• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

bildiğim kadarıyla embriyo dondurmanında bir kriteri var cc kalitedeki bir embriyoyu ankara memorial dondurmuyor mesela bu biraz para tuzağı gibi göründü bana ama tam emin olamadım ücretten bahsedilmedi dediğin için yinede başka bir dr la da görüş derim bende U ummu1

kızlar merhaba ben de başladım tüp bebeğe 3.denemedeyim. sizlere bisey sormak istyrum .yaşayanlar bana yazabilirler mi ltfen🤲🏻embriyolarıniz yunurta kalitesi yüzünden belirli günden sonra ilerlemeyip,yumurta kalitesi için omepa q10 kullanıp sonuç alan var mi?ltfen

Eki Görüntüle 2785007
Kızlar kan sonucum 123 çıktı transferin 6. Günü
5. Gün embriyosu çift embriyo transferi
Rabbim hepinizin pozitif sonuç almasını nasip etsin tüm gebelerinki de sağlıkla ilerlesin inşallah
Ayyyyyyy simdi gördüm bi daha bi daha baktim🤩🤩🤩🤩 Allahim cok cok sevindim yaaa🧿🧿🧿🧿 Allahim saglikla kucağına almayı nasip etsin canimmmmm🤩🤩

kızlar merhaba ben de başladım tüp bebeğe 3.denemedeyim. sizlere bisey sormak istyrum .yaşayanlar bana yazabilirler mi ltfen🤲🏻embriyolarıniz yunurta kalitesi yüzünden belirli günden sonra ilerlemeyip,yumurta kalitesi için omepa q10 kullanıp sonuç alan var mi?ltfen
Canim ben bir önceki tedavimde kullanmıştım onu...ama tedaviden bir süre önce başlanması gereken vitamin bunlar..
Sana tedavi sirasindayken mi verdiler

Eki Görüntüle 2785007
Kızlar kan sonucum 123 çıktı transferin 6. Günü
5. Gün embriyosu çift embriyo transferi
Rabbim hepinizin pozitif sonuç almasını nasip etsin tüm gebelerinki de sağlıkla ilerlesin inşallah
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın hangi merkezdeydin kaçıncı tedavin

bende 4 tedavimde de kullandım omepa q10 adetin 3.günü ilk kontrolle başladım her seferinde gel görki olmayınca olmuyor takviye olayına ben çok inanmıyorum açıkçası

bildiğim kadarıyla embriyo dondurmanında bir kriteri var cc kalitedeki bir embriyoyu ankara memorial dondurmuyor mesela bu biraz para tuzağı gibi göründü bana ama tam emin olamadım ücretten bahsedilmedi dediğin için yinede başka bir dr la da görüş derim bende U ummu1
Dondurmak icinde bizden bi ucret talep etmediler ne zaman istiyolarki dondurma ucretini acaba kafam corba oldu gercekten

Canim benim esimde sayi ve hiz problemi vardi..
Ozamanlar...

Bugun ise bende sayi azlığı var ozaman 6 idi şimdi 2 oldu...ama ozamanda memorialde 6 4 blast olmustu bugun de 2 de 2 ben labratuvarlarinin iyi olduğunu düşünüyorum..
Gercekten labratuvar cok onemli sanirim 22 yumurtadan 1 tane bile saglam cikmamasi hic mantikli gelmiyor

ne güzel maşallah sorun neydi peki
Benim 3 doğal gebeliğim var canım rahmimde perde varmış hep düşük yaptım sonra ameliyat oldum babam vefat etti çok stresli süreçlerden geçince artık stresten olacağı varsa da olmuyordu beklemek istemedim doktoruma geldim tüp bebek tedavisi aldım inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu defa

Back
X