Ocak yumurta donasyonu

Allah razı olsun 🤲🏻 ben yumurta donasyonu yaptırdım Kıbrıs doğuş hastanesinde Türkiye’de de tüp bebek doktoruna muaneye gidiyordum transfere gitmeden önceki kontrollerde
yeni mi yaptırdınız kardeş hangi şehirden gittiniz toplam mesela gidiş geliş konaklama ilaçlar kaç tl tuttu aşağı yukarı. bir de yumurta verecek kişiyi siz mi seçtiniz türk müydü

pek bilgimiz yok son çaremiz bu kaldı nasıl oluyor ne oluyor bilgimiz yok olur diye umarak ya nasip diyip bişiyler yapacağız İnşallah bakalım
Selime hanım benimde henüz sonucum belli olmadı bu yüzden net olarak hastane önermem uygun olmaz belki ama 5 yıllık evliliğimde sürekli doğuş hastanesinde hasta ilişkilerimde ezgi hanım ne sorsam memnuniyet ile yardımcı oldu transfer yaptırmıyorsunuz size cevap veremem demedi çoğu hastane uğraşmazken ezgi hanım sürekli hızlı dönüşler yaptı o yüzden güvenimi kazandı açıkcası siz karar verdikten sonra rabbim yolunuzu açıyor bende hiç beklemediğim şekilde parayı ayarladım mucize gibi oldu açıkçası paranın ayarlanması ile eşimin sperm vermeye gitmesi arasında 12-15 gün falan var öyle hızlı bir şekilde koordine olundu benim bugün 5. Günüm henüz testim pozitif çıkmadı ama nasip bakalım bekliyoruz 12. Günde kanda belli olur deniliyor bu neden ile canımı sıkmadan gerekli tedaviye devam ediyorum 🥰

Toplam neredeyse 150 bin harcadık biz transfer ve 1 yıllık embriyon dondurma ücreti 5000 Euro biz dondurma yapmadık 4500 Euro verdik uçaklar indirimli saatleri yakaladık gidiş geliş 6500 tl verdik otel de 10.000 tl 8 gece kaldık ama bu süreyi kısaltabilirsiniz ilaçların çoğunu devlet burada karşılıyor ancak hormon ilaçları oldukça zor temin ediliyor

Selime hanım benimde henüz sonucum belli olmadı bu yüzden net olarak hastane önermem uygun olmaz belki ama 5 yıllık evliliğimde sürekli doğuş hastanesinde hasta ilişkilerimde ezgi hanım ne sorsam memnuniyet ile yardımcı oldu transfer yaptırmıyorsunuz size cevap veremem demedi çoğu hastane uğraşmazken ezgi hanım sürekli hızlı dönüşler yaptı o yüzden güvenimi kazandı açıkcası siz karar verdikten sonra rabbim yolunuzu açıyor bende hiç beklemediğim şekilde parayı ayarladım mucize gibi oldu açıkçası paranın ayarlanması ile eşimin sperm vermeye gitmesi arasında 12-15 gün falan var öyle hızlı bir şekilde koordine olundu benim bugün 5. Günüm henüz testim pozitif çıkmadı ama nasip bakalım bekliyoruz 12. Günde kanda belli olur deniliyor bu neden ile canımı sıkmadan gerekli tedaviye devam ediyorum 🥰
inşallah pozitif çıkar

ya çirkin yaşlı bir yabancı uyruklu kadının yumurtasını verirlerse bize resim göstereceğiz kişiyi siz seçeceksiniz demişlerdi telefonda
Açıkçası ben bu konuda güvenmeyi seçtim bize böyle bir seçenek sunulmadı sunulsa da kabul etmezdim çünkü rabbim nasip eder bebeklerim olursa kasının resmi asla gözümün önünden gitmezdi birde donörü bizim yani annenin özelliklerine göre seçiyorlar bir form dolduruyoruz ona uygun olmasına özen gösteriyorlar bende buna inanarak güvenerek çok sorgulamadım

Ben doğuşta oldum benim hastanem bir form gönderdi anne adayının özelliklerini seçmesi için oradan bana uygun olanları yazdım işaretledim dönorü buna göre seçeceklerini ilettiler bizler tabiki donör hakkında bilgi sahibi değiliz gizli kalmaktadır
Selam , öncelikle insallah olumlu olur.dönür secimin de siz özellikleri soylediniz fakat size opsiyon verdiler mi birden fazla?-Secilen dönürün özellikleri belirtildi mi? egitimi,yasi,dogum yapmis mi vs gibi,özellikleri?

Selam , öncelikle insallah olumlu olur.dönür secimin de siz özellikleri soylediniz fakat size opsiyon verdiler mi birden fazla?-Secilen dönürün özellikleri belirtildi mi? egitimi,yasi,dogum yapmis mi vs gibi,özellikleri?
Hayır sunulmadı belkide hızlı geliştiği için sunulmamıştır her hastanede böyle midir bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

ya çirkin yaşlı bir yabancı uyruklu kadının yumurtasını verirlerse bize resim göstereceğiz kişiyi siz seçeceksiniz demişlerdi telefonda
Yaşlı birinin yumurtası nasıl oluyo hanimefendi.Mesela kaç yaşında 60 mi.Yabanci uyruklu olunca noluyo.Mesela atıyorum Gürcü?Türklere yakındır diye düşünüyorum fiziki görüntüsü.

Yaşlı birinin yumurtası nasıl oluyo hanimefendi.Mesela kaç yaşında 60 mi.Yabanci uyruklu olunca noluyo.Mesela atıyorum Gürcü?Türklere yakındır diye düşünüyorum fiziki görüntüsü.
Katılıyorum ayrıca zaten nasip se eğer sizin karnınızda sizden beslenecek birçok özelliğini sizden alacak belki dna Farklı olacak ama annesi siz olacaksınız bence bu büyük bir mucize ve çok sorguladığınızda çok daha kafanız karışır emin olamazsınız tüm bu söylenilenleri hastane yapıyor gibi de davranabilir öylesine bir kaç kadin resmi de atabilir hatta hiç embriyo değil direk spermi de rahme bırakabilir nasıl emin olacaksınız ki bunlardan bence kararınızı verip süreç için dua etmek gerekiyor bu süreçte en önemli şeylerden biri motivasyon bence

Katılıyorum ayrıca zaten nasip se eğer sizin karnınızda sizden beslenecek birçok özelliğini sizden alacak belki dna Farklı olacak ama annesi siz olacaksınız bence bu büyük bir mucize ve çok sorguladığınızda çok daha kafanız karışır emin olamazsınız tüm bu söylenilenleri hastane yapıyor gibi de davranabilir öylesine bir kaç kadin resmi de atabilir hatta hiç embriyo değil direk spermi de rahme bırakabilir nasıl emin olacaksınız ki bunlardan bence kararınızı verip süreç için dua etmek gerekiyor bu süreçte en önemli şeylerden biri motivasyon bence
Kesinlikle katılıyorum Yumurta donasyonunun çok başka bi durum olduğunu düşünüyorum.Yumurtanin donorden olması bence onu doğuran kadının durumunu değiştirmez.Anne doğuran kadındır.9 ay bı bebeği karnında taşımak,büyüdüğüne şahit olmak,aylarca tekmelerinden uyuyamamak,sizden beslenmesi,doğduğunda sizi emmesi annelik için daha başka nasıl bir bağ olabilir.Hic tartışmasız anne o bebeği dünyaya getiren kadındır bana göre.

Bende regl olmayı bekliyorum inşallah gideceğim sonra tedaviye başlayacağım rabbim inşallah pozitif sonuçlar almayı nasip etsin. En güzel mutluluğu yaşatsın size. Rabbim sizinde benimde isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Hiç moralinizi bozmayın stres yapmayin. İnşallah pozitif sonucu alacaksınız.

Bende regl olmayı bekliyorum inşallah gideceğim sonra tedaviye başlayacağım rabbim inşallah pozitif sonuçlar almayı nasip etsin. En güzel mutluluğu yaşatsın size. Rabbim sizinde benimde isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Hiç moralinizi bozmayın stres yapmayin. İnşallah pozitif sonucu alacaksınız.
Amin inşallah 🙏🏻 rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 siz ilaç kullanmadan regli oluyor musunuz ? Yumurtanız varmı?

Amin inşallah 🙏🏻 rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 siz ilaç kullanmadan regli oluyor musunuz ? Yumurtanız varmı?
İlaç ile oluyorum maalesef yumurtam yok. Erken menepoz var bende. Sizde nasıl oluyor. Birde bende tiroid var 50 mg kullanıyordum Kıbrıs'ta ki doktorum 100 mg çıkardı değerlerim gebelik için yetersiz mis inşallah sorunsuz bir şekilde rabbim yavrumu nasip eder bana da

Tiroid hastası olupta pozitif sonuç alan varmı aranızda kızlar

Back
X