamayı olmuştum. Transfer için ilk adetinle gelme ikinci adetinle gel rahim toparlansın demişti. İlk adetim 7 gün geç geldi şu an bitmek üzere ama ameliyat yerlerim çok şükür iyileşti. Eğer senin de çabuk iyileştiyse beklemeyebilirsin yumurta toplama için

Merhaba...Toplatma islemi icin beklemeye gerek yok bence de canim kendini iyi hissediyorsan erteleme

Sabah test sonuçlarını aldı eşim. Korona sebebiyle 5 kat düşüş olmuş spermlerde. Doktorla görüştüm. Eşim bu ayın sonunda tekrar dna hasar testi vermeye gidecekti Adana'ya. 2 ay daha bekleyelim gelmesin dedi. 3-4aya ancak başlayabiliriz dedi. Çok üzgünüm. Başka yere gitsem tedaviye başlarlar mı? Ya da boşa çaba mı olur kızlar. Kafam karmakarışık

Sabah test sonuçlarını aldı eşim. Korona sebebiyle 5 kat düşüş olmuş spermlerde. Doktorla görüştüm. Eşim bu ayın sonunda tekrar dna hasar testi vermeye gidecekti Adana'ya. 2 ay daha bekleyelim gelmesin dedi. 3-4aya ancak başlayabiliriz dedi. Çok üzgünüm. Başka yere gitsem tedaviye başlarlar mı? Ya da boşa çaba mı olur kızlar. Kafam karmakarışık
Canım eşin korona mı geçirmişti 😕 geçmiş olsun ne illet bir şey hasar bırakmadığı yer yok. Naçizane tavsiyem acele etmemek normal de eşinin değerleri sıkıntılı mıydı bilmiyorum ama hele bi de düşüş yaşamışken acele etmek doğru olmaz. Biraz sabır etsen. Kaç yaşındasın bu arada

Back
X