• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Çok şükür şimdilik iyi canım bugün yine gittim. Nasipse çarşamba opu var. Sen ne yaptın nasılsın :KK43:
Az Kalmış canım, hadi hayırlısı olsun.Benim işler çok karışık.Muhtemelen ilk duyduğumuz kalp atışı başka kesedeydi, eminim i zaman başka doktora gitmiştik üsteki kese de kalp atışı vardi Perşembe ve cumartesi alttaki kese dolmuş büyüyor da bebek ama kalp atışı yok 5-6 mm olmuş Yok cumartesi karından baktı uğraştı baya radyoloji ye gönderdi yine yok.Doktor Bir hafta Daha bekleyelim ona göre kürtaj olursun dedi.Cuma günü İlk kalp atışını aldığım doktora gideceğim.Bu kese çok geriden geliyor zaten kalp atışı da yok kürtaj olacağım büyük ihtimalle

Asil sen nasılsın canım, çok üzüldüm ama hayırlısı bu şekildeymis senin için. Cok iyi bir doktorun var, hor sonraki tedavin daha iyi olucak umarım 😘😘
Aynı yerde mi devam etsem bilmiyorum canım.Labaratuar çok iyi doktor da iyi gibi ama bilmiyorum ya

Az Kalmış canım, hadi hayırlısı olsun.Benim işler çok karışık.Muhtemelen ilk duyduğumuz kalp atışı başka kesedeydi, eminim i zaman başka doktora gitmiştik üsteki kese de kalp atışı vardi Perşembe ve cumartesi alttaki kese dolmuş büyüyor da bebek ama kalp atışı yok 5-6 mm olmuş Yok cumartesi karından baktı uğraştı baya radyoloji ye gönderdi yine yok.Doktor Bir hafta Daha bekleyelim ona göre kürtaj olursun dedi.Cuma günü İlk kalp atışını aldığım doktora gideceğim.Bu kese çok geriden geliyor zaten kalp atışı da yok kürtaj olacağım büyük ihtimalle
Amin canım inşaallah. Rabbim büyük rn hayrli zamanda nasip eder insaallah sen umudunu ve inancını hicbir zaman yitirme. Hakkinda en hayrlisi olsun inşaallah 🤲

Gecen sefer ekran karsimdaydi kendim gordum 4u buyuk ayni boydu 3u yine ayni boy ve kucuktu. Bi tarafta 2 bi tarafta 5 var demisti boylarini soyledi. Bu ay kinde 2 olan tarafta 3 olusmus. Baska odada muane olmustum orda ekran yoktu goremedim, guzel durumda diincede sormadim. 750 vermistim galiba. Bitenleri tekrar aldim asil pahali olani 2 kutu yazmis bi bu kadar daha odedim
Canım peki adetliyken o bitaminlerin hepsini kullanmaya devam ettin mi

Aynı yerde mi devam etsem bilmiyorum canım.Labaratuar çok iyi doktor da iyi gibi ama bilmiyorum ya
Artık gönlüne neresi yatarsa orda ilerle canım. Bende ilk bebeğimi kaybettim, seni çok iyi anlıyorum. Cok üzücü ve yıpratıcı bir süreç. Allah sabır versin canım

Ya bahçecide bütün ödemeleri yaptıktan sonra yumurta toplanıp işleme alınıyorsun şimdi bubembriyoda gelişimi durmadan donduralım der gibi oldu 7 hücreli 8 olmamış belli blast olamayacak memorial da teyzem tedavi olduğunda bi odada ekrandan embriyosunu gösterip durumunu anlatmışlardı kabul ederseniz transfer edeceğiz dedi kabul ettiler ve ödeme yaptılar
Bahçeci fulya damısın... kurtar kendini ordan... para reklam tuzağı ora...ben yandım başkaları yanmasın.. rahmimi küçültdüler o aşırı hormon ilaçları ile. adetimi bozup beni menopoza soktular.. hormon dengemi bozdular.... koskoca laboratuvar hani kaliteli sperm ile yumurta döllüyordu... kurtar kendini ordan..

Merhabalar, bende 25 ocakta adetimin 3. Günü başladım tüp bebeğe. Benim pco var ve 225 mm gonal f ile başladık yarın 5. Günüm ultrason kontrolüm ve e2 değerime bakılacak. Inşallah hepimiz pozitif sonuçlar aliriz😊

Back
X