- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Baslamaz mi, cok az kaldi insallah sonuda guzel olurçok güzel maşallah heycanlı süreç başladı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baslamaz mi, cok az kaldi insallah sonuda guzel olurçok güzel maşallah heycanlı süreç başladı :)
amin inşallahBaslamaz mi, cok az kaldi insallah sonuda guzel olur![]()
Hayirlisi canim...Ben de cuma günü test yaptirdkm e2 normal cikti...cumartesi günü Ankaradayım...sobra transferKizlar dun adet oldum az once ciktim muaneden, kan istedi E2ye bakilcak. Sonuca gore transfer hazirligina baslicaz insallah. Eger iyi cikarsa 2 haftaya transfer olmus olucaksin dedi doktor, insallah hayirlisiyla baslariz
Hayirli olsun seninde :)Hayirlisi canim...Ben de cuma günü test yaptirdkm e2 normal cikti...cumartesi günü Ankaradayım...sobra transfer![]()
Çok güzel maşallah inşallah Rabbim tamamına erdirsin güzel haberlerini bekliyorum canım ikinizide takipteyimHayirlisi canim...Ben de cuma günü test yaptirdkm e2 normal cikti...cumartesi günü Ankaradayım...sobra transfer![]()
Canim senin embriyon 7 hücreli idi degil mi ? Benim bugün 3.gün biri 7 biri 8 hücreli embriyom donduruldu. Şuan en çok senin pozitif olman bana umut veriyor benim de erkek infertilitesi.Çok güzel maşallah inşallah Rabbim tamamına erdirsin güzel haberlerini bekliyorum canım ikinizide takipteyim![]()
![]()
evet 7 hücreliydi mucizem çok şükür rabbim ol deyince neler oluyor pozitif düşün hiç stres yapma rabbim tamamına erdirsin inşallah bir ömür ayırmasın sendenCanim senin embriyon 7 hücreli idi degil mi ? Benim bugün 3.gün biri 7 biri 8 hücreli embriyom donduruldu. Şuan en çok senin pozitif olman bana umut veriyor benim de erkek infertilitesi.
Inşaallah canim insaallah Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah. Sende hayrlisyls sagliklica kucağına alırsın inşaallah bebeğinievet 7 hücreliydi mucizem çok şükür rabbim ol deyince neler oluyor pozitif düşün hiç stres yapma rabbim tamamına erdirsin inşallah bir ömür ayırmasın senden
amin Allah razı olsun canımInşaallah canim insaallah Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah. Sende hayrlisyls sagliklica kucağına alırsın inşaallah bebeğini
merhaba başladınız mı tedaviyeHayirlisi canim...Ben de cuma günü test yaptirdkm e2 normal cikti...cumartesi günü Ankaradayım...sobra transfer![]()
Cumartesi günü kontrole gidiyorum insallah cnm.merhaba başladınız mı tedaviye
Ne yaptun canimKizlar dun adet oldum az once ciktim muaneden, kan istedi E2ye bakilcak. Sonuca gore transfer hazirligina baslicaz insallah. Eger iyi cikarsa 2 haftaya transfer olmus olucaksin dedi doktor, insallah hayirlisiyla baslariz
Pazartesiyi bekliyorum ilaci kullanmaya devam :)Ne yaptun canim
Ayy hayirlisi bizim icinPazartesiyi bekliyorum ilaci kullanmaya devam :)
Sen naptin
InsallahAyy hayirlisi bizim icin
Ben de cumartesi kontrole gidiyorum insallah...
Sonra ne zaman çağırırsan ne yapar bilmiyorum..
Insallah her sey yolundadır..
2 tane embriyom var insallah birinden biri tutunur saglikla...olmazsa bu defteri kapatacağım son denemem...maddi olarak param da kalmadi manevi olarak ta artik kaldıramıyorum ayrica en son kontrolde 1 yumurta gördü o da tükenmiş yani...her yönden son deneme degisik duygulardayim korku heyecan...bir de hep negatif sonuc aldim ya ne bileyim bir degisik iste![]()
sakın stres yapma biliyorsun tedavide sakinliğini korumak bolca dinlenmek ve her gün muz yemek önemli :)burada benim hikayemden umutlanan bir arkadaş vardı bir kaç ayda sadece bir yumurtası olusuyormuş benim hikayem ona umut vermiş ve şimdi onun mucizeside ona sıkıca tutunmuş maşallah :) çok sevindim ve sadece tevekkül etmek gerek stres gerçekten çok zararlı ben oğlumu 15 gün anneme göndermiştim onun yemek vs düşünmemek için yada tlf pc de çok kalmasın diye düşünmemek için ve sadece netfilixden dizi film izleyip yemek yedim ve sizlerle msj laştım senin hayatın nasıl bilmiyorum ama elinden geldiğince konforlu geçirmeni tavsiye ederim heleki son şansım diyorsun kafanı çok takma bi işmiş gibi düşün rutin hayatına dahil et onuda rabbimde inşallah koşarak sana gelmesini nasip etsin canımAyy hayirlisi bizim icin
Ben de cumartesi kontrole gidiyorum insallah...
Sonra ne zaman çağırırsan ne yapar bilmiyorum..
Insallah her sey yolundadır..
2 tane embriyom var insallah birinden biri tutunur saglikla...olmazsa bu defteri kapatacağım son denemem...maddi olarak param da kalmadi manevi olarak ta artik kaldıramıyorum ayrica en son kontrolde 1 yumurta gördü o da tükenmiş yani...her yönden son deneme degisik duygulardayim korku heyecan...bir de hep negatif sonuc aldim ya ne bileyim bir degisik iste![]()
senin içinde aynı şekilde :) stres yapma inşallah güzel haberlerinizi alırım sabırsızlıkla bekliyorumInsallah
Cift transfer demi senin. Her ay gozunun onunde azaldi resmen senin yumurtalar, bu kadar hızlı mi azaliyomus.
Neyse bu korkular bizim kavuscagimiz gullerin dikeni diyorum ben, insallah olucak güzel düşün
Allahim emeklerimizi mukafatlandirsin insallah, her bi ugrasanin isteyenin
Biliorum o kizi gormustum sana soru sorunca, cok sevindim masallahsakın stres yapma biliyorsun tedavide sakinliğini korumak bolca dinlenmek ve her gün muz yemek önemli :)burada benim hikayemden umutlanan bir arkadaş vardı bir kaç ayda sadece bir yumurtası olusuyormuş benim hikayem ona umut vermiş ve şimdi onun mucizeside ona sıkıca tutunmuş maşallah :) çok sevindim ve sadece tevekkül etmek gerek stres gerçekten çok zararlı ben oğlumu 15 gün anneme göndermiştim onun yemek vs düşünmemek için yada tlf pc de çok kalmasın diye düşünmemek için ve sadece netfilixden dizi film izleyip yemek yedim ve sizlerle msj laştım senin hayatın nasıl bilmiyorum ama elinden geldiğince konforlu geçirmeni tavsiye ederim heleki son şansım diyorsun kafanı çok takma bi işmiş gibi düşün rutin hayatına dahil et onuda rabbimde inşallah koşarak sana gelmesini nasip etsin canım
senin içinde aynı şekilde :) stres yapma inşallah güzel haberlerinizi alırım sabırsızlıkla bekliyorum
Protein ağırlıklı beslen demişlerdi bende transfere giderken bir muz yedim yanımada muz ve süt aldım transferden çıkıncada muz ve süt içtim sonra her sabah bir yerli muz yedim hem büyük te olmuyor bunuda transferi tutan birinden duymuştum hem bulantımada iyi geldi sabahları muz ceviz süt yiyorum sonra acıkınca kahvaltı yapıyorumBiliorum o kizi gormustum sana soru sorunca, cok sevindim masallahdarisi bize olsunn aminn
:)
Hergun muzu bilmiodum, aklimda olsun.
Insallah canim bnde film kitap vs. Dusunuyorum bol bol. Nasi olsa evdeyim bi sekilde vakit geciricez artik
Avakado yerim diodum bnde. Muzu bu ara sık yedim yanlislikla dogru bisi yapmisimProtein ağırlıklı beslen demişlerdi bende transfere giderken bir muz yedim yanımada muz ve süt aldım transferden çıkıncada muz ve süt içtim sonra her sabah bir yerli muz yedim hem büyük te olmuyor bunuda transferi tutan birinden duymuştum hem bulantımada iyi geldi sabahları muz ceviz süt yiyorum sonra acıkınca kahvaltı yapıyorum
Ewet avakadoda iyi çok şükür 10 oldum bana geçmiyor :) şimdi cinsiyet merakındayımAvakado yerim diodum bnde. Muzu bu ara sık yedim yanlislikla dogru bisi yapmisim
Bende hergun yemeye dikkat edeyim, cok iyi yapmissin. Saol canim. Tuttuktan sonra haftalar hizli ilerliyo sanki 10 olmussun bile
Allahım kucağına da almayı nasip etsin insallah