• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Yaa benim doktorum ne tedavi öncesi be sırasında hiç e2 bakmadı.. ben sadece ilaçlara başlamak için LH baktırdım, o kadar..yani o kadar önemli olmayabilir, benim de amh düşüklüğü ve rezerv azlığı ya, çok önemli olsa bütün doktorlar bakardı bence, sıkmayın canınızı
Çok teşekkür ederim canım. Aradılar aynen devam dediler ilaçlara ayın üçüne kadar bir daha tahlilde istemediler. Heralde sorun olsaydı en azından dozunu arttır filan derlerdi. Olağan akışında gibi konuştu. Tahlillere bile bakmayacağım her şeyi okumayacağım dedim ama dayanamadım yine 😬

Slm rabbim herkesin duasını kabul etsin kucağını boş koymasın 19. Şubatta transfer yapıldı 5.gün emriyosu 3 mart test tarihim ama dayanamayıp 7. Gün kantesti yaptırdım negatif çıktı böyke olup pozitif sonuç alan var mı ?
Merhaba, bence erken test yaptırıp boşuna moralinizi bozmayın. Beklemek zor biliyorum ama burada bir arkadaş neden erken testte çıkmayacağını bilimsel verilerle açıklamıştı. Bir çok kişi de normal test günü pozitifi görüyor. Güzel haberler alırsınız siz de inşallah, az kalmış zaten test gününze

Slm rabbim herkesin duasını kabul etsin kucağını boş koymasın 19. Şubatta transfer yapıldı 5.gün emriyosu 3 mart test tarihim ama dayanamayıp 7. Gün kantesti yaptırdım negatif çıktı böyke olup pozitif sonuç alan var mı ?
amin inşallah dualarımız kabul olsun.
test için çok erken canım bende 6. gün yapıp negatif görmüştüm 8. gün de kanda 15 çıkmıştı çok düşük yani sen kendine dikkat etmeye ve test gününü beklemeye devam et bazen daha geç tutunuyor embiriyo herkesinde aynı olmuyor

Çok teşekkür ederim canım. Aradılar aynen devam dediler ilaçlara ayın üçüne kadar bir daha tahlilde istemediler. Heralde sorun olsaydı en azından dozunu arttır filan derlerdi. Olağan akışında gibi konuştu. Tahlillere bile bakmayacağım her şeyi okumayacağım dedim ama dayanamadım yine 😬
pozitif olmaya çalış inşallah güzel sonuçlar alacaksın

Dozların iyiymiş zaten canım. Endişe etme, güzel olacak inşallah ❤️

Merhaba, bence erken test yaptırıp boşuna moralinizi bozmayın. Beklemek zor biliyorum ama burada bir arkadaş neden erken testte çıkmayacağını bilimsel verilerle açıklamıştı. Bir çok kişi de normal test günü pozitifi görüyor. Güzel haberler alırsınız siz de inşallah, az kalmış zaten test gününze
Çok tşk ederim 😍

amin inşallah dualarımız kabul olsun.
test için çok erken canım bende 6. gün yapıp negatif görmüştüm 8. gün de kanda 15 çıkmıştı çok düşük yani sen kendine dikkat etmeye ve test gününü beklemeye devam et bazen daha geç tutunuyor embiriyo herkesinde aynı olmuyor
İçime su serptin tşk ederim

tedaviden önce covid aşısı yaptıran yada yaptıracak olan varmı benim 16martta histereskopim var nisanda transfer olacak aşı olursam transfer için 2ay bekliyormuş doktorum kararsız kaldım ben öğretmenim aşı önceliği söz konusu neyapsam bilmiyorum 😕

tedaviden önce covid aşısı yaptıran yada yaptıracak olan varmı benim 16martta histereskopim var nisanda transfer olacak aşı olursam transfer için 2ay bekliyormuş doktorum kararsız kaldım ben öğretmenim aşı önceliği söz konusu neyapsam bilmiyorum 😕
Ben de ogretmenim canim asi olmayacağım ben karar verdim..ne olur ne olmaz riske atmak istemiyorum hic..

Biz kovid olduk, aşı hakkımız yok maalesef. Ama sanırım ben de beklerdim hakkım olsa

bende beklemek istemiyorum o yüzden aşı olmak istemiyorum ama hamile kalırsak da olamıycaz bilemedim bide okul zorunlu tutarmı acaba
Ben tedaviye başlarken aşıyı beklesem mi diye çok düşündüm. Sonra dedim ne olacağı belli değil aşı ne zaman gelecek ne etkisi olacak verimli mi beklemeye değecek mi, olmazsam eğer hamile kalırsam hasta olursam ne olacak herkes olursa onlar etkilenmez ama ya hastalığı taşırlarsa ben ne yapacağım gibi sorular ben de tedaviye başlama kararına vardım. İçimde bir yerde hala korku var. Çalışmaya komple dönülürse ne yaparım kendimi nasıl korurum filan kafam bir milyon. Nasıl bir döneme geldiysek 😞

Günaydın kızlar nasılsınız ? Benim bir sorum olacak yine 🙄 cedrodite vurdum sabah. Çok canım yandı. Vurulduğum göbek bölgem bariz şişti. Normal mi bu durum acaba fikri olan var mı

Günaydın kızlar nasılsınız ? Benim bir sorum olacak yine 🙄 cedrodite vurdum sabah. Çok canım yandı. Vurulduğum göbek bölgem bariz şişti. Normal mi bu durum acaba fikri olan var mı
Bu sagli sollu vurulan igneydi demi. Normal, cok fazla yanmisti benimde. Buz koymak iyi geliyo dene istersen

Back
X