- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42

Aradilwr mi canim...insallah hepsi de dollenmislerdirBekleyim bakalim hergun bilgilendirilceksin dediler pazar oldugu aklima gelse sorardim. Kaci dollendi acaba cok merak ediorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradilwr mi canim...insallah hepsi de dollenmislerdirBekleyim bakalim hergun bilgilendirilceksin dediler pazar oldugu aklima gelse sorardim. Kaci dollendi acaba cok merak ediorum
haber çıkmadı sizden.. ne oldu test sonucunuz?Hastanedeyim bekliyorum birbuçuk saat sürer dedi
ayy hadi gözünüz aydınTest sonucu 15 çıktı hastaneye msj attım pozitif dedi hemşire 8. Günümdü bugün erken yapmıştım
Saol canım inşallah tamamına erdirsin rabbimŞ
ayy hadi gözünüz aydınönemli olan 2 günde bir katlanması, sağlıkla sonunu görürsünüz inşallah, hayırlı olsun.
15 çıktı kan sonuvuAyyy Allahim gördüm gördüm var canimhadi sonucu yazzzzz
Yok ya ben aradim pazar oldugu icin kapali olabilir yinede yonlendirim dediler acan olmadi. Yarini beklicez sanirim
Gozun aydin canim saglikla ilerlesin insallah15 çıktı kan sonuvu
inşallah Rabbim tamamına erdirsin sizlerinde gü,el haberlerini almayı nasip etsinGozun aydin canim saglikla ilerlesin insallah![]()
AyyyyyyTest sonucu 15 çıktı hastaneye msj attım pozitif dedi hemşire 8. Günümdü bugün erken yapmıştım
Amin inşallah canım Rabbim seninde güzel haberlerini Almayı nasip etsinAyyyyyyAllahim şükürler olsun..Cok ama cok sevindim canim benim kat kat katlansın degerinnnn
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Darısı bizlere inşallah15 çıktı kan sonuvu
Yarın güzel haberler alırsın inşallah.Yok ya ben aradim pazar oldugu icin kapali olabilir yinede yonlendirim dediler acan olmadi. Yarini beklicez sanirim![]()
Insallah❤Yarın güzel haberler alırsın inşallah.![]()
Amin inşallah canım Rabbim isteyene nasip etsin.Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Darısı bizlere inşallah![]()
Canım gözün aydın çok çok sevindimTest sonucu 15 çıktı hastaneye msj attım pozitif dedi hemşire 8. Günümdü bugün erken yapmıştım
Canim mutlaka elenir sayıya takılma inşallah kalanlardan dondurulmuşun ve transferin olsun hiçte kötü değilHaber geldi kizlar, 12 yumurtadan 9 tanesi isleme alinabilmis sadece. Bunlardan da 4u dollenmis. Dierleri de dollenirdi ama bizim istedigimiz asamalar var en ugunu bu 4ydu dedi. Onlarda su an guzel ilerliyo bolunduler dedi. Cok az kalmis sanki sayi
Insallah. Ne bilim 12 nerde 4 nerde dedim kendime. Insallah bu kalanlar guzel sekilde ilerler ve dondurmayada kalirCanim mutlaka elenir sayıya takılma inşallah kalanlardan dondurulmuşun ve transferin olsun hiçte kötü değil![]()