• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Nasil gecti zor oldu mu, yanimizda goturmemiz gereken bisi var mi. Yarinda benim var malum :)
Canim cok kolay oldu ne açılmıyor ne agri ne kanama hic birsey olmadi ...bekledik tabi ona alışığız birsey olmaz :))) valla hersey cok iyiydi hele sonra getirdikleri kahvalti :KK45:

Yanında götürmek gereken tek şey.nakit :KK45:

Canım hayırlı uğurlu olsun 😊 inşallah ikisi de süper ilerler 🤲😍 yumurta sayısına gelince, doktorum sayı arttırma yolumuz yok ama takviye verip kalite arttırmaya çalışıyoruz dedi. Bana prowomen, biesteron ve teatrio verdi. Bir de biz üç boyutlu rahme iki boyutlu bakıyoruz, toplamadan önce belki bazı yumurtalar gözden kacabilirmis. Bana bu yumurta çoğaltma işi çok olası gelmiyor, yoksa böyle dünya kadın var, paraya para demezlerdi 😅 yani forumlarda denk geliyorum 20 lerim başında hiç yumurtası olmayan kişiler varmış, çok üzülmüştüm 😔😔
Cok teşekkür ederim canimmm🥰🥰 hadi insallah o dediklerinden bennde kullanıyorum 3 aydır insallah ise yaramislardir...Altin yumurta olmuşlardır insallah:KK45:

Selam herkese benim d e haftaya toplama işlemim var bu 2.denemem olucak ilki negatift oldu 3.gün embriyosuydu şimdii dr ve hastenyi değiştirdim daha önce bi kere daha opu oldım aslında 3.opu işlemi olucak ilkinde embriyo dondurlmadı dediler eşim mikrotese olmştu şu anda dondurlan spermlerle deniyoruz.İnş bu sefer sağlıklı embriyom oluşur 🙏 Allah herkesin yardımcısı olsun maddi ve manevi çok zor inşallah sağlıklı bebişlere kavuşuruz, 🙏
Merhaba canim hosgeldin insallah bu kez bebislerin sagliklica gelir sana🙏🙏

Canim cok kolay oldu ne açılmıyor ne agri ne kanama hic birsey olmadi ...bekledik tabi ona alışığız birsey olmaz :))) valla hersey cok iyiydi hele sonra getirdikleri kahvalti :KK45:

Özellerde tabi yemek verirler. Benim üniversitedeydi 🤭🤭hiç birşey vermediler. Eşimi gönderdiler almaya 🤣

Yarin hafta sonu ya gorelim bakalim😂
aygul hoca heryerde oldugundan islemde varsa bekleme oluyo malesef.
Ben napicam bakalim hadi hayirlisi😂
Tmm nakiti ztn bastan beri toplamada verceksiniz diollar👍🏻😂

Caniim Allah'a şükür iyiyim. Sabah yine kan verdim tabii sonuç 0. Rabbim büyük hiç moralimi bozmuyorum zamani var demek kii. Insaallah hayrlisyla sizler pozitifi görürsünüz. Yumurtalarının ikiside döllenir ve çok kaliteli embriyolarin olur inşaallah canimm 🙏

Caniim Allah'a şükür iyiyim. Sabah yine kan verdim tabii sonuç 0. Rabbim büyük hiç moralimi bozmuyorum zamani var demek kii. Insaallah hayrlisyla sizler pozitifi görürsünüz. Yumurtalarının ikiside döllenir ve çok kaliteli embriyolarin olur inşaallah canimm 🙏
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah kendiliginden geliverir bu ay.
amin🤲🏻

Ay valla çok uygunmuş fiyat canım. Ben izmirde bir merkezdeyim, tup bebek iğne hariç 9 bin, havuz yapılırsa yumurta toplama 5900 TL. İnanılmaz pahalı bir fiyat koymuş benim merkez. Senin ki çok iyiymiş, inşallah maddi manevi zorlamadan bol bol yumurta biriktirirsin 🤲😊😊
Hangi merkez acaba?ben de İzmir’deyim de

Back
X