- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsunMerhaba kizlar gecen ay ki gibi 4 yumurta gordu doktor..gecen ay pek b3genmemisti bu ay begendi
Basladik tedaviye menagon 75 4 ampul seklinde kalcadan igne..
Estrofem ve de klomen cuma kontrol var
4 toz iki su dediler evet cnm..dikkat et yanlis yapan kişiler oluyor dedi uyardiHayirli olsun
Igne dozuna dikkat et bana 2toz 2su yaptilar iki gun. Receteyi nasi yanlis okudular anlamadim. Meger 4toz 2suymus. Artik kutulari kendim ayarladim oyle vericem aksam
Oyleymis gormus oldum4 toz iki su dediler evet cnm..dikkat et yanlis yapan kişiler oluyor dedi uyardigöbekten olandan verseydi keske
Simdi seni ne zaman cagirdi tekrar cuma mi.Oyleymis gormus oldum
Neyse ki zarari olmamis yinede doktor begendi gelisimi.
Bende gobekten verir die dusunuyodum ama deilmis :)
PersembeSimdi seni ne zaman cagirdi tekrar cuma mi.
Gittikçe daha sık mi çağırıyor sanki demi...ozaman sence cuma gidince beni de pazartesi mi cagirirPersembe
Buyuk ihtimal oyle yapar. İlac dozunu yumurtalara gore ayarlamak icin sık cagirir bncedeGittikçe daha sık mi çağırıyor sanki demi...ozaman sence cuma gidince beni de pazartesi mi cagirir
bende dün başladım aygül hocayla cumartesi kontrolüm var benim bu 5.tedavi hep menegon veriyodu bu sefer ilaçları değişti gonal f ve merional birlikte kullanıyorum yalnız normalde estrofem de başlıyodu dün yazmadı acaba unuttumu yoksa onu transfer sonrası mı başlıyoduk hatırlayamadımBuyuk ihtimal oyle yapar. İlac dozunu yumurtalara gore ayarlamak icin sık cagirir bncede
Hayirli olsun tedavin 5 denemende orda mi oldu. Insallah bu sefer tutunur sana. Benim ilk denemem o yuzden ilaclar hakkinda pek bilgim yok. Belki onceki tedavilerini goz onune alarak daha iyi olsun die ikisini birden baslamistir. Estrofemi bana da dun basladilar. Cumartesi gidince sana da yazarlar. Ilk gttigim gun ilaclarla birlikte yazmamislardi yani.bende dün başladım aygül hocayla cumartesi kontrolüm var benim bu 5.tedavi hep menegon veriyodu bu sefer ilaçları değişti gonal f ve merional birlikte kullanıyorum yalnız normalde estrofem de başlıyodu dün yazmadı acaba unuttumu yoksa onu transfer sonrası mı başlıyoduk hatırlayamadım
Ohh az kalmis, insallah guzel guzel yumurtalar cikar hep kaliteli olsunlarMerhabalar, bugün doktor kontrolüm vardı yumurtalar yeterli olgunluğa ulaşmış sağ sol toplam 20 üstünde yumurtam varmış. E2 içinde kan verdim ama yüksek sonuç çıkacağını söyledi zaten kasık ağrılarımda iyice artmış durumda. Bugün gonal f vurdurmadi sadece centrotide iğnemi vurdum ve akşam 22.30 da vurmam için 2 adet gonapeptyl verdi. Cuma günüde sabah toplama işlemi için hastaneye gideceğiz. Bu arada toplama oncesi covid içinde test verdim.
orda 4.deneme toplamda 5 evet cumartesi yazarlar heralde bakalım hayırlısı olsun hepimiz için yüzümüz güler inşallahHayirli olsun tedavin 5 denemende orda mi oldu. Insallah bu sefer tutunur sana. Benim ilk denemem o yuzden ilaclar hakkinda pek bilgim yok. Belki onceki tedavilerini goz onune alarak daha iyi olsun die ikisini birden baslamistir. Estrofemi bana da dun basladilar. Cumartesi gidince sana da yazarlar. Ilk gttigim gun ilaclarla birlikte yazmamislardi yani.
Estrofem de tedavi başlayınca kullanılıyor cnm..demek ki bu kez yazmayacak sanabende dün başladım aygül hocayla cumartesi kontrolüm var benim bu 5.tedavi hep menegon veriyodu bu sefer ilaçları değişti gonal f ve merional birlikte kullanıyorum yalnız normalde estrofem de başlıyodu dün yazmadı acaba unuttumu yoksa onu transfer sonrası mı başlıyoduk hatırlayamadım
Peki 4 deneme nasil ilerledi kac yumurta kac transfer biraz anlatirmisinorda 4.deneme toplamda 5 evet cumartesi yazarlar heralde bakalım hayırlısı olsun hepimiz için yüzümüz güler inşallah
benim 3.tedavimde gebeliğim oldu 20haftalıkken kaybettim malesef 4.tedavim dondurulmuş embriyolarımla oldu tutmadı tedavilerimde 19-16-14yumurta toplandı hep ilkinde 2embriyo kaldı 5.güne ve transfer edildi olmadı 2.de yine 2tane 5.gün embriyosu taze transfer yine olmadı 3.de 4embriyom 5.güne gitti 2si transfer edildi 2si donduruldu transfer edilen 1i tuttu ve dedğim gibi kaybettim dondurulmuşlarla da olmadı hep embriyo çok iyi diyolar ama olmayınca olmuyor işte eşimle bende genetik sorun yok bende pıhtılaşmada yok biz erkek faktörlü başvuruyoruz bende de hafif pco var 33yaşındayım 7yıllık evliyim umudum tükeniyor maddi manevi yorucu inşallah bu sefer olurPeki 4 deneme nasil ilerledi kac yumurta kac transfer biraz anlatirmisin
Amin canım inşallah hepimiz için dua ediyorum inşallah güzel sonuçlar alalimOhh az kalmis, insallah guzel guzel yumurtalar cikar hep kaliteli olsunlar![]()
Amin insallahorda 4.deneme toplamda 5 evet cumartesi yazarlar heralde bakalım hayırlısı olsun hepimiz için yüzümüz güler inşallah
Cok gecmis olsun canim Rabbim bu defa kucagina almayi nasip etsin insallah. Dedigin gibi hersey guzel gitsede olmayinca olmuyo, nasip..benim 3.tedavimde gebeliğim oldu 20haftalıkken kaybettim malesef 4.tedavim dondurulmuş embriyolarımla oldu tutmadı tedavilerimde 19-16-14yumurta toplandı hep ilkinde 2embriyo kaldı 5.güne ve transfer edildi olmadı 2.de yine 2tane 5.gün embriyosu taze transfer yine olmadı 3.de 4embriyom 5.güne gitti 2si transfer edildi 2si donduruldu transfer edilen 1i tuttu ve dedğim gibi kaybettim dondurulmuşlarla da olmadı hep embriyo çok iyi diyolar ama olmayınca olmuyor işte eşimle bende genetik sorun yok bende pıhtılaşmada yok biz erkek faktörlü başvuruyoruz bende de hafif pco var 33yaşındayım 7yıllık evliyim umudum tükeniyor maddi manevi yorucu inşallah bu sefer olur