• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Ya canim 22 yumurtadan 1 tane bile kaliteli çıkmamasını inanamam ben ya bilmiyorum da aklima yatmadı..
Oyle mi diyosunuzz🤷🏻‍♀️ Ben catlama ignesini aksam 7 de yaptim 12 de yapman gerekiyomus yanlis anlamisim buda tam ameliyathanede ogrenildi doktor yumurtalar olumsuz etkilenmis olabilir demisti ondan kaynaklimi acaba diye dusunmeden edemiyorum

Yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_20210214_073054.webp
    IMG_20210214_073054.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 40
Canim bana yarin aramayyiz dediler ama bilmem ki ararlar mi...onceki merkezde pazar aramiyorlar di
Bekleyim bakalim hergun bilgilendirilceksin dediler pazar oldugu aklima gelse sorardim. Kaci dollendi acaba cok merak ediorum

Bekleyim bakalim hergun bilgilendirilceksin dediler pazar oldugu aklima gelse sorardim. Kaci dollendi acaba cok merak ediorum
Canım ben de c.tesi opu olmuştum ama pazar aradılar bilgi verdiler seni de muhakkak ararlar çünkü hastanelerin tüp bebek kısmı pazar da çalışıyor

Canım ben de c.tesi opu olmuştum ama pazar aradılar bilgi verdiler seni de muhakkak ararlar çünkü hastanelerin tüp bebek kısmı pazar da çalışıyor
Demi gunluk takip edilcek bisi sonucta. Hergun arancaksin da demezlerdi, bekliorum bakalim. Guzel haberler alirim insallah

Back
X