• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Kizlar doktorla gorusmem bitti. Uzun protokol uygulanicakmis bu sefer vitamin detoks yuruyus ve yoga 2 ay boyunca tup bebek kocuyla bir yol izleyecekmisim bunun nisan ayinda toplama islemi olucakmis. Dondurulan yumurtam cc kaliteymis transfer etmicem cok kotu kalitesi ama dondurduk dedi🤷🏻‍♀️ Ne dusunuyorsunuz bosa vakit kaybimi sizce doktor degistirmeliyim
bunların hepsi ayrı ücrete mi tabi canım? Neredesin

Kizlar doktorla gorusmem bitti. Uzun protokol uygulanicakmis bu sefer vitamin detoks yuruyus ve yoga 2 ay boyunca tup bebek kocuyla bir yol izleyecekmisim bunun nisan ayinda toplama islemi olucakmis. Dondurulan yumurtam cc kaliteymis transfer etmicem cok kotu kalitesi ama dondurduk dedi🤷🏻‍♀️ Ne dusunuyorsunuz bosa vakit kaybimi sizce doktor degistirmeliyim
Ben olsam doktoru değiştirmeyecek bile olsam başka doktorlarla da bir görüşürdüm.. teolog’un dediği gibi bunların ayrı bir ücrete tabi olup olmayacağı da önemli- ki öyledir diye düşünüyorum yoga vs.. böylr olunca da ben soğuyorum durumdan- yani tamam zaten ne paralar veriyoruz, gözümüzde olmuyor ama e hadi bu olmadı o zaman şimfi bunları yapalım diye yeni paketler sunmaları sinirlendiriyor beni. Siz bilirsiniz tabi yine de, doktorun iletişiminden memnunsanız, ısındıysanız bir de böyle denersiniz

Ben olsam doktoru değiştirmeyecek bile olsam başka doktorlarla da bir görüşürdüm.. teolog’un dediği gibi bunların ayrı bir ücrete tabi olup olmayacağı da önemli- ki öyledir diye düşünüyorum yoga vs.. böylr olunca da ben soğuyorum durumdan- yani tamam zaten ne paralar veriyoruz, gözümüzde olmuyor ama e hadi bu olmadı o zaman şimfi bunları yapalım diye yeni paketler sunmaları sinirlendiriyor beni. Siz bilirsiniz tabi yine de, doktorun iletişiminden memnunsanız, ısındıysanız bir de böyle denersiniz
Yani bu doktora basladigimda cok umutluydum pozitif bi enerjisi var insanin icini karartmiyor ama surecin uzamasi canimi sıkmadı degil sabirsizim sanirim biraz🙄

Yani bu doktora basladigimda cok umutluydum pozitif bi enerjisi var insanin icini karartmiyor ama surecin uzamasi canimi sıkmadı degil sabirsizim sanirim biraz🙄
Maddi olarak bir sürü fedakarlıkla özel doktorlara gidiyoruz, zaten süreç her anlamda yorucu, aa bu sefer böyle olmadı hadi şunu yapalım o zaman denilmesi benim de canımı sıkıyor, bu seneple doktoruma bana önerebileceğiniz ne vars önerin ben ona göre ilerleyeyim sonradan parça parça önümr çıkarmayın demiştim. Bu öngürüyü sağlamaları için en iyi doktor olsun diyoruz, özele gidiyoruz. Bence her türlü sorgulama hakkınız. Maddi durumunuz elveriyorsa başka doktorlarla da bir görüşün durumunuzu bence, hepsi aynı veya benzer yöntemi önerirse içiniz rahat ilerlersiniz. Bu arada vitaminleri kullanmaya başlayın geç olmadan, arı sütü de önermişti bana doktorum yumurta kalitesi için..

DED89CD0-DFB6-436E-9753-163B897E1AB1.webp

Kızlar kan sonucum 123 çıktı transferin 6. Günü
5. Gün embriyosu çift embriyo transferi
Rabbim hepinizin pozitif sonuç almasını nasip etsin tüm gebelerinki de sağlıkla ilerlesin inşallah

Eki Görüntüle 2785007
Kızlar kan sonucum 123 çıktı transferin 6. Günü
5. Gün embriyosu çift embriyo transferi
Rabbim hepinizin pozitif sonuç almasını nasip etsin tüm gebelerinki de sağlıkla ilerlesin inşallah
Ayy ne guzel haber bu boyle🤩
Allahim saglikla degerinin artmasini da nasip etsin insallah🤲🏻
6.gun kimisi erken dio test icin ama gayet guzel cikmis sonucun cok sevindim canim hayirli olsun❤

Ayy ne guzel haber bu boyle🤩
Allahim saglikla degerinin artmasini da nasip etsin insallah🤲🏻
6.gun kimisi erken dio test icin ama gayet guzel cikmis sonucun cok sevindim canim hayirli olsun❤
Çok teşekkür ederim canım benim darısı tüm bekleyenlerin pozitif görmelerine inşallah❤️
Yarin 4 te transfer oluyorum kizlar insallah🤲🏻😍
Dualarımda olacaksın hayatım ayrılmamak üzere kavuşmanızı temenni ederim❤️🥰🤲🏻✨

Çok teşekkür ederim canım benim darısı tüm bekleyenlerin pozitif görmelerine inşallah❤️

Dualarımda olacaksın hayatım ayrılmamak üzere kavuşmanızı temenni ederim❤️🥰🤲🏻✨
Insallah canimm cok saol Rabbim herbirimize bu duyguyu yasamayi nasip etsin cift cizgiler gorelim insallah🤲🏻 ard arda guzel haberlerimize sevinelim insallah🤲🏻

Hayırlı haberlerini bekliyoruz sımsıkı tutunur inşallah 😍😍😍😍😍
adetin gelmesi için çok sabırsızlanıyorum ben de başlamak istiyorum zaman geçmek bilmiyor 🙈
Insallah insallah🤲🏻😍
Hele bi basla cok cabuk gecio yumurta toplamaya kadar olan sure :) hayirlisiyla baslarsin insallah❤

canım maddi manevi emek veriyoruz. Sabırsız olmak da en doğal hakkımız.
canım maddi manevi emek veriyoruz. Sabırsız olmak da en doğal hakkımız.
Maddi olarak bir sürü fedakarlıkla özel doktorlara gidiyoruz, zaten süreç her anlamda yorucu, aa bu sefer böyle olmadı hadi şunu yapalım o zaman denilmesi benim de canımı sıkıyor, bu seneple doktoruma bana önerebileceğiniz ne vars önerin ben ona göre ilerleyeyim sonradan parça parça önümr çıkarmayın demiştim. Bu öngürüyü sağlamaları için en iyi doktor olsun diyoruz, özele gidiyoruz. Bence her türlü sorgulama hakkınız. Maddi durumunuz elveriyorsa başka doktorlarla da bir görüşün durumunuzu bence, hepsi aynı veya benzer yöntemi önerirse içiniz rahat ilerlersiniz. Bu arada vitaminleri kullanmaya başlayın geç olmadan, arı sütü de önermişti bana doktorum yumurta kalitesi için..
Etikili oldumu peki bu vitaminler ari sutu vs. senin sorunun neydi canim doktor bana yumurta kalitesinin dusuklugu cok zor iyilestirilebilen bisey hatta cogu zaman imkansiz dedi 22 yumurta varken nasil 1 tane saglikli cikmaz kabul edemiyorum 🤪

Yaa oylemi diyosunuzz bide orayami gitsem acaba? Doktorunuz kimdi ve probleminiz neydiki?
Canim benim esimde sayi ve hiz problemi vardi..
Ozamanlar...

Bugun ise bende sayi azlığı var ozaman 6 idi şimdi 2 oldu...ama ozamanda memorialde 6 4 blast olmustu bugun de 2 de 2 ben labratuvarlarinin iyi olduğunu düşünüyorum..

Back
X