• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Canım cuma test günüm 5.gün evde yaptım negatifti ama Rabbim büyük beklemedeyim insaallah hayrli haberler verebilirim
Yapcaksan en erken test gununden 2 gun once yap bence, stres olma bosuna insallah tutunmustur sana bebegin🤲🏻

Yapcaksan en erken test gununden 2 gun once yap bence, stres olma bosuna insallah tutunmustur sana bebegin🤲🏻
Canım dun pembe ve kahverengi leke oldu söylemesi ayıp bu sabah kırmızı gibi. Regl başlamış olabilir mi ya kafam iyice karıştı dün 10.günümdü. moralim artik iyice bozuldu

Canım dun pembe ve kahverengi leke oldu söylemesi ayıp bu sabah kırmızı gibi. Regl başlamış olabilir mi ya kafam iyice karıştı dün 10.günümdü. moralim artik iyice bozuldu
Bilmiorum ki canim doktorunu aradin mi progestan veriolar sanirim boyle olunca. 10.gunse kanda cikar bi kan ver istersen

C
Evet kuzum ben taze istiyorum dedim doktor da tazeye uygunsun dedi .Ama istersen histereskopi yapalım dedi önümüzdeki ay transfer olursun dedi .Daha öncesi negatif transferlerim olduğu için birde o doktor polip görmüştü aygül hoca görmedi .Ultrason felan temiz ama histereskopi yapabiliriz dedi ama ben istemiyorum
Canım çizik ve histereskopi yaptırdın mı

Dün başladı canım hala da devam ediyor. Hemşire kan testi yaptırın dedi. Bisey de söylemedi. Ama bildiğin kırmızı yani. Yoğun değil ama azda değil.
:KK43: bence bekleme bir an önce test.yaptir canim ama surekli geliyorsa ve taze kan rengi ise adet olabilir..insallah oyle degildir

Canım adet olabilir mi hem kahverengi hemde kırmızı oluyo. 15i adet günüm.
Benim ilk düşüğümde doktor kahverengi/pas rengiyse korkmaya gerek yok, taze kan önemli olan demişti. Eğer tazeye döndüyse doktorunla konuş bence, takviye ilaç vs. verirler belki.. hayırlısı neyse o olsun, inşallah pozitif haberini alırız.. daha kimseden pozitif almadık heralde grupta, güzel haberler gelse de moral olsa bize de 🌺

Benim ilk düşüğümde doktor kahverengi/pas rengiyse korkmaya gerek yok, taze kan önemli olan demişti. Eğer tazeye döndüyse doktorunla konuş bence, takviye ilaç vs. verirler belki.. hayırlısı neyse o olsun, inşallah pozitif haberini alırız.. daha kimseden pozitif almadık heralde grupta, güzel haberler gelse de moral olsa bize de 🌺
Canım taze kanda var kahverengi de. Bilemiyorum hemşire kan testi yaptırın bi dedi. Hic umudum kalmadı aksam insaallah yaptıracağım

Back
X