• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Evet canım transfer gününü saymazsak bugün 4. Gün. Dün tekrar 1 tane gonapeptyl vurdum artık inşallah test zamanını bekliyorum

İnşallah çokça amin 🤲🏻✨ Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Ayy canim kacinci gun embriyosu kac tane cok heyecanli🥰 guzel haberlerini almak nasip olsun insallah🙏🥰😍😍

Çok az kalmis guzel seyler duyucaz insallah😍 onumuzden boyle guzel haberler duyalimda bizede moral olsun🤲🏻😊
Sorma.. dün topikler yıkılıyordu müjdelerle 🥰 bende bir umut bir heyecan 🥰 inşallah bize de nasip olur
Ayy bekleme süreci cok heyecanli..sımsıkı tutunsun insallah guzel haberlerini aliriz 🙏🙏 kacincu gun embriyosu canım.
5. Gün çift embriyo transferi 🥰

Kızlar dualarım sizinle S Sabr-Sukur-Dua canım benim 11 dölleme oldu ama 5.güne 2 tane kaldı herşey nasip sagliklica 5.güne gitsin 4 tane mükemmel bi sayı. aysunayy aysunayy canım insaallah senin 2 embriyon da 5.güne en kaliteli şekilde gider. Umudunuzu hiç kaybetmeyin Allah var gayle yok Inşaallah 🤲

Kızlar dualarım sizinle S Sabr-Sukur-Dua canım benim 11 dölleme oldu ama 5.güne 2 tane kaldı herşey nasip sagliklica 5.güne gitsin 4 tane mükemmel bi sayı. aysunayy aysunayy canım insaallah senin 2 embriyon da 5.güne en kaliteli şekilde gider. Umudunuzu hiç kaybetmeyin Allah var gayle yok Inşaallah 🤲
Insallah canim benim🙏🙏 sen ne yapmayı dusunuyorsun simdi..dondurulmuş varmiydi

Haber geldi kizlar, 12 yumurtadan 9 tanesi isleme alinabilmis sadece. Bunlardan da 4u dollenmis. Dierleri de dollenirdi ama bizim istedigimiz asamalar var en ugunu bu 4ydu dedi. Onlarda su an guzel ilerliyo bolunduler dedi. Cok az kalmis sanki sayi
hiç kendine stres yapma canım. 4 tanesi sağlıkla ilerleyince yeterli zaten. Hepsi kalsa da düşüneceğin 2 ya da 3 çocuk :)

Insallah canim benim🙏🙏 sen ne yapmayı dusunuyorsun simdi..dondurulmuş varmiydi
Yok canim nerdeee. Martta ben tekrar istiyorum cem atabekoglunu düşünüyorum bu defa tabii ilk önce embriyolog ayarlamak istiyorum sinan ozkavukcuyu önerdiler bakalim. Ikisiyle konuşup başlarım insaallah. Tabii memorailde aklımda bakalım neresi olursa

Yok canim nerdeee. Martta ben tekrar istiyorum cem atabekoglunu düşünüyorum bu defa tabii ilk önce embriyolog ayarlamak istiyorum sinan ozkavukcuyu önerdiler bakalim. Ikisiyle konuşup başlarım insaallah. Tabii memorailde aklımda bakalım neresi olursa
En onemli şey labrwtuvar canim bnm iyi araştır doktor tabi onemli ama bence laboratuvar daha da onemli...
Hayirlisi olsun🙏 insallah bu kez gelir bebisin sana

En onemli şey labrwtuvar canim bnm iyi araştır doktor tabi onemli ama bence laboratuvar daha da onemli...
Hayirlisi olsun🙏 insallah bu kez gelir bebisin sana
Tabii erkek kaynaklı olunca dahs bi önemli oluyor laboratuvar. Bakalım hayrlisi kuzum hepimiz için insaallah🙏

Ayyy süper 🤗🤗🤗 guzel haberini alacağız hissediyorum 😍
İnşallah aysuncum 😍😍😍😍 senin de güzel haberlerini bekliyorum
Ne guzel masallah, insallah iclerinde bizlerde oluruz🤲🏻
Olacağız Allahın izniyle tabiki korkuyorum bu süreçte ama inanıyorum da 🥰
Allahim 2 tanecik yumurta vardi ne olur insallah elimde kalan olur🙏🙏 gerilerlerse diye cok korkuyorum..
Kalacak Allahın izniyle söylemiştin dersin bana 😁 stres yapma yeter ki aysuncum

Insallah. Ne bilim 12 nerde 4 nerde dedim kendime. Insallah bu kalanlar guzel sekilde ilerler ve dondurmayada kalir
Canim hic uzulme benim 22 yumurtadan 19 u isleme alindi 9 u dollendi ve dun sadece 5 i ilerliyodu onlarinda hepsinin kalitesi dusuk ben sunu anlamadimki sayinin hicbir anlami yok 1 tane olsun kaliteli olsun

Haber geldi kizlar, 12 yumurtadan 9 tanesi isleme alinabilmis sadece. Bunlardan da 4u dollenmis. Dierleri de dollenirdi ama bizim istedigimiz asamalar var en ugunu bu 4ydu dedi. Onlarda su an guzel ilerliyo bolunduler dedi. Cok az kalmis sanki sayi
benimde 15yumurtadan 6 sı döllendi sadece insan üzülüyor sayı azalınca aynı yerde tedavi görüyoruz sen taze transfer mi olacaksın benimkiler yarın 5.günde dondurulacak transfer nisanda

benimde 15yumurtadan 6 sı döllendi sadece insan üzülüyor sayı azalınca aynı yerde tedavi görüyoruz sen taze transfer mi olacaksın benimkiler yarın 5.günde dondurulacak transfer nisanda
Yumurtalarinizin kalitesi nasilmis? Birde toplandigi gun 1. Gun olarak sayiliyormu? Carsamba toplandi yumurtalarim bana gore bugun 5. Gun 3 yumurtam kalmis ama bekledikleri gibi bolunmuyomus yarinki duruma gore bakicaklarmis hicbir sey anlamadim 🤷🏻‍♀️

Sende mi memorial desin canim. 6 si da 5.gune geldi mi müthiş.birsey bu🤩🧿🤩🧿

Back
X