• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Kizlar doktorla gorusmem bitti. Uzun protokol uygulanicakmis bu sefer vitamin detoks yuruyus ve yoga 2 ay boyunca tup bebek kocuyla bir yol izleyecekmisim bunun nisan ayinda toplama islemi olucakmis. Dondurulan yumurtam cc kaliteymis transfer etmicem cok kotu kalitesi ama dondurduk dedi🤷🏻‍♀️ Ne dusunuyorsunuz bosa vakit kaybimi sizce doktor degistirmeliyim
Canım bence mutlaka başka doktorlarla git ön görüşme yap. Ayrıca bu bahsettiği ek hizmetler için senden bir tup bebek parası daha isteyebilir gibi geldi bana

Bu catlatma iğnesi olayı benim de kafamı çok meşgul etti canım. Keske o an operasyon iptal edilseydi, bence çok önemli o iğne olayı. Ben devlette oldum, benim opu günü 5 kişi opu olduk, hepimize yarım saat aralıklarla iğne saati vermişler ve defalarca saatini sordular ve saat sırasına göre işleme alındık. Umalım ki saatten sıkıntı çıkmış olsun
Çatlatma iğnesi ne kadar önce vuruluyır? Benim pazat günü toplama olacak, cuma akşamı vuracaksın dedi doktor 🧐

Benim amh’ım düşük, yumurta sayım az dolayısıyla kalitesi daha da önemli oluyor..rezerv artmıyor ama kalite arttırılıyor diye biliyorum ben, doktor biraz gözün korksun sonra diyeceği herşeye tamam de diye mi öyle dedi acaba 🧐 en az 2-3 ay kullanmak gerekiyor sanırım. Bence etkili, değerlerini kürlerle, vitaminlerle düzelten çok kişi var..arı sütünü de doktorum önerdi, hatta pahalı vitaminlerdense arı sütü öneririm dedi. Tüp bebek eğitimini harward’dan almış benim doktorum, ilk önerdiğinde ben de şaşırmıştım tıbbi bi uygulama değil diye ama demek ki farkı görülüyor.. denemeye değer
Doktor bana da ayni şeyleri söyledi canım. Sayı artmaz kaliteyi artıralım dedi. Bana ar sütü değil pahalı vitaminler verdi. Toplam 4 ay vitamin kullanmış olucam ve vitaminlere total 2500 TL verdim.

Ayyyy huni takarim ozaman🤣🤣🤩 Aslında en çok istediğim seydi küçüklükten beri hep 3 kizim olsun isterdim tabi hani lise yıllarında falan....simdi tabi oyle deme lüksüm yok ta ne bileyim olur mu ki🤩🤣
🤣 🤣 Bende küçükken 3 çocuk isterdim, tup bebek o kadar yordu ki aklımın ucundan bile geçmiyor şimdi. İkiz olursa şimdi yorulursun ama sonra da pek keyifli olur 😊 hayırlısı olsun hakkında canım. Yeni opu ne zaman olucak, adetınle başlayacak misin yoksa beklenecek mi canım

Bana da canim yaa 22 dile kolay benden 1 yılda toplanamaz o sayi🧿🧿 ben gercekten cok sasirdim hic olmazsa 2 tane kalmaliy
Bana da canim yaa 22 dile kolay benden 1 yılda toplanamaz o sayi🧿🧿 ben gercekten cok sasirdim hic olmazsa 2 tane kalmaliydi🤷‍♀️
Bakalim bu ikinci tedaviyle olanlarin kalitesini arttirabilirim umarim umudumu kaybetmiyorum daha yolun basindayim 24 yas 2 senelik evlilik sonucta🤷🏻‍♀️😄

Doktor bana da ayni şeyleri söyledi canım. Sayı artmaz kaliteyi artıralım dedi. Bana ar sütü değil pahalı vitaminler verdi. Toplam 4 ay vitamin kullanmış olucam ve vitaminlere total 2500 TL verdim.
Ben de arı sütünün yanında promotil women kullanıyorum, 2. Ayım bu ay, evet pahalı vitaminler ,600’dü kutusu.. gerçek arı sütü de ucuz değil, inşallah işe yaramıştır, haftaya bugünler görücem 😀

Canım bence mutlaka başka doktorlarla git ön görüşme yap. Ayrıca bu bahsettiği ek hizmetler için senden bir tup bebek parası daha isteyebilir gibi geldi bana
Sisli memorildanda randevu alip gorusmeye gitmeyi dusunuyorum yarin icime sinmezse yine doktoruma devam ederim tabii ama baska doktorlarada danismakta fayda var diye dusunuyorum 🤷🏻‍♀️ Tup bebek kocuna bi tedavi parasi vermeye hic niyetim yok vallahi ben kendime kocluk yaparim😂

Bu catlatma iğnesi olayı benim de kafamı çok meşgul etti canım. Keske o an operasyon iptal edilseydi, bence çok önemli o iğne olayı. Ben devlette oldum, benim opu günü 5 kişi opu olduk, hepimize yarım saat aralıklarla iğne saati vermişler ve defalarca saatini sordular ve saat sırasına göre işleme alındık. Umalım ki saatten sıkıntı çıkmış olsun
Evet doktorda boyle buyuk bi hata varken tamamen senden kaynakli bi problem yumurtalarin kotu diyemiyorum ama kotuymus gibionlem alarak ilerlemek zorundayim bir hekim olarak varsayimlarla hareket edemem dedi

Ben de arı sütünün yanında promotil women kullanıyorum, 2. Ayım bu ay, evet pahalı vitaminler ,600’dü kutusu.. gerçek arı sütü de ucuz değil, inşallah işe yaramıştır, haftaya bugünler görücem 😀
Ay bizi de bilgilendir canım, inşallah ise yaratmıştır bol bol yumurtan olur 😊 😘

Evet doktorda boyle buyuk bi hata varken tamamen senden kaynakli bi problem yumurtalarin kotu diyemiyorum ama kotuymus gibionlem alarak ilerlemek zorundayim bir hekim olarak varsayimlarla hareket edemem dedi
Hakkında hayırlısı olsun canım, mutlaka başka kişilerden görüş al, git görüş doktorlarla. İst çok iyi yerler var gerçekten, insan demedikçe yoruluyor. Hem yaisn genç hem bu işe yeni başlamışsın, bu yüzden farklı doktorlardan görüş alarak git tabii. Hayırlısı olsun canjm 😘

Hakkında hayırlısı olsun canım, mutlaka başka kişilerden görüş al, git görüş doktorlarla. İst çok iyi yerler var gerçekten, insan demedikçe yoruluyor. Hem yaisn genç hem bu işe yeni başlamışsın, bu yüzden farklı doktorlardan görüş alarak git tabii. Hayırlısı olsun canjm 😘
Amiinn hepimizin hakkinda hayirlisi olsun bir gun bu blogda hepimiz cocuklarimiza kavusma haberimizi verecegiz inaniyoruum rabbim kucagimizi bos birakmasin 🥰🥰🥰

🤣 🤣 Bende küçükken 3 çocuk isterdim, tup bebek o kadar yordu ki aklımın ucundan bile geçmiyor şimdi. İkiz olursa şimdi yorulursun ama sonra da pek keyifli olur 😊 hayırlısı olsun hakkında canım. Yeni opu ne zaman olucak, adetınle başlayacak misin yoksa beklenecek mi canım
Yenii adetle başlarız dedi ama bir bakacak canim ultrasonla uygunsa toplayacak...

Aslında bende cocuk bakacak sabir pek te.kalmadi gibi geliyor ama Allah sabrını verir sanirim canim...Tup bebek o kadar yoruyor ki insani olsun da bakariz🤭🤭

Ayyyy genceciksin canim benim sakin umudunu yitirme tabi..bak rezervin de gercektrn sahane🧿🧿 masallah ben cok umutluyum senden...merkezi degistir diyecegim ama tabi karar vermek te zor iyi düşünmeli...
Bakalim bu ikinci tedaviyle olanlarin kalitesini arttirabilirim umarim umudumu kaybetmiyorum daha yolun basindayim 24 yas 2 senelik evlilik sonucta🤷🏻‍♀️😄

Ayyyy genceciksin canim benim sakin umudunu yitirme tabi..bak rezervin de gercektrn sahane🧿🧿 masallah ben cok umutluyum senden...merkezi degistir diyecegim ama tabi karar vermek te zor iyi düşünmeli...
Yaa icimi pozitif enerjiyle doldurdunuzz🥳🥳😍😍 Yarin sisli memorialdan da bi randevu alicam insaallah gorusmekten zarar gelmez 😌

Back
X