Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün transfer oldum şuan herşey yolunda gibiMrb ben de Şubatta başlıcam, durumunuz nedir, başladınız mı
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımızı hayırlısı ile boş bırakmasın inşallahTransferiniz hayırlı olsun kaç embriyo transfer oldunuz ben de gyno life da denedim 2 kimyasal bir negatif sonuç maalesef![]()
İnşallahRabbim hayır ile sonuçlandırsıınn güzel haberlerinizi alalım inşallah, benim de son iki embriyo için hazırlık başladı bu ayın 20’si gibi transfer olacak inşallah
Bende 26 yaşındayım sıfır yumurta üretimi nedeniyle bu yola başvurdukAmin aminözel değilse kaç yaşındasınuz ben 30 yaşındayım erken menapoz düşük amh yarım rahim gibi problemler bizi bu yola çıkardı
Bütün bu sorularla ben 5 yılımı harcadım yaptırmadım her geçen zaman fiyat artıyor ve yaş ilerliyor ablacım bende transfer oldum daha sonuç belli değil pozitif olur olmaz bilmiyorum nasip ama denemiş oldum ücretler ben gidiş geliş otel yeme içme hastane toplam 150.000 civarı harcadım ama tabi biz bir hafta kaldık isteyen şu şekilde yapabiliyor ilk erkek gidiyor sperm veriyor geliyor 1 günlük bir işlem sen 5 gün sonra gidip transfer oluyorsun transferden bir gün önce gidip güzelce dinlenmeninöneririm ağrılı bir işlem değil ama zihnen de bedenen de dinlenmek gerekir tüp bebek yaptık demişsiniz tüp bebek gibi düşünebilirsiniz işlem sonrası 1 saat kalkmıyorsunuz sonrada dinleniyorsunuz bir iki gün dikkat ediyorsunuz o neden ile işlem sonrası bir gece daha en azından kalmanız çok iyi olur bu transfer sürecine tek giderek ücret düşünebilirsiniz uçak yeme içme vs ama bence bu süreçte eşinizin yanında olması manen çok büyük destekbiz 13 yıllık evliyiz bende kist var 43 yaşındayım eşimde sorun yok çok nadir adet görüyorum 3 defa tüp bebek yaptırdık olmadı yumurtalarım kalitesiz yok gibi bişiy kıbrısta yumurta dönasyonu yaptırmak istiyoruz ücreti gidişi gelişi olanı olmayanı bilgi verebilir misiniz hiç uçağa da binmedik ankarada yaşıyoruz. yapıpta mutlu olan oldu mu uçak bileti ne kadar, kaç gün sürüyor aklımızda bir sürü soru var yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba yumurta donasyonunu nasil sectiniz?Daha dogrusu size secenek veriyorlar mi yoksa kendilerimi karar veriyorlar?Bütün bu sorularla ben 5 yılımı harcadım yaptırmadım her geçen zaman fiyat artıyor ve yaş ilerliyor ablacım bende transfer oldum daha sonuç belli değil pozitif olur olmaz bilmiyorum nasip ama denemiş oldum ücretler ben gidiş geliş otel yeme içme hastane toplam 150.000 civarı harcadım ama tabi biz bir hafta kaldık isteyen şu şekilde yapabiliyor ilk erkek gidiyor sperm veriyor geliyor 1 günlük bir işlem sen 5 gün sonra gidip transfer oluyorsun transferden bir gün önce gidip güzelce dinlenmeninöneririm ağrılı bir işlem değil ama zihnen de bedenen de dinlenmek gerekir tüp bebek yaptık demişsiniz tüp bebek gibi düşünebilirsiniz işlem sonrası 1 saat kalkmıyorsunuz sonrada dinleniyorsunuz bir iki gün dikkat ediyorsunuz o neden ile işlem sonrası bir gece daha en azından kalmanız çok iyi olur bu transfer sürecine tek giderek ücret düşünebilirsiniz uçak yeme içme vs ama bence bu süreçte eşinizin yanında olması manen çok büyük destek
peki burdaki doktorlardan siz gidin dönasyon yapabilirsiniz olur ya da olmaz diye bir rapor filan mı aldınızMerhaba yumurta donasyonunu nasil sectiniz?Daha dogrusu size secenek veriyorlar mi yoksa kendilerimi karar veriyorlar?
Ben doğuşta oldum benim hastanem bir form gönderdi anne adayının özelliklerini seçmesi için oradan bana uygun olanları yazdım işaretledim dönorü buna göre seçeceklerini ilettiler bizler tabiki donör hakkında bilgi sahibi değiliz gizli kalmaktadırMerhaba yumurta donasyonunu nasil sectiniz?Daha dogrusu size secenek veriyorlar mi yoksa kendilerimi karar veriyorlar?
Hayır Türkiye de yasal değil o yüzden doktorlar bu konuda çok yorum yapamıyor ben 14 yaşında endokrin bölümüne regli olmadığım için tedaviye başladım o zamanlar bile anne olmak için tek çözümün bu olduğunu söylemişlerdi ancak yukarıda da belirttiğim gibi 5 yıldır evliyim ve sürekli gerek maddi gerek manevi nedenlerden erteledim Ancak yakın zamanda 5-6 ay gibi bir sürede ben tüp bebek doktoruna muaneye girmiştim kendisi eğer anne olmayı düşünüyorsam bu süreci hızlandırmamın benim için iyi olacağını söyledi birazda onun sayesinde hızlandırdık şuanda da sabırsızlıkla test gününü bekliyorum aşırı merak ettiğim için iki gündür test yapıyorum negatif çıkıyor henüz 7 sinde transfer oldum ve 4. Günüm biliyorum ki şuan negatif çıkması çok normal o yüzden canımı sıkmıyorum 20 sinde kan vereceğim yine bu süreçte ara ara test yaparım ben dayanamampeki burdaki doktorlardan siz gidin dönasyon yapabilirsiniz olur ya da olmaz diye bir rapor filan mı aldınız
siz normal tüp bebek mi yaptınız kardeş yoksa yumurta nakli mi inşallah Allah size güzel bir evlat verir pozitif sonuç görürsünüzHayır Türkiye de yasal değil o yüzden doktorlar bu konuda çok yorum yapamıyor ben 14 yaşında endokrin bölümüne regli olmadığım için tedaviye başladım o zamanlar bile anne olmak için tek çözümün bu olduğunu söylemişlerdi ancak yukarıda da belirttiğim gibi 5 yıldır evliyim ve sürekli gerek maddi gerek manevi nedenlerden erteledim Ancak yakın zamanda 5-6 ay gibi bir sürede ben tüp bebek doktoruna muaneye girmiştim kendisi eğer anne olmayı düşünüyorsam bu süreci hızlandırmamın benim için iyi olacağını söyledi birazda onun sayesinde hızlandırdık şuanda da sabırsızlıkla test gününü bekliyorum aşırı merak ettiğim için iki gündür test yapıyorum negatif çıkıyor henüz 7 sinde transfer oldum ve 4. Günüm biliyorum ki şuan negatif çıkması çok normal o yüzden canımı sıkmıyorum 20 sinde kan vereceğim yine bu süreçte ara ara test yaparım ben dayanamam![]()
Allah razı olsunsiz normal tüp bebek mi yaptınız kardeş yoksa yumurta nakli mi inşallah Allah size güzel bir evlat verir pozitif sonuç görürsünüz
pek bilgimiz yok son çaremiz bu kaldı nasıl oluyor ne oluyor bilgimiz yok olur diye umarak ya nasip diyip bişiyler yapacağız İnşallah bakalımMerhaba yumurta donasyonunu nasil sectiniz?Daha dogrusu size secenek veriyorlar mi yoksa kendilerimi karar veriyorlar?