Insaallah canim insaallahİyi düşün iyi olsun, inşallah yerleşme kanamasıdır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insaallah canim insaallahİyi düşün iyi olsun, inşallah yerleşme kanamasıdır![]()
Gittim cumartesi opu var tarih belli olduNe yaptın canim gittin mi ne dediler
Hadi hayirlisiGittim cumartesi opu var tarih belli oldu
Hemsirede az once aradi aksam ki igneleri olunca haber ver die.
Senin yarina bisi kalmadi :)
Guzel olcak Allahin izniyle sayiya bakma, kaliteli olsun die elimizden geleni yaptik simdi dua edip beklemekte siraHadi hayirlisi
Evet yarin sabah benimki cnm insallah sayi azicik 2 ama 1 tane de olsa bana blast olur insallah![]()
Ne yaptın opu olacakti senin bugun11yumurta var inşallah içleri dolu olur hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Simdi evde yaptim canım negatif sabah vereceğim kanı. Ama bildiğin adete döndü olmadi yani. Napalim nasip diyorum artik
Bunu destekleyen doktora rastlamadım ama tüp bebek tedavi sürecinde bunları kullanmak mantıklı gelmiyor. Malum hormon alıyoruz sürekli, düzgün olanı da bozabiliriz. Bir de acaba ölçülen yerle alakalı olabilir mi ki, yanlış ölçüm gibiAmh yükselebilir mi ya da yumurta sayisi diye araştırıyorum da..kızın birisi yükseltmiş hergun incir yiyerek zeytinyağlı...acaba gercektrn olur mu ki
yapıldı opu 15yumurta toplandı rahim dinlendirme olacak transfer 2ay sonraNe yaptın opu olacakti senin bugun
Masallah canim ne kadar guzel bir sayiyapıldı opu 15yumurta toplandı rahim dinlendirme olacak transfer 2ay sonra
Ya ama amh degeri hadi yanlis ölçülmesi olsun ama yumurta sayisi da değişmiş kadının..bilemedim ki 2 2 toplanınca da insanın zoruna gidiyor...6.idi benim sayım 3 4 ay onceBunu destekleyen doktora rastlamadım ama tüp bebek tedavi sürecinde bunları kullanmak mantıklı gelmiyor. Malum hormon alıyoruz sürekli, düzgün olanı da bozabiliriz. Bir de acaba ölçülen yerle alakalı olabilir mi ki, yanlış ölçüm gibi
malesef sadece 8i işleme alınabilmiş ve onlarında sadece 6 tanesi döllenmiş 5.güne kalır inşallah 1-2taneMasallah canim ne kadar guzel bir sayisagliklica embriyo olsunlar insallah
Cok iyi canim kalır mutlaka 5.gune merak etme...malesef sadece 8i işleme alınabilmiş ve onlarında sadece 6 tanesi döllenmiş 5.güne kalır inşallah 1-2tane
Sen bugün opu’ya giriyorsun diil mi? İnşallah 2’si de güzel güzel büyürler 5. güneCok iyi canim kalır mutlaka 5.gune merak etme...
Bak ben de sadece 2 tane onlar da dollenecekmi kalacak mi![]()
Amh’ını yükseltenler varmış evet, ayurveda vs. alternatif uygulamaları deneyenler, ama tabi ne kadar doğru bilemiyorum, onların vakaları da önemli tabi, kesin reserve azlığı mı yoksa aslında başka bir faktör mü var gibi.. doktorlar mümkün olmadığını söylüyor. Ama yani, öleceksin denilip yaşayan da çokYa ama amh degeri hadi yanlis ölçülmesi olsun ama yumurta sayisi da değişmiş kadının..bilemedim ki 2 2 toplanınca da insanın zoruna gidiyor...6.idi benim sayım 3 4 ay once![]()
inşallah seninde ikisi de döllenir güzel embriyolar olur hayırlısı olsun hakkımızdaCok iyi canim kalır mutlaka 5.gune merak etme...
Bak ben de sadece 2 tane onlar da dollenecekmi kalacak mi![]()
Merhaba canim hosgeldin..senin degerlerin guzel amh değerine göre baya yumurtan vardır.. eşinin degeri de 294 milyon mu ben mi yanlış okudum..oyle ise.super bir sonuç gördüğüm tek sıkıntı benim esinde ileri hizli sayisi yok o awlinda değişken bir değer atabiliyor baya...Normal yolla olabilir gibi geldi bana...kür.vs denediniz mi esinekızlar merhaba, 30 yaşındayım eşim 33.
2.5 senedir bebek olmuyor son güncel durumumuz söyle,
ocak ayı benim 3. gün hormonlar :
lh:7.60
fsh:6,19
e2:110 (ekimde 74 çıkmştı)
prl:17
tsh:2.5
amh:2.98
ekim ayı 21. gün progesteron 32
eşimde a+b hız :47 ( hızlı ileri hiç yok ileri hareket :47)
toplam sperm 294 mio
morfoloji:2
rahim filmi tüpler açık anomali yok.
bir de ters rahimliyim multikistk görünüm var. doktor estrofem verdi günde 3 kez kullanmaya başladım. tüp bebek sürecine hazırlıyor. bu arada eşime ve bana takviye verdi. bu değerlerle normal yolla kalmak imkansız mı ? yani tüp bebek sürecine giritoruz diye bişy konuşmadık. konu netleşmedi ama bana estrofemi tüp bebek aşasında verdiğini
düşünüyorum. özele gidiyorum. kafamda deli sorular. neden olmadığını neyden kaynaklandığıyla ilgili de bişiy konuşmadık henüz.