- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok üzüldüm sürecehiç takviye kullandın mı opu öncesi? Bakalım doktor bu duruma ne
Amin canım insaallahzor bir süreç olmuş canım. Rabbim bir dahaki tedavinde güzel sonuçlar versin inşallah. İlaç ne kullandın canım.
Canimmm cok teşekkür ederimçok sevindimmmmmmmmm. Darısı diğer toplamaya inşallah![]()
Evet canim transfer 5.gun oluyor ararlar daha merak etme beni bir gün 2 ye dogru aramislardi..bor sey olmamıştır.korkmaCanim gozun aydin cok sevindim masallah
5.gun dondurulduguna gore 5.gun transfer olur yani. Bende bi sonraki gune transfer kayar mi ki diodum, bilmiorum ya![]()
Ne bilim ogleden sonra cagircaklardi bide. Hadi gel die mi aricaklar birden. Hayirlisiyla bi aranip guzel seyler duysaydim. Korkmadan edemiorum su anEvet canim transfer 5.gun oluyor ararlar daha merak etme beni bir gün 2 ye dogru aramislardi..bor sey olmamıştır.korkma
Sen ara canımNe bilim ogleden sonra cagircaklardi bide. Hadi gel die mi aricaklar birden. Hayirlisiyla bi aranip guzel seyler duysaydim. Korkmadan edemiorum su an
Hadi gözün aydin canım senin bugün 4.gun müydüAradilar simdi guzel gidio hersey yolunda dedi.
Kontrole yarin gelirsin git gel olmasin rahim durumu istenilen gibiyse yarin transferin olucak dedi. Gec araninca korktum fln dedim su an endiselencek bi durum yok ama bugun eleme olabilir bu her embriyoda bekledigimiz bisi ki sagliklilari gorebilelim dedi. Transfer icin saati gun icinde tekrar aricaklarmis
Saol canim evet 4.gunHadi gözün aydin canım senin bugün 4.gun müydü
arkadaşlar da yorumlar ama pko değilsen doz düşük canım. benim de ilk denemem de o sebeple sadece tek yaşadı.Amin canım insaallahİgne kullanmistim sadece menopur 150 ml
Banada oyle geldi. Bazi doktorlar cok hormon yuklemek istemiomus belki o yuzdendir. Bide gelisimi ultrasonda guzel gorundugu icin dozu artirmamis olabilir.arkadaşlar da yorumlar ama pko değilsen doz düşük canım. benim de ilk denemem de o sebeple sadece tek yaşadı.
Aramalarına çok sevindim canım. Heyecanla bekliyoruz biz de yarını senin adına.Banada oyle geldi. Bazi doktorlar cok hormon yuklemek istemiomus belki o yuzdendir. Bide gelisimi ultrasonda guzel gorundugu icin dozu artirmamis olabilir.
Deneme olarak goruyolar vucudunu tanidik ne demekmis. Maddi manevi yorduk seni demiolar da tanidik diyolar.Aramalarına çok sevindim canım. Heyecanla bekliyoruz biz de yarını senin adına.Hormon yüklemek istemiyorlar da olumsuz sonuç olunca hiç sahiplenmiyorlar. Ben hocam niye böyle oldu dedim. Vücudunu tanıdık, ikincide güzel olacak dedi. Doktor değiştirdim doğal olarak. Şuan gittiğim doktor da meslektaşlarım ile ilgili olumsuz değerlendirme yapmak hoşuma gitmiyor, ama bu dozla imkansızmış zaten dedi.
arkadaşlar da yorumlar ama pko değilsen doz düşük canım. benim de ilk denemem de o sebeple sadece tek yaşadı.
Cok sasirdim kizlar su an soylediginize simdi yoldayim doktora gidiyorum bunuda sorucam mutlaka eger bu sebeptense emeklerime cok uzulurum maddi manevi cok yipratici bi surec ve kimse denek degil yaniAramalarına çok sevindim canım. Heyecanla bekliyoruz biz de yarını senin adına.Hormon yüklemek istemiyorlar da olumsuz sonuç olunca hiç sahiplenmiyorlar. Ben hocam niye böyle oldu dedim. Vücudunu tanıdık, ikincide güzel olacak dedi. Doktor değiştirdim doğal olarak. Şuan gittiğim doktor da meslektaşlarım ile ilgili olumsuz değerlendirme yapmak hoşuma gitmiyor, ama bu dozla imkansızmış zaten dedi.
söylesen de kabul etmezler canım. Ben forumda araştıra araştıra anlamıştım. Sonradan diğer doktor da teyit etti.Cok sasirdim kizlar su an soylediginize simdi yoldayim doktora gidiyorum bunuda sorucam mutlaka eger bu sebeptense emeklerime cok uzulurum maddi manevi cok yipratici bi surec ve kimse denek degil yani
Aramalarına çok sevindim canım. Heyecanla bekliyoruz biz de yarını senin adına.Hormon yüklemek istemiyorlar da olumsuz sonuç olunca hiç sahiplenmiyorlar. Ben hocam niye böyle oldu dedim. Vücudunu tanıdık, ikincide güzel olacak dedi. Doktor değiştirdim doğal olarak. Şuan gittiğim doktor da meslektaşlarım ile ilgili olumsuz değerlendirme yapmak hoşuma gitmiyor, ama bu dozla imkansızmış zaten dedi.
Benim doktorum da şansa bırakmak istemedim onun için yüksek doz başladım sana dedi bir önceki kontrolde, 300’er kullandım iğneleri, bakalım kaliteleri nasıl olacak yumurtalarınCok sasirdim kizlar su an soylediginize simdi yoldayim doktora gidiyorum bunuda sorucam mutlaka eger bu sebeptense emeklerime cok uzulurum maddi manevi cok yipratici bi surec ve kimse denek degil yani
senin gayet iyiymiş canımBenim doktorum da şansa bırakmak istemedim onun için yüksek doz başladım sana dedi bir önceki kontrolde, 300’er kullandım iğneleri, bakalım kaliteleri nasıl olacak yumurtaların![]()
Çok sevindim senim adına gözün aydınKizlarrrr
2 yumurtanın 2 side blast olmus ve donduruldular kalitesi herseyi gayet güzel dediler.gercektrn inanamıyorum ama gercektrn nasil oldu...yazın 6 da 1 kalmisti ona da pek iyi degil demislerdi..
Simdi 2 toplandi 2 side blast oldu inanamıyorum Allahim bin şükürkıza cok teşekkür ettim labratuvariniza size cok teşekkürler dedim cok sevindim yaa
![]()