• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Hayirli olsun tedaviniz. Yasimizda sorunumuzda ayni, insallah bu sefer saglikli, pozitif sonuclar alirsiniz🙏🏻 Guzel haberler paylasiriz burda.
Amin canım inşallah güzel haberler paylaşmak nasip olsun hepimize. Sizlerin ne aşamada hakim değilim çok fazla ama güzel sonuçlar alanlar varsa hepsini tebrik ederim. Süreci devam edenlere de kolaylıklar ve hayırlı sonuçlar almalarını dilerim🤗

19.gün e öncekide 18.günde yapmıştı bazı yerler adet bitiminden 1-2gün sonra yapıyo burası böyle ama 22.güne kadar yapılabiliyormuş
Anladim canim saol, dusunme payim cok yani😂
Bi gonlum hic yaptirmak istemio cunku basindan beri gerek yok diodu, bi gonlumde ikidir yaptir diyerek avantajlarini anlatinca yaptir dio bilemedim🤷🏻‍♀️😂

Anladim canim saol, dusunme payim cok yani😂
Bi gonlum hic yaptirmak istemio cunku basindan beri gerek yok diodu, bi gonlumde ikidir yaptir diyerek avantajlarini anlatinca yaptir dio bilemedim🤷🏻‍♀️😂
Yaptırsan sonrasında keşken olmaz canım. Yaptırmadığın takdirde acaba yaptırsam mıydım dersin. Daha emin yol alırsınız

Sayfada çok fazla gördüğüm için sormak istedim histereskopi neden, bir de yumurta toplama sonrası sanırım. Ciddi bir şüphe yoksa yapılmalı mı ki ya da hiç tedaviye başlamadan yapılması daha iyi değil mi ?
Neden, tedaviye başlayınca yapıldığında zararı mı oluyormuş? Benim düşük sebepli kürtaj olmam gerekti, doktorum rahimde bir yapışıklığa yol açmadığına emin olmak istiyor. Ama hşstereskopi bildiğim kadarıyla embriyonun tutunmasını da destekleyici bir işlem olabiliyor, bazı doktorlar bu sebeple yapıyor sanırım.

Neden, tedaviye başlayınca yapıldığında zararı mı oluyormuş? Benim düşük sebepli kürtaj olmam gerekti, doktorum rahimde bir yapışıklığa yol açmadığına emin olmak istiyor. Ama hşstereskopi bildiğim kadarıyla embriyonun tutunmasını da destekleyici bir işlem olabiliyor, bazı doktorlar bu sebeple yapıyor sanırım.
Yok canım bende bilmiyorum dedim acaba faydalı mı ondan mı merak ettim. Kısırlık nedeni araştırılırken ya da tekrarlayan düşüklerde şüphelenilen durumlar olunca ayrıntılı tetkik için yapılıyor diye bildiğim için ondan dedim neden tedavi esnasında yapılıyor diye. Benimde kürtaj oldu doktorum sulu ultrason diye bir şey yaptı sadece yapışıklık var mı diye ama histereskopi ayrıntılı olduğu için bence daha iyi. Tedavi arası olmasının ayrı faydası mı var bilmediğim için merak ettim.

Yok canım bende bilmiyorum dedim acaba faydalı mı ondan mı merak ettim. Kısırlık nedeni araştırılırken ya da tekrarlayan düşüklerde şüphelenilen durumlar olunca ayrıntılı tetkik için yapılıyor diye bildiğim için ondan dedim neden tedavi esnasında yapılıyor diye. Benimde kürtaj oldu doktorum sulu ultrason diye bir şey yaptı sadece yapışıklık var mı diye ama histereskopi ayrıntılı olduğu için bence daha iyi. Tedavi arası olmasının ayrı faydası mı var bilmediğim için merak ettim.
Anladım canım. Dondurulmuş transferde sanırım özellikle çizik atıp tutunma olasılığını arttırmak için yapıyolar. Bana rahim filmi vs. hiçbişi yapmadılar, ama muayene eden bütün doktorlar rahmim iyi görünüyor dedi 🤷🏻‍♀️

Amiiin canım. Sanki şişede sıvı kalıyor hepsini çekemiyorum bir tane denedim dün başladık. Bugün daha sakin deneyeceğim bakalım. Doz ayarlaması yapmam gerekiyor bir şey yok ama geriliyorum 😬 33 yaşındayım ilk tedavide 31 dim amh 0.28 gibiydi sonra bakmadım bir daha değere . Zaten tesadüf eseri öğrendim daha önce bebek olmuyor diye gittim hiç bir şey yok diyip yolladılar. Eşimde biraz hız sorunu vardı o da engel sayılmaz dedi doktorlar vs. Neyse oysa yumurta rezervim baya azmış. İzmir de başladım tedavime ilk tedavimin olduğu yerde Tavmergen de.
Canım önemli olan kaliteli 1 yumurta olsun yeter inşallah bebeğini kucağına alırsın

Anladım canım. Dondurulmuş transferde sanırım özellikle çizik atıp tutunma olasılığını arttırmak için yapıyolar. Bana rahim filmi vs. hiçbişi yapmadılar, ama muayene eden bütün doktorlar rahmim iyi görünüyor dedi 🤷🏻‍♀️
Normal muayenede kalınlık kist oluşumunun bazıları filan anlaşılıyor ama yapışıklık anlaşılmıyor sanırım. Bana çok önce rahim filmi yapılmıştı apandisit ameliyatı geçirdiğim için tüplerin kapalı olmasından şüphe duymuştu gittiğim doktor, temiz çıkmıştı bir de şimdi işte bu sulu olandan çekildi diğerlerini pek bilmiyorum. Transferin ne zaman gerçekleşecek bu durumda bir kaç ay beklemen gerekir mi ?

Canım önemli olan kaliteli 1 yumurta olsun yeter inşallah bebeğini kucağına alırsın
Ah işte insanın yüreği ağzında oluyor az olunca. Geçen sefer 8 yumurta toplandı sadece 1 tanesi döllendi transfer olup bitene kadar ne çektim bir şey çıkacak diye. Embriyolog arayıp gün vermişti korka korka ya bir şey olursa dedim baya güldü hatta merak etme filan diye 😅 Neyse o bir tane tutundu ama bölünmüş rahmimde tek yumurta ikizi olduğu için çok riskli denildi ve yaşamadı nihayetinde 😔 Şimdide çok az yumurta gördü doktor tabii sorun bu zaten başladık ama inşallah gelişirler. Rabbim sağlıkla nasip etsin herkese. Evlat sahibi olmak anladım ki çok uzun ve zorlu bir süreç bitti diyemiyorsun.

Normal muayenede kalınlık kist oluşumunun bazıları filan anlaşılıyor ama yapışıklık anlaşılmıyor sanırım. Bana çok önce rahim filmi yapılmıştı apandisit ameliyatı geçirdiğim için tüplerin kapalı olmasından şüphe duymuştu gittiğim doktor, temiz çıkmıştı bir de şimdi işte bu sulu olandan çekildi diğerlerini pek bilmiyorum. Transferin ne zaman gerçekleşecek bu durumda bir kaç ay beklemen gerekir mi ?
Ben de rahim filmi istememelerini anlayabilmiş diilim ama tüp bebeğe başlamadan önce 4 doktorla görüştüm, hiçbiri de istemedi. İlk hamileliğim doğaldı, onun için muhtemelen tüplerde vs. Sorun olmadığını biliyorlar, düşük olduğu için daha çok gene odaklandılar. Bir aksilik çıkmazsa transferim Nisan ortası yapılacak, bugün embriyoların 5. Günüydü 😍 bi aşamayı atlattık bakalım, diğerlerine hayırlısıyla

Back
X