- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Artmıyor canim malesef.Bnde iğnenin 5 .gunu ilk kontrole gittim 5 yumurtam varmış sonradan artiyomu kızlar yoksa 5 mi kalir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artmıyor canim malesef.Bnde iğnenin 5 .gunu ilk kontrole gittim 5 yumurtam varmış sonradan artiyomu kızlar yoksa 5 mi kalir
Ay ne guzel iste. Evet yagli oldugu icin dagilmayip beze olusturuyomus ondan agri oluyo diolar. Ilk gun anlamamistim bnde bisi, dunku yer morardi bile. Bugunku nolucak bakalimBende aci agri olmadi canim yag dokusu fazla bende belki ondan hissetmiyorumdur![]()
Canim bence sperm dondur ve tedaviye basla sen...su an sayi sıkıntınız cok yok sanirim degil mi yani tüp bebeğe engel olacak bir durum yokCanım çok ciddi varikosel sorunu var. Doktor çok fazla demiş ama ameliyattan sonra sayın sifirlanabilir, sperm dondurmadan sakın ameliyat olma diye önerdi. Ama ameliyat demek min 6 ay beklemek demek. Benim amh düşük yumurta az. Yani beklemek de benim için kötü mü olur bilmiyorumoff kafam çok karışık ve üzgünüm
Çok zor süreçler canım bizi anlamıyor doktorlar gözlerinin içine bakıyoruz bi umut ama ne deyim ki ticarethaneye dönmüş çoğu yer. Umudumuzu kaybetmeyin merkezler doktorlar vesile olacak sadece Rabbim inşaallah dilemiştir inşaallah enne baba olmanızın zamanı gelmiştir. Iste o zaman tıp ne derse desin. Ben içimi öyle ferahlatiyorumDemek ki tüm doktorlar böyleya dünyanın parasını veriyoruz yaşadığımız stres çabası ama bir dosyaya bile bakmaya useniyorlar. Cok sinir bozucu bir durum bence
Off valla yildik canım. Eşim komple bırakmak istiyor. Onu darlayip yollayabilirim urologa ama ona da yazık diyorum. Artık manevi olarak çöktük. Bunu da yapıp ara vericez belki de denemeyecegiz.
Sen igne mi kullanıyorsun ki hala bugünkü derkenAy ne guzel iste. Evet yagli oldugu icin dagilmayip beze olusturuyomus ondan agri oluyo diolar. Ilk gun anlamamistim bnde bisi, dunku yer morardi bile. Bugunku nolucak bakalim
Opu gunu progestan igne ve fitil verdi.Sen igne mi kullanıyorsun ki hala bugünkü derken
Evet bana da mantıklı geldi aslında, hocayla konusucam önümüzdeki ay mutlaka, sag ol canımYumurtayida donduruyolar ya acaba onuda mi sorsan doktora, esinde dondurcak madem. Geriye bi tek dollenme asamasi kalir. Haklisin birini iyilestiriyim derken dierinden olabiliyoruz. Allah yardincin olsun
Evet bence de akla yatkın bir çözüm canim. Bakalım konusucam ne olucakO arada siz tedaviye başlayıp yumurta toplayabilirsiniz aslında, böylelikle zaman da boşuna geçmemiş olur. Hatta havuz yapanlar vardı, üst üste yumurta toplatıp. Benim de transferim 2 ay sonra en iyi ihtimal, canınızı sıkmayın, sonu güzel olsun da bu beklemeler hiç aklınızda kalmaz inşallah![]()
He sen transfer olmucaksin ya vermemistir. Hic aklima gelmedi.Sen igne mi kullanıyorsun ki hala bugünkü derken
Ayy canim sen onu diyorsun ben kullanmıyorum ki onu transfer olmayacağım ya ben...Opu gunu progestan igne ve fitil verdi.
Sayımız 200 bin canım ama yıkamaya falan dollenmeye rahat rahat yetecek sperm çıkıyor. Sadece varikosel olması, tupte kullanacağımız spermleri çok etkiler mi, yani embriyolar dollenmezse diye korkuyorumCanim bence sperm dondur ve tedaviye basla sen...su an sayi sıkıntınız cok yok sanirim degil mi yani tüp bebeğe engel olacak bir durum yok
Dogru unutmusum ben onu.Ayy canim sen onu diyorsun ben kullanmıyorum ki onu transfer olmayacağım ya ben...
Ben öncekileri diyorsun sandim...ama o igneyi buluyorum evet elimdeki transferinde kullanmıştım o cok acirrrrrrrr
Icine sinen cevabi bulana kadar bak canim, deneyelim diyene de guvenme onlar icin bisi yok ama biz yoruluyoruz. Olumlu olumsuz yonlerini anlatan ve baslarsak su acidan guzel baslamazsak sunu kaybederiz die anlatan birine denk gelirsin insallah. Her acidan degerlendiricek ki seninde aklinda soru isareti kalmicakSayımız 200 bin canım ama yıkamaya falan dollenmeye rahat rahat yetecek sperm çıkıyor. Sadece varikosel olması, tupte kullanacağımız spermleri çok etkiler mi, yani embriyolar dollenmezse diye korkuyorumzaten bende başlamak istiyorum, başlasın ve bitsin diyorum
Etkileyeceğini pek sanmam ama tup bebeğe başlamadan bir analiz yaptırın cok saglikli her şeyiyle sağlam sperm sayısı nedir bi bakılsın onun dışında varikosel neden etkilesin ki..o sadece sayiyi etkilerSayımız 200 bin canım ama yıkamaya falan dollenmeye rahat rahat yetecek sperm çıkıyor. Sadece varikosel olması, tupte kullanacağımız spermleri çok etkiler mi, yani embriyolar dollenmezse diye korkuyorumzaten bende başlamak istiyorum, başlasın ve bitsin diyorum
Dna hasarı sperm testinde mi görünüyor? Ayrı bir test mi yaptırmak gerekiyor onun için? Eşimin sperm testinde bir sorun çıkmadı, ama benim de doğal hamilelikten 1 düşüğüm olduğu için ve yumurta rezervim az olduğu için( reserv az olunca yumurta kalitesi de düşüyor demişti bir doktor) benim doktorum da genetiğe önem verdi, bakalıö ne çıkacak.. sayıdan çok kalitesi strese sokuyor beni de gerçektenÖyle diyorlarda halledemiyorlarEşimin DNA hasarı çok yüksek mikroçip yaptılar. Dedim mikroçiple hasarsız sperm seçilebiliyor mu? Doktorda hasarsız spermi seçen bı yöntem şuan yok dedi. Şuan için en iyisi mikroçip dedi oda secemiyor pek yani.
Canim bagisiklik serumu diye birsey varmis o nasil oluyor ki Aygül hoca uyguluyirmus hic bahsettiler mi sana...simdi sen hangi ilaçları kullanıyorsun transfer oncesiDogru unutmusum ben onu.
Aciyo valla gece yuz ustu yatmisim acisina uyandim gunduz iyiydi aksam yine basladi. 3 tanede boyle olduysa bilmiorum nolucak
Opudan sonra seni hiç çağırdılar mi rahim kalınlığında vs bakmak icinDogru unutmusum ben onu.
Aciyo valla gece yuz ustu yatmisim acisina uyandim gunduz iyiydi aksam yine basladi. 3 tanede boyle olduysa bilmiorum nolucak
Evet duydum onu kendisi soylemezse ben sorucam aklimda o. 5gunluk bi ilac verdi ve fitille igneCanim bagisiklik serumu diye birsey varmis o nasil oluyor ki Aygül hoca uyguluyirmus hic bahsettiler mi sana...simdi sen hangi ilaçları kullanıyorsun transfer oncesi
Transfer oncesi cagircaz seni dedi. Muhtemelen yarin ararlarOpudan sonra seni hiç çağırdılar mi rahim kalınlığında vs bakmak icin
E2 hormonuna bakiyolarKızlar bu iğne yaparken kontrollerde tahlil baktilarmi size yoksa sadece ultrasonmj
Benim endişemde bu canım. Sadece hasarın çok yüksek olmamasını umut ediyorum